street triple 105 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel sam ja osudjenik sto volim Japance? A drugo pitanje je: sta je na prvoj tvojoj fotografiji? Neeeeee, ni slucajno. Naravno da nisi osudjenik, pa i ja volim "Japance" ali volim i Ducati i RSV, i TUONO . . . Od svih motora koje sam imao i koje sam vozio najvise mi se svidela Honda HORNET 900 i Ducati MULTISTRADA 1000. Dva opaka motora neupadljivog izgleda. Ne volim kad su ljudi tako ograniceni na "moje je do jaja a drugo je shit". Ljudi mahom iz neznanja pisu takve stvari, na "cuo sam od xx da je to shit" ne dajem ni banke. Kupi, sedi, vozi, koci, tankuj, putuj pa mi tek onda nesto reci o motoru. Ovako rekla-kazala rade samo babe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Stevo , bravo i hvala za izvestaj sa sajma . Od svih motora najbolji je ovaj sa crnim cizmicama na skuteru ..."ljubi je cika Velja ". PS. Nemoj gubiti musterije uplitanjem u rasprave . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Stevo, jel radiš sutra da svrati da pogledam sve slike iz italijanskog izadnja domaćeg buta i guza??? :D :D :D Radim, mozes doci, al ostale slike ne dam. Ostatak je samo za mene kad me zena isutira iz spavace sobe . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan . . . :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Novembar 20, 2009 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ne moraš da mi ih daješ ja bi samo da pogledam, može i iz tvoje ruke :D :D ž P.S. Ipak ću svratiti sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 21, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Od svih motora koje sam imao i koje sam vozio najvise mi se svidela Honda HORNET 900 i Ducati MULTISTRADA 1000. A šta je sa KTM Adventure :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Novembar 21, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan A šta je sa KTM Adventure ? :o :o :o Mocan osecaj na motoru, sve savrseno, bez ijedne mane. U secanju za zivota ti ostanu jedna, dve ribe B@ne, a ne znas ni sam zasto. Jednostavno ti legle . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Green 0 Napisano Novembar 27, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Da Japanci naprave nešto ko multistradu odma bi išao u banku , ne po kredit već u pljačku da to kupim :D Care (grofe), zasto mislis da ovo ne valja ? Multistrade prelaze po 100.000 km bez problema, samo ih treba redovno odrzavati. Videli smo pandursku Multistradu u Milanu sa nesto preko 160.000 km ! Dvoventilski Duc motori su kvalitetni i veoma izdrzljivi. Ala covek lupi i ostade ziv. DUCATI je k..ac od motora i Italijani do sada nisu na pravili ni jedan motor da valja. Za optiku svaka im cast, ali kvalitet im je ku..u ravan. Ne bih bas rekao da Italijanski motori ne valjaju.Ti si rekao da nisu napravili jos nijedan dobar motor.Podsecam te da su Italijanski skuteri najbolji u svetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan A zato si meni prodao Attack 1, jer ce sad Attack 2 biti najbolja guma, a nisi znao sta ces s lagerom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Novembar 29, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan A zato si meni prodao Attack 1, jer ce sad Attack 2 biti najbolja guma, a nisi znao sta ces s lagerom ;D ContiRoadAttack je jedna odlicna guma, xxx puta proverena i dokazana. Pocetkom iduce godine treba da dobijemo i ContiRoad Attack 2, njoj ce trebati neko vreme da pokaze sta i koliko moze . . . Jednom recju ti vozis dokazan kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 2, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ala covek lupi i ostade ziv. DUCATI je k..ac od motora i Italijani do sada nisu na pravili ni jedan motor da valja. Za optiku svaka im cast, ali kvalitet im je ku..u ravan. U jebote...sve go argument do argumenta! Aj' da si za onu crnku sa slike rekao da je za k...c pa i da se složimo, ovako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je bezveze, nikada nisam imao Hondu a nemam ništa protiv ni Italijanki, sve bih probao dok mogu da probam ;D Dobra ova nova MV Agusta, valjda se tako piše ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Oho , dobre noge Nego mnogo mi ostra ova Agusta od napred... Verovatno uzivo izgleda bolje ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ala covek lupi i ostade ziv. DUCATI je k..ac od motora i Italijani do sada nisu na pravili ni jedan motor da valja. Za optiku svaka im cast, ali kvalitet im je ku..u ravan. Šta ti je pravo slobodnog govora. O kvalitetu nam priča osoba koja vozi motor na kojem je ovo svakodnevna pojava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...