maksimilijan 3 Napisano Novembar 21, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 180 Prijavi odgovor kao problematičan Evo vozim se danas kad od jednom motor počne da gubi snagu i ugasi se????? Posle malo verglanja opet upali ali mu obrtomer neradi ? (ustvari poskoči kazaljka s vremena na vreme) vozim još minut kao ono opet gubi snagu i staje, i tako par puta svaki put sve teže upali... na kraju nije više htela da upali, po sam je ostavio... da bi posle sat vremena došao sa drugom da je šlepam kad ono posle malo vreglanja upali ..... Da li neko zna koji joj je vrag ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 21, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Imas opciju pretrage na forumu i potrazi temu o CDI-u na Africi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimilijan 3 Napisano Novembar 21, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 180 Prijavi odgovor kao problematičan Imas opciju pretrage na forumu i potrazi temu o CDI-u na Africi . Hvala, sad znam šta da tražim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Novembar 21, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan taj cdi (levi) ti trokira, obično od lošeg tačnije odvaljenog lema konektora ili još ponečega. dešava se. prelemljavanje je prva intervencija koja je obično dovoljna ali treba znati gde. potraži temu ima dosta tamo objašnjebog da se ne ponavlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 21, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Potreban ti je neko ko dobro barata lemilicom. Nije lose resenje da posaljes Joski u Temerin CDI brzom postom da ti to zavrsi - radio je to vise puta i nije bilo reklamacija. Mislim da i Guja moze to da ti uradi. Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Novembar 21, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan misliš? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D nije reko koji deo bgd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimilijan 3 Napisano Novembar 21, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 180 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je na NBGD, ali nije problem da skinem, valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Novembar 21, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije. ako ti se dobacuje sutra, javi na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimilijan 3 Napisano Novembar 21, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 180 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam tanak sa vremenom, kad skinem javljam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Novembar 21, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislim da imam jedan ok komad za upotrebu dok se taj tvoj sredi. mož dođeš kad ti pasuje. ukoliko ti je zemun pogodniji onda ponedeljak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimilijan 3 Napisano Decembar 25, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 180 Prijavi odgovor kao problematičan UPOMOĆ treba mi CDI za sutra da mogu da idem na BJB Deda Mraz akciju sutra .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 25, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vjerujem da je taj CDI u pitanju, ali moguci su i drugi uzroci. Cisto onako, za svaki slucaj, pogledaj dovod goriva. Zna se desiti da se npr. crijevo prelomi ili zacepi i onda gorivo ne moze da stize u normalnim kolicinama, pa onda radi dok ima u karbu, pa se ugushi, pa kad malo odstoji, dokapa dovoljno benzina za sledecih 500 metara voznje i tako u krug .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imaš pp. mogao bi ako dolaziš da poneseš i taj felerični. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimilijan 3 Napisano Decembar 25, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 180 Prijavi odgovor kao problematičan HVALA GUJO čovek mi je ladno večeras prelemio CDI-jeve pa mi je dodao i jos jedan pride za nedaj bože. Deda Mrazovi eto me ................ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 26, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zaboravio sam da ti dam plastiku od onog tvog što je najviše "ličio". svrni kad se setiš da zatopimo u gumu sva 3 (nadam se da su dobro radili) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Decembar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Fini čovek ovaj guja ;D Samo što nije došao na jučerašnju akciju ima veliki minus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 27, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi , jel Guja011 uopste postoji ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Decembar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ilegalac u okupiranom Beogradu ;D Postoji, kako da ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimilijan 3 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 180 Prijavi odgovor kao problematičan zaboravio sam da ti dam plastiku od onog tvog što je najviše "ličio". svrni kad se setiš da zatopimo u gumu sva 3 (nadam se da su dobro radili) Stvar je isprobana i oba moja CDI su radila pošto su prelemljeni..... i to bez ikakvih problema tako da treći nisam imao potrebe da isprobavam :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 28, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e, to volim da čujem. kada snimiš da je vreme za odmor, dobaci module ne zalivanje. mislim da bi od onih plastika (cvene i žute) što si video kod mene mogli da se iskroje fini oklopi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimilijan 3 Napisano Decembar 31, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 180 Prijavi odgovor kao problematičan e, to volim da čujem. kada snimiš da je vreme za odmor, dobaci module ne zalivanje. mislim da bi od onih plastika (cvene i žute) što si video kod mene mogli da se iskroje fini oklopi a da li bi bilo jednostavnije da se premažu npr sa par slojeva plastobita ???? ili nečim sličnim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 31, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koliko videh ima nekoliko vrsta tog plastobita a samo 1 je gumast mislim da je 90. nisam radio sa njima pa ne znam. dvokomponentna guma je dobra jer je srednje tvrda a u slučaju potrebe se lako skida. plastična školjka deluje kao mehanička zaštita. iako si se vozao bez nje onaj dan (bio si, a?) ne bi trebalo da se oslanjaš na to jer jedno je vožnja po asfaltu a drugo van njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...