wice 84 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan sedista uzivo izgledaju mnogo bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan u nekom djavolskom nadrkanom fazonu treba napravis nalepnicu SV650 da ima crven rub okolo, a sredina metalik siva. i ispod da bude u cosku to tvoje sweet fighter... a na rezervaru barem kad bi se mogla ivica ovoga SUZUKI odraditi da bude crvena. to bi bilo extra dobro . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan majstore dal ce sici taj motor sa vesala .............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan oce kad stignu nove gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Preciznije kad skupim pare za NOVE gume!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Stitnik na volanu je tako dobar detalj na motoru nema sta ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5381 Napisano Februar 26, 2010 Integrisan, 13069 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa čoveče ti ćeš morati komplet gardarobu da menjaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pa čoveče ti ćeš morati komplet gardarobu da menjaš. Sta se MORA, nije TESKO!!!! A sada malo IZDUVNIH PROMENA!!! Nije se MORALO, ali ULETELO!!! BOS sa granama.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Vidim i akomulator je prikacen sto znaci da je bilo paljenja motora sa novim izduvom. Ajde Bobanei daj utiske zvuka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Vidim i akomulator je prikacen sto znaci da je bilo paljenja motora sa novim izduvom. Ajde Bobanei daj utiske zvuka ;D OPASAN si! SVE ti vidis...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo SNIMAK prve probe..... RPM faktor nije podesen na satu pa malo luduje.... ??? Sutra cu srediti..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 27, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sounds pretty sweet. Kad je po planu i programu zavrsetak radova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Sounds pretty sweet. Kad je po planu i programu zavrsetak radova? APRIL!!!! SMEDEREVO prvi skup SIGURNO!!!! Nadam se i nesto pre..... :o Totalno drugaciji rad sa ovim izduvom, mirniji, lakse radi, vrtoglavo dize i PUNO brze spusta okretaje..... Zvuk nije bucan i dubok kao sa LEO VINCI, ali radi BOLJE!!! Nije ni tih, vec onako POTAMAN!!!! Sad MALO cackanja karburacije, i jedna MODIFIKACIJA elektronike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se lomio dal da ga uzmem,sad vidim da sam pogresio..bilo mi zao da skidam Lea Taman cemo da napravimo jedan uporedni test da vidimo da li je dobio na performansama ;D Sta planiras da budzis sa elektronikom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Bobane jel prikazujes svoj rad na nekim stranim SV forumima, greota je da se ne vidi da i kod nas ima ljudi koji vole, znaju i mogu da urade ovako nesto sa, verujem, dosta manje finansija. Sve pohvale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Februar 28, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Cupaj bre taj DB killer... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan nazalost ne moze da se iscupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sta ne moze da se iscupa,moze da se odsece :D Lepo napreduje projekat,svaka cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan V2 ne voli skroz protocni izduv, ravnomernije radi, i ima taj povratni pritisak koji mu treba u srednjim rezimima da nema rupu u snazi, MNOGO bolje motorno kocenje, a i kriva je lepse ispeglana.... A i samoj snazi NEMA znacajne razlike! LEGENDA: PLAVO - FABRICKI izduv ZELENO - BOS potupno otvoren CRVENO BOS zatvoren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 28, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan znas sta mi je sad palo napamet! a kontam lepo bi stajalo!!! kocione celjusti u crvenu tu krvavu boju. dace bas neki shmeck dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se lomio dal da ga uzmem,sad vidim da sam pogresio..bilo mi zao da skidam Lea Taman cemo da napravimo jedan uporedni test da vidimo da li je dobio na performansama ;D Sta planiras da budzis sa elektronikom? NIKKO G PACK na rboban nacin.... Detalje cu ti otkriti nakon tog paralelnog testiranja.... ;D Uradio sam i prvu verziju slajdera za ram i PROMASIO duzinu....!!!! Tri puta secem a ono opet kratko!!!! Moram PONOVO...... Idemo dalje, NE ODUSTAJEM!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan RPM faktor podesen!! Instalacija ZAVRSENA!!!! Ostao HAL senzor i davac NIVOA goriva da se resi!!! Maska montirana.... ;D SRAF za dupla koc. creva me jos MUCI, na kraju cu da ga NAPRAVIM!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Mart 1, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa nesto moras i sam... a ne sve za dzabe i od drugih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan RPM faktor podesen!! Instalacija ZAVRSENA!!!! Ostao HAL senzor i davac NIVOA goriva da se resi!!! Maska montirana.... ;D SRAF za dupla koc. creva me jos MUCI, na kraju cu da ga NAPRAVIM!!!!! pa to ti je najednostavnije imas strugara ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...