ekser 0 Napisano Decembar 8, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera Runner 180 2t 99god. Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima jer mozemo mi sa skuterima da dodjemo jer smo malo slaba kategorija jer to samo po beogradu li se ide negde dalje van Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Decembar 8, 2009 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 9000 ljudi na forumu a 42 prijavljeno ???....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 8, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima jer mozemo mi sa skuterima da dodjemo jer smo malo slaba kategorija jer to samo po beogradu li se ide negde dalje van Ide se do Sremcice.Ja najverovatnije idem sa mojim kinezom,tako da ti nema sta da se plasis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 414 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 499 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da neću moći da obučem odelo preko opreme, da li imaju neka veća, pošto na pakovanju piše "one size", i da li može da se zameni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Haj`mo, cur`ce, haj`mo djecaci, studenti, djaci.... ;D ;D Samo bez milicajaca! Mene zanima jer mozemo mi sa skuterima da dodjemo jer smo malo slaba kategorija jer to samo po beogradu li se ide negde dalje van Ne zurimo nigde, do nove godine cemo stici... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da neću moći da obučem odelo preko opreme, da li imaju neka veća, pošto na pakovanju piše "one size", i da li može da se zameni? Koliko metara crvene tkanine je potrebne da se opase oko 100 bajkera u full opremi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Decembar 8, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da neću moći da obučem odelo preko opreme, da li imaju neka veća, pošto na pakovanju piše "one size", i da li može da se zameni? Ova odela su veća nego prošlogodišnja tako da nemaš frke samo je sve stvar tehnike znači prvo navučeš deda mraz odelo na jaknu i pantalone pa tek onda oblačiš na sebe i nema problema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 414 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 499 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da neću moći da obučem odelo preko opreme, da li imaju neka veća, pošto na pakovanju piše "one size", i da li može da se zameni? Ova odela su veća nego prošlogodišnja tako da nemaš frke samo je sve stvar tehnike znači prvo navučeš deda mraz odelo na jaknu i pantalone pa tek onda oblačiš na sebe i nema problema Hvala, hvala! Neiskustvo, jbg! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Decembar 9, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Doćiću do VIR-a da uplatim deo za poklone, a diližansa je konzervirana do proleća Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18864 Napisano Decembar 9, 2009 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Doćiću do VIR-a da uplatim deo za poklone, a diližansa je konzervirana do proleća Ma pusti konzervaciju - kao sto sam vec rekao: ako ovo nije vredno aktiviranja (i ponovnog pranja ) motora, ne znam sta je! Deda mrazovi na motoru - zar mozes to da propustis i ides autom ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6134 Napisano Decembar 9, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ova akcija se ne propušta, ko je bio ovih godina na bar jednoj Deda Mraz akciji u Sremčici odlično zna kakve emocije tamo vladaju između Deda Mraz bajkera i one dece...nezaboravno i vrlo potresno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sa organizacione strane auto je problem. Na platou ispred starog dvora mogu da stoje motori a i za to postoji papirologija silna. Policija obezbeđuje kolonu motociklista pa ih deda mrazovi ne interesuju, samo motori koji su u organizovanoj koloni. U Sremčici je i ovako mali parking a taj dan neće dozvoljavati kolima da ulaze, i policija je stajala ispred Doma na sred ulice i tu mesta za parkiranje nema. Niko sem nas nemože unutra. Na putu do Sremčice motori su pod pratnjom što znači da su automobili sporedni, smetaju i nemoguće je kolonu sustići autom. Da bi snimili onaj Glistin spotić koji je Ernesto nakačio na početku teme morali smo za upotpunjavamo sve zahteve za lična dokumenta vlasnika vozila, način na koje će vozilo biti obeleženo kako bi ga policajci prepoznali i sl. To je prošlo ali JEDVA i to za jedan jedini auto. Snimatelj može da snima iz kola ili sa motora a svima je jasno koji je način bezbedniji jer njega kamera interesuje, ne saobraćaj... Moji motori nisu u garaži, napolju su, kisnu. Prekrio sam to nekim ciradnim platnom ali ako malo jači vetar dune omlatiće tu prekrivku ko' ništa. U normalnim okolnostima da te duša zaboli što tako stoje... Ali sa druge strane gledano to je bre gomila gvožđa, tamo su naša deca koja nam se raduju i čekaju nas... I tamo kad dođem samo gledam da se motor malo ohladi, da nisu auspusi vrući pa neka čačkaju šta hoće, neka jašu, samo neka se raduju, to je njihov dan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Decembar 9, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Moji motori nisu u garaži, napolju su, kisnu. Prekrio sam to nekim ciradnim platnom ali ako malo jači vetar dune omlatiće tu prekrivku ko' ništa. U normalnim okolnostima da te duša zaboli što tako stoje... Ali sa druge strane gledano to je bre gomila gvožđa, tamo su naša deca koja nam se raduju i čekaju nas... I tamo kad dođem samo gledam da se motor malo ohladi, da nisu auspusi vrući pa neka čačkaju šta hoće, neka jašu, samo neka se raduju, to je njihov dan. Alal vera.... Ajmo, jos de da mrazova.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 9, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Uf kasno videsh temu :'( Nisam siguran dal cu mocu doci al svakako cu u petak do VIR-a. Mozda bi trebalo otvoriti neki ziro-racun za uplate ljudi koji ne mogu doci a podrzali bi akciju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Decembar 9, 2009 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ajmo malo zivlje akcija je pocela odziv forumasa slab ako hocemo da napravimo pravu stvar moramo da se potrudimo vise. Evo spiska ljudi koji su doneli priloge: 1.SKY 2.ZileIvan 3.Zarko Krstovic 4.JasminkoVIR 5.Dexter 6.Pablo 7.Neshaxx 8.Igorxt 9.Sinclair 10.Vlad#4 11.Beverlysta 12.Kocha 13.kochs junior 14.Dingdong 15.dusanP 16.dule sotona 17.bobobre 18.Zoran Topic 19.IvanS 20.Milan Davidovic 21.Severian 22.Brmbrm 23.Suki 24.Dzambo 25.Arakis 26.Skuba 27.Lancia88 28.Vuja 29.The lord 30.Jeca 31.Milos BG 32.Zli 33.Srdjan73 34.Bo$ko 35.Najbolji 36.Smizla 37.Wez 38.Six i Bilja 39.Bojan.P. 40.Loshmi copo 41.Vlada Afrika 42.KIKA-Viktorija 43.Daki 44.Trnity 45.Tomerc 46.Mojsa Ajmo zivlje nemamo jos puno vremena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Decembar 9, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde braco ,nema smisla da nas bude ispod 100. Pa toliko nas je bilo prosle godine, a imamo hiljadu i vise novih Bajkera. Prosle godine je bilo - 6, na motoru je bilo - 10, ali to je zanemarljivo naspram onog osecaja koji nas ceka tamo. Ajmo ljudi, ta deca nas cekaju!!!!!!!!!!!!!!!!!! I jos nesto.Za ekipu sa B. Brda, Zarkova, Vidikovca i momaka sa tog kraja, da se nadjemo kod bazena ''Kosutnjak''!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Decembar 9, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hoce Zemunci opet da se skupe kod hotela "Jugoslavija"? U koliko sati je skup ispred skupstine? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Decembar 10, 2009 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan ja bih da ucestvujem...samo recite sta treba i dolazimo ja i moj XT ..gde da dodjem,sta da ponesem,kad da dodjem,,,,, sve za decu drugari Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Decembar 10, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi trebalo otvoriti neki ziro-racun za uplate ljudi koji ne mogu doci a podrzali bi akciju? pljus jedan Ne znam zasto vec ne postoji tako nesto u prvom postu teme; kao vrlo korisna stvar kod ovakvih akcija. Otkud to da BJB nema svoj ziro racun? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 10, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce Zemunci opet da se skupe kod hotela "Jugoslavija"? Hoce Sotono. Ja u subotu ojdoh do Vira Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Decembar 10, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde braco ,nema smisla da nas bude ispod 100. Pa toliko nas je bilo prosle godine, a imamo hiljadu i vise novih Bajkera. Prosle godine je bilo - 6, na motoru je bilo - 10, ali to je zanemarljivo naspram onog osecaja koji nas ceka tamo. Ajmo ljudi, ta deca nas cekaju!!!!!!!!!!!!!!!!!! I jos nesto.Za ekipu sa B. Brda, Zarkova, Vidikovca i momaka sa tog kraja, da se nadjemo kod bazena ''Kosutnjak''!!!!!! Pozz, Brdo i okolina , cool predlog za Bazen , kao proshle godine ... Idem do Vir-a najdalje do weekenda da se upishem . Ljuti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Decembar 10, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto.Za ekipu sa B. Brda, Zarkova, Vidikovca i momaka sa tog kraja, da se nadjemo kod bazena ''Kosutnjak''!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 10, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto.Za ekipu sa B. Brda, Zarkova, Vidikovca i momaka sa tog kraja, da se nadjemo kod bazena ''Kosutnjak''!!!!!! ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18864 Napisano Decembar 10, 2009 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok, posto je na dnevnom redu regionalizacija i decentralizacija, Djed-Mrazovi iz savskih blokova (+jager ): skup na OMV pumpi kod bloka 70, jedno 1h pre pocetka akcije? Pa vozamo zajedno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 10, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Bez brige, magija je sa nama a mađioničar Džigi će dati sve od sebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...