laband 163 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 776 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan ko ti je radio blicer Pogledaj poslednji post na prethodnoj strani ! Blicer mi deluje odlicno pa sam rezervisala i ja jedan ;D! Samo još da stigne kutija, sve ostalo je gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan nemojte vise offovati temu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5550 Napisano Januar 24, 2010 Integrisan, 13279 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Išao sam pre neki dan u Obrenovac da vidim ovo uživo i moram da vam prijavim da je prepravka volana fenomenalna. Trebalo bi da postavi posebnu temu sa dodatnim fotografijama pošto bi gomila ljudi to uradila kad bi znali kako a da izgleda fabrički. I točkovi su odlični uživo. Sad se samo brinem da više neće hteti da ga vozi na stazi i da ga diže na zadnji/prednji točak. p.s. ne znam da li se vidi na slikama - motor je okačio o plafon. jebo vas oliver Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan jebo vas oliver u pravu si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1052 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Maska je iz Austrije stigla u Madjarsku, i sad je NS!!! Ocekujem da je u ponedeljak tu... Tako da se radovi nastavljaju!!!!! Treba mi par adresa u BGD-u gde mogu da kupim plastiku za slajdere!!!! Pre sam uzimao na zelezniku, mislim Janka Lisjaka ulica ili tako nesto.... Ali ne mogu vise da pronadjem njihov tel ili tacnu adresu...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam upucen najbolje je koristiti materijal sipas,koji je jako otporan na habanje i na udarno opterecenje pogledaj dali ima ovde http://www.politerm.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 24, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Wice te je uputio na pravo mesto, moj savet ti je da kupis poliamid sipku fi 60mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Januar 25, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ce da bude super. Jedva cekam da vidim kraj . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3466 Napisano Januar 25, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5631 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Maska je iz Austrije stigla u Madjarsku, i sad je NS!!! Ocekujem da je u ponedeljak tu... Tako da se radovi nastavljaju!!!!! Treba mi par adresa u BGD-u gde mogu da kupim plastiku za slajdere!!!! Pre sam uzimao na zelezniku, mislim Janka Lisjaka ulica ili tako nesto.... Ali ne mogu vise da pronadjem njihov tel ili tacnu adresu...... Kod nas svaki bolji metalostrugar ima te plastike.Nesto je chesto koriste a zasto neznam ali vidi ako imas nekog u blizini strugara. nedam svoje pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 25, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan politerm ima svoje mashine i strugare i uradice ti jako povoljno kod njih i najverovatnije u roku od pola sata , ja sam proshle godine dva slajdera platio mislim 45din pechurka oblik fi50 duzina 6cm upushteno mesto za imbus itd itd po crtezu dva komada ... pohvala na rachun majstora ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1052 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan politerm ima svoje mashine i strugare i uradice ti jako povoljno kod njih i najverovatnije u roku od pola sata , ja sam proshle godine dva slajdera platio mislim 45din pechurka oblik fi50 duzina 6cm upushteno mesto za imbus itd itd po crtezu dva komada ... pohvala na rachun majstora ... Odmah su to i ponudili!!!! Ali nisam imao crteze kod sebe, a i imam druga STRUGARA tako da sam se samo zahvalio!!! Kupio sam fi60 i fi40 stapove duzine po pola metra, 600 din.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1052 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I bi SVETLOST!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1052 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Svetlosna grupa sa zadnje strane.... (kao sto bi rekli Alvirovici) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1052 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I pogled od napred, pre PROBNE montaze..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Auu Extra. Oce da ostane plave boje ili ce da bude crvena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1052 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Uz masku dolazi komplet za el. spajanje i gumeni nosaci koji idu direktno na stapove.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1052 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Auu Extra. Oce da ostane plave boje ili ce da bude crvena Maska je crno-bela!!! A plavo je tabure na kojem je slikana....... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ;D sve mi diraj ali tabure nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Auu Extra. Oce da ostane plave boje ili ce da bude crvena Maska je crno-bela!!! A plavo je tabure na kojem je slikana....... ;D Hahaha onda moras da farbas tabure sad je gotovo. Samo ne znam da li ces da ga polira ili da farbas ti odluci ;D ;D Imace maska je odlicna kaci na mtor pa da vidimo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1052 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Posto sa gumenim originalnim nosacima ide preblizu, tj. necu imati mesta za sat a i malkice mi je prenisko, moracu da pravim ili nabavim druge niosace,,,,, Evo kako izgleda!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1052 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se zbog losijih slika, slikano je mobilnim.. Foto aparat je na zimskom odmoru.... ;D ;D ;D Sutra zavrsavam nacrte za slajdere, ocekujem da budu gotovi do kraja nedelje.... Pravim na prednjoj osovini, i na ramu.... Za pocetak.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan bice nesto od svega toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano Januar 27, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Majstore svaka cast za temu ,samo napred radovi su u fuli je.e majke za sve pare. Prosto uzivanje gledati slike i napredak motora ;D pozzz P.s moze jedno strucno misljenje ??? Dal bi i Suzuki Bandit bio pogodan motor za stunt ako se dotera kako treba. Hvala !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan a sto nebi bio " boj ne bije svetlo oruzje,vec srce u junaka" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Januar 27, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan slajdere sto idu oko masine mozes opusteno staviti jedan preko puta drugog. da budu u istoj ravni. ja sam ih isto stavljao kad sam imao SV. a ova maska je ruzna do bola. kad bi stavio onu sto pravi nucleus. motor bi ti bio bombona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...