Jump to content

Moto Zajednica

ekser

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu ekser

  • Rođendan 07.03.1983.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Gilera Runner 180 2t 99god.

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

ekser's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Neko BG da mi pozajmi radapciger za skidanje magneta. Skuter je Gilera runner 180 2t. Na internetu sam pronasao da odgovara radapciger 28x1 u Buzzetti katalogu. Unapred hvala.
  2. Pozdrav svima.U pitanju je gilera runner 180cc 2t treba mi pomoc ako neko zna na koliko se kila steze glava i onaj poklopac sto ide preko glave. U napred hvala.
  3. A de ima da se nadje klip za 125cc na netu prodaju samo za 150cc.I jos nesto ako bi stavio cilindar i klip od 150cc da li je potrebno da se stavnja veca dizna na karbu. Ako treba koja je dimenzija i gde ima da se nabavi.
  4. Imam problem sa Aprilijom Leonardo 125cc. To je rotax 120. Problem je u tome sto izbacuje ulje na filter za vazduh. Kompresija je ok pali bez problema ide i prima gas lepo. Dok radi nema plavicastog dima.Zasto se to desava i sta treba ciniti.
  5. Stvarno sve pohvale za prodavnicu!!! Ovo je vec druga sezona kako kupujem delove kod njih i jako sam zadovoljan uslugom
  6. Ja bi dosao ali nisam uspeo da ovih dana od silnog posla odem do VIRa i uzmem deda mraz odelo jer postoji neki racun da uplatim pare ili tako nesto ???
  7. Mene zanima jer mozemo mi sa skuterima da dodjemo jer smo malo slaba kategorija jer to samo po beogradu li se ide negde dalje van
  8. Kao sto pise u naslovu kupujem rezervni tocak nije bitno kakvo je stanje tocka treba mi zbog balansa motora posto su mi ukrali pa mi sada malo nezgodno za voznju!!!
  9. Cao svima posto sam nov ovde red bi bio da se predstavim!!! Ja sam Toma, iz beograda, vozim piaggio vespu px200.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja