Jump to content

Moto Zajednica

Kako nazvati ovo???????

Recommended Posts

• The Doctor, 1108 postova
  • Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1

taj pas je mogao glave da ga košta...

a koji je ovo put? baš je lepo...

@DzOkS

[glow=red,2,300]ja bi takvima zabranio da prilaze više ikad motornom vozilu... zbog takvih posle naslovi u novinama "oboren momak na skuteru" i onda kao jadan mladić...[/glow]

Jes vala. Samo pretrčavaju puteve i ruše bajkere.

;D ;D ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 13073 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

U pitanju je Atina a vozac je urednik jednog od  moto magazina. Napravio je nevidjen skandal sa tim klipom. Govorim o prvom videu.

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Moze da prica ko sta hoce ali momci znaju da teraju, ako ostavimo mozak po strani nisu ovde u pitanju muda vec znanje i iskustvo.

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

a mozda je ljude jednostavno poteralo u wc ili sto bi mi rekli da im se prikenjalo pa poterali malo brze da ne puste niz nogavicu ;D ;D ;D

• Zainteresovan, 726 postova

Nije baš tako kako izgleda na kameri ali i nije da nije veoma opasno! Pažljivo sam pratio broj obrtaja i nijednom nije došao do crvenog polja što znaći da ume da pametno ubrzava i koči sem što je u jednom momentu za dlaku vremena morao da prebaci iz pete u drugu. Na to bih dodao još i lošu procenu zaokreta jednog kamiona i ako mu je bio znak 'opasne' krivine, krenuo je u obilazak a kamion zbog dugačke prikolice a kratke krivine je morao istu dobrano da zaseče! Ono sa psom, dešava se, jbg, svima i na to trebamo biti spremni. Međutim, pocepao bih ga sa oduzimanjem dozvole na godinu dana samo što je onako divlje ujahao u grad i tamo nastavio da divlja!

Ko zna možda je stvarno naprašen mada mu nisam video da mu viri perje iz nosa!! ;D

Guest farbach

prvi se voza, u prvojj brzini. Nema tu nista rizicno. Najcesce je unutar ogranicenja brzine.Daje glupe gasove, turira i slajfuje. Mos misliti,

Zema iz Iriga razbija, za to skidam kapu. Ima kod mene farbanje kacige za ta junastva.

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600V

Znam samo da mi se prevrne želudac kad gledam ovakve stvari.

Mislim da to mogu da rade samo ljudi koji ne poštuju ni sebe ni svoju porodicu ni svoje prijatelje ili su mentalno onesposobljeni, a možda i oba.

• Zainteresovan, 726 postova

Na YouTube/u skinu snimak klinca koji bicikl diže na zadnji a ostave ovakve snimke!

Ne razumem šta je dotični gospodin poželeo...Pulitzerovu nagradu za snimak godine!!! Zašto je neko ubeđen da ako već radi te stvari da ostavlja poseban utisak od nas koji bacimo pogled na snimak.

Posle se čudimo zašto nam neki auto namerno ne da da ga prođemo na crvenom kako bi stali ispred!

Ponekad deluje da sam u svojim komentarima neodlučan, da nisam ni vamo, ni tamo...ali to je posledica realnosti jer kako nisu svi vozači auta namerne 'nišanđije', nas bajkera, tako ni svi bajkeri nisu sušta nevinašca!

Papazjanija od ponašanja, papazjanija od života!!

Da neki pub baci pogled kada je ovaj snimak postavljen na You Tube, pa ode do 'Snežane' potraži snimak sa sigurnosnih kamera iz okoline, pa na sud, pa dozvolu capa, capa, cap, pa se ti slikaj i pali klince kako se 'junački' vozi kroz BGD!

Guest farbach

Da neki pub baci pogled kada je ovaj snimak postavljen na You Tube, pa ode do 'Snežane' potraži snimak sa sigurnosnih kamera iz okoline, pa na sud, pa dozvolu capa, capa, cap, pa se ti slikaj i pali klince kako se 'junački' vozi kroz BGD!

Ako ima tablicu ;D.

• Svrati ponekad, 230 postova
  • Motocikl: CB 600 F

http://www.youtube.com/watch?v=-Xle1XK4RNI

Nazovite to kako hoćete, al nemojte pokušavati.

Koliko je ovo crvenih za redom??!! Pa nije u redu ovo je "nasilnička vožnja" ili kako beše po novom zakonu.

Šalu na stranu, preporučujem ovom letaču da svrati do šok sobe na Banjici da vidi kako je tamo lepo, pre nego što ponovo pocne da proziva djavola!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja