kochaMatori 1108 Napisano Novembar 13, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Komsije sa Karaburme i Mirijeva,jel skup na OMV-U na partizanskom putu u 8?Prikljucio bih se.... Jeste komsija, vidimo se. Baksuz Iskrslo mi da sutra moram ostati u bg Evo sam od jutros po gradu na motoru i vec danas je divan dan za voznju, mogu misliti kako ce biti tek sutra :'( Uzivajte ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo Dimac i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan U koliko H bi bili u Belanovici da se tamo nadjemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule_pop 8 Napisano Novembar 13, 2009 U prolazu, 70 postova Lokacija: BG-Rakovica Motocikl: Honda VT500C Prijavi odgovor kao problematičan Uh, necu jos da se prijavljujem, da nesto do sutra ne izbaksuziram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18616 Napisano Novembar 13, 2009 Integrisan, 8483 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zelim vam lep provod! Jako vam zavidim... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja se prikljucujem..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Novembar 13, 2009 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zelim Vam sretan put i lep provod! .... na zalost ne mogu sa Vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 13, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja vam želim lep provod. Na žalost ne idem. Umreću od muke dok budem gledao slike ..... UH! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Novembar 13, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam mesta za otprilike "samo"1500 slika na kartici,a napunjene su dve garniture baterija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ljudi konacno ide sutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 13, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja idem ;D u 9 na OMVu na ibarskoj kod Vidikovca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Novembar 13, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan 9 sati...kako to lepo zvuci!Ja cu tada vec 2 sata biti na putu.Daleko je bre taj Lazarevac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan zelim vam srecan put,lepo vreme i super provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 13, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 9 sati...kako to lepo zvuci!Ja cu tada vec 2 sata biti na putu.Daleko je bre taj Lazarevac ;D Pa ko nam je kriv kada smo "geografski hendikeprani" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Novembar 13, 2009 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan 9 sati...kako to lepo zvuci!Ja cu tada vec 2 sata biti na putu.Daleko je bre taj Lazarevac ;D Pa ko nam je kriv kada smo "geografski hendikeprani" ;D Mnogo brate ujutro 'ladovine od 7-10h i da je pesaka a ne na motoru u novembru i to tek da bi onda krenuo na put? Posle ce biti verovatno toplije i mi cemo misliti na njih i zavideti im vozajuci se svako u svom ataru. Obucite se dobro Rudnik i leti zna biti hladan! Srećno i uzivajte polako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Mirjevci i Karaburci, jos jednom da ponovim... Vidimo se na OMV-u na Karaburmi, ul. Partizanski Put u 8h. Krecemo u 8:15 ! Na uglu Takovske i Dzordza Vasingtona (kod skole) nas cekaju Kalina i Mladen u 8:20, pa kome je zgodno, moze tu da se pojavi. Na tom cosku samo par minuta zadrzavanja i nastavljamo do OMV-a na Vidikovcu, kako bi nesmetano sipali gorivo (ko nije),i napokon, u 9:00 krecemo ka Lazarevcu. Imamo dovoljno vremena da budemo u Lazarevcu do 10h bez zurbe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan prijatelj Pedja i ja smo zalizali nase DR-ove. Njegov big i moj mali su jos veceras natankovani. u 9 na vidikovcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 13, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan gledamo se na vidikovcu odo da se spakujem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko nam je kriv kada smo "geografski hendikeprani" ;D Nismo svi samo geografski...ali nema veze doći će i naše proleće! Želim svima koji se predomlišljaju reci da ako krenete, kajaćete se (što neće duže trajati) a i ako ne krenete kajaćete se, još više jer vreme unazad ne mere! Oviška stvari, glava ne boli! Utoplite se i ne razmišljajte već palite...sutra sunčano sa 15'C!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Novembar 14, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Jacu se bas naspavati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule_pop 8 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 70 postova Lokacija: BG-Rakovica Motocikl: Honda VT500C Prijavi odgovor kao problematičan Q Q, ja do OMV na pet minuta. Vidimo se. Ako je ovako bez oblacka i iznad Ostrvice, bice super slikica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1741 Napisano Novembar 14, 2009 Drug član, 893 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Napolju vedro nebo bez i jednog oblacka, svi vi na dvadesetak minuta voznje od mene, ali dzaba... :'( Ispit mi je u ponedeljak tako da sam primoran da se druzim sa knjigom. :-\ Nema veze, vidim da ovo polako postaje tradicionalno okupljanje, nadam da sledece necu propustiti. Lep provod vam zelim, okacite neke slike kad se vratite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18616 Napisano Novembar 14, 2009 Integrisan, 8483 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imate predivno vreme! Iskoristite to do koske... PS: kako vam samo zavidim :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6115 Napisano Novembar 14, 2009 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I ja....a kad nemam motor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...