wice 84 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan komsinice ,zabusavas u poslednje vreme,nema te u kontrolu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Januar 3, 2010 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan PANTOHOCRATOR - povremeni obilazak, saveti i testiranje zavrsnih gradjevinskih radova!!! Ne ne ovo mora da je neka greska ja nemam veze sa gradjevinom generalno, a kamo li testiranje a ako hoces da mi prisijes nesto nema sanse. Nista ne priznajem ( a di su ti svedoci ) Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Svedoke nemam...... ;D Uz malo muke, i malo mozganja MI GA UBACISMO!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5374 Napisano Januar 3, 2010 Integrisan, 13066 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lelpo ste ga ubacilli. Jesi li morao nešto da sečeš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan nije nista,vidi se na prvoj slici,morala je plastika koja drzi akumulator da se spusti nize da bi stao akumulator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Januar 4, 2010 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Lelpo ste ga ubacilli. Jesi li morao nešto da sečeš? Obrati paznju na sraf i matice na prvoj slici (privremeno resenje)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5374 Napisano Januar 4, 2010 Integrisan, 13066 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to nije ništa ja sam na K6 morao da obsečem kutiju za akumulator da bi stao rezervoar amortizera. Pre sečenja sam morao da "vizuelišem" taj otvor na kutiji da ne bih zašao u nepotrebno. To je bio teži deo posla. Sečenje ko sečenje. Na kraju je ispalo dobro čak je opstala i kutija za alat za koju su mi na sv650.org rekli da mora da ide. Lepo napreduje mašina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Januar 4, 2010 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Napreduje! Malo po malo... ALI SIGURNO!!!!!!! Posto me je strasno nervirala fab. pozicija sirene ispred hladnjaka, stalno se prljala i ometa hladjenje, pa resih da je izmestim..... I zamenim PROMUKLU KUKAVICU!!!! Malo izmestanja kablova, trazenje pogodnog mesta i eto je!!! Nova sirena, na novoj poziciji...... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5374 Napisano Januar 4, 2010 Integrisan, 13066 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam te već pitao za kočnice? Ostavljaš stare?Ja ima adapter za GSXR-ova 4-klipa klješta. Cenim da će malo bolje da koči! Još samo da montiram pa da testiramo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Januar 5, 2010 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Za sada nemam nikakvu modifikaciju kocnica u planu osim pancirnih creva!!! Generalno sam zadovoljan kocnicama!!!!!! Mada kad bi se desio neki novcani priliv, rado bih video kompletan prednji kraj od GSXR-a na njemu.......... SANJAM TO!!!! A danas malo pretresen vrat (opet) i podmazan... i malo po malo SV-a je sVe manje!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 6, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu i ne mogu i dalje da zamislim kako ce izgledati sweetfighter! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Januar 6, 2010 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu i ne mogu i dalje da zamislim kako ce izgledati sweetfighter! I ja nemam najjasniju VIZIJU.... Nosim se trenutkom!!!! A imam puno planova.... U pitanju je MOJ SAN decacki, da imam POSEBAN MOTOR!!! Vreme i novac nazalost presudjuje, ali cu stalno ga dogradjivati i sredjivati... Samo moj san, i resio sam da ga ispunim.... ;D Kolege interesuje me nesto: Ako na 15/44 ide lanac 108 linkova, a na 15/45 110 koliko ide na 14/46????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Januar 6, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu i ne mogu i dalje da zamislim kako ce izgledati sweetfighter! I ja nemam najjasniju VIZIJU.... Nosim se trenutkom!!!! A mam puno planova.... U pitanju je MOJ SAN decacki, da imam POSEBAN MOTOR!!! Vreme i novac nazalost presudjuje, ali cu stalo ga dogradjivati i sredjivati... Samo moj san, i resio sam da ga ispunim.... ;D Kolege interesuje me nesto: Ako na 15/44 ide lanac 108 linkova, a na 15/45 110 koliko ide na 14/46????? Trebalo bi 110 :-\,nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Januar 6, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan boki najbolje je da uzmes malo duzi lanac,pa cemo ga skratiti na meru koja bude potrebna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Januar 6, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan 111 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 8, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi me kostala prerada kormana da ispravim ledja ko covek? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Od ovog trenutka se ukljucjem u pracenje projekta,za sada imam samo reci hvale i podrzavam te potpuno.Samo ne dizi rep,to je Nemacki streetfight stil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan 111 ili 112 ali rokaj slobodno jos veci lancanik...ja sam kod mene sa 41 digao na 48 zuba ,svi su mi govorili da je mnogo a meni sad krivo sto nisam stavio jos veci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Januar 10, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan LANCANIK se kaze. a ne zubcanik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2875 Napisano Januar 10, 2010 Drug član, 2775 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan LANCANIK se kaze. a ne zubcanik Mislis zupcanik ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5374 Napisano Januar 10, 2010 Integrisan, 13066 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vole palatalizaciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Januar 11, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan LANCANIK se kaze. a ne zubcanik Mislis zupcanik ? Lancanik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan 111???? ;D Videli negde lanac sa NEparnim brojem linkova? Salite se samnom...... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi me kostala prerada kormana da ispravim ledja ko covek? Varijanta 1: BUsenje, nosaci, volan, prerada sajli, koc. crevo Varijanta 2: Zamena donjeg i gornjeg trougla od N varijante, volan, sajle.... Varijanta 3: Kupovina KIT-a npr LSL, (LOUIS) Kosta!!!! od 100e do 350e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 11, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ni kod babe nema ... (dzabe. Kol'ko para) ... tol'ko muzike ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...