rusic 261 Napisano Septembar 30, 2008 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan evo jednog od boljih tekstova o Versys-u http://www.webbikeworld.com/motorcycles/kawasaki-versys/ ja i dalje naginjem ka njemu u dilemi izmedju ova dva (izgleda nas ima mnogo sa istim "problemom") ali su okolnosti odluchile da sredjivanje stana zagrize fond za motor pa cu i sledece godine voziti neshto polovno.. ali ukoliko izleti neki posao "sa strane" pada kawa.. video sam uzhivo motor kolege Perun-a sa ovog foruma [makar mislim da sam sa njim prichao ispred BG Elektronik-a ] i nemam vishe dilemi oko velichine itd.. to je sve osim mali motor... a kad se dodaju svi koferi itd uopshte ne izgleda loshe.. eto toliko od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan nije bio Perun. sa mnom si razgovarao. za 2009 versys jos mocnije izgleda u crnoj boji. pravi MAD MAX!!! http://geckoosxapple2.blogspot.com/2008/09/kawasaki-versys-2009.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 30, 2008 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan pa i on spomenu odlazak do mora na motoru.. kako samo dodjesh, istushirash se i nisi umoran.. mislim da si i ti imao tako neki komentar nbt.. uzhivaj u svom motoru... ja cu verovato dochekati model 2009 3. ili 4. kvartal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledam sliku ovog crvenog.Lep bajk.Samo sto je kratak pa bez kofera izgleda malko bezveze.Ovako mu zadnji kofer daje duzinu.Crvena boja je bese bila za USA trziste.2009 ce biti crna,siva i perla oranz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 30, 2008 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ovaj sa slike je za kanadsko trzhishte (avgust 2007).. ima ih u dve boje: Candy Burnt Orange i Ebony... kod nas verovatno isti izbor kao i kod slovenaca: http://www.dks.si (ne rade im linkovi bash najbolje ali ako uspesh da dodjesh do versys strane ima slika svakojakih ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Octobar 28, 2008 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ova tema mi je razjasnila sve nedoumice oko stroma tako da se i ja priključujem klubu ali tek u januaru :'( samo me zanima šta si na kraju sipao od ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 28, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan ova tema mi je razjasnila sve nedoumice oko stroma tako da se i ja priključujem klubu ali tek u januaru :'( samo me zanima šta si na kraju sipao od ulja Ulje Motul 15w-50 dOuble ester full syntetic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan a ipak sintetiku ..... hvala na info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam i ja zagrizao za stroma i ne pustam da se prikljucim klanu. treba mi samo jedna mala informacija od vas koji imate 650-icu. Kako se ponasa natovarena sa dvoje i koferima na putu onako u fullu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Novembar 25, 2008 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam i ja zagrizao za stroma i ne pustam da se prikljucim klanu. treba mi samo jedna mala informacija od vas koji imate 650-icu. Kako se ponasa natovarena sa dvoje i koferima na putu onako u fullu? Pogledaj Smajserov putopis iz Francuske http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=23532.0 Na kraju putopisa je napisao bas to sto tebe interesuje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Dr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2409 Napisano Decembar 1, 2008 Andragog, 4980 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Strom ako kazes da si malo jaci covek po kilazi.U principu i jedan i drugi nema sta da traze van puta, bar malo dalje.SSuuzzzuuukkkiiii :o Pozdravvv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Decembar 7, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki V-Strom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...