wulfy 196 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, ovo je meni prlijepo. Iz Moto Guzzija kažu da su se oslanjali na dizajn legendarnog 850 Le Mansa. Što se tehnike tiče ona počiva na već poznatom modelu V7 Classic ( http://www.nolimitbikers.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=89 ) i V7 Caffe ( http://www.nolimitbikers.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=197 ), a to znači motor zapremine 744 ccm, 49 KS i 58 Nm. Prednji točak je dimenzija 18, dok je zadnji 17 cola. Težina je 182 kg. Čist, pravi motocikl, nema ABS-a, kontrole proklizavanja, bord kompjutera, ... čista mehanika i ljepota (čisto subjektivo, ali ...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Moj matori se lozi na ovo, valjda su geni u pitanju pa se i meni svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 10, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motorin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Novembar 10, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno izgleda. Skoro da nema veze koja i kakva tehnika ga pokreće. Imam potencijalno glupo pitanje: Pošto je ovaj retro-dizajn prava umetnost, kakvu opremu treba čovek da ima a da je ne naruši? Stvarno ne bi imalo smisla voziti ovog lepotana sa kacigom na kojoj je br. 46 ili nešto slično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 10, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Do 00! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Novembar 10, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan extra. meni se takodje svidjaju svi ti retro modeli. obrni - okreni sve kvalitetno se svodi na to. ne volim mnogo plastike pa makar bila i na formuli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Novembar 10, 2009 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Motor super izgleda ali 49 konja iz 750 ccm ??? daaaj...moj GS ima skoro toliko samo da malo nabudze tu masinu na jedno 70-ak konja i motor bi bio super u celini...ovako a vadi samo taj lepi retro dizajn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6598 Napisano Novembar 11, 2009 Ne silazi, 6524 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Dovoljan je i "obican" V7 To je mozda i jedini Guzzi koji bi mogao da dodje u obzir. Inace Guzzi prolazi kroz tezak period,prica se cak i o zatvaranju fabrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luci 0 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Odzaci Prijavi odgovor kao problematičan ja u buducnosti razmatram V7caffe, mada mi se ovaj jako dopada, mozda i on bude opcija, zavisi od cene... inace nikako ne bi voleo da se fabrika ugasi ja volim guzzi i italijane generalno i jako mi je krivo sto ih sira javnost ne ceni previse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja takodje, ali nema kod nas lufta, da bi covek zanemario pouzdanost. Doduse za Caffe varijantu to i nije presudno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 11, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moto Guzzi 850 LE MAN je ipak tehnoloski bio napredniji od ovoga Caffe modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luci 0 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Odzaci Prijavi odgovor kao problematičan ma ja bi kupio motor koji bi mi bio za sminku iz ljubavi, a stil mi je bitniji od bilo cega... ovaj LeMans mi se dopada samo da nema ti sediste koje je na rezervoaru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Novembar 14, 2009 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ovako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luci 0 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Odzaci Prijavi odgovor kao problematičan to, vrlo rado, gde i posto... zna li se cena clubman racermodela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Odlučeno je da ovaj model ide u serijisku proizvodnju. Po riječima iz Moto Guzzija ovaj model je dizajniran ,,za gospodu koja požele da provedu dan na pisti (gentleman in the mood for a track day) Od opreme da pomenem potpuno podesive Bitubo zadnje amortizere, četvoroklipne Brembo kočnice ili Arrow izduvni sistem (dodatna oprema). Tačan datum prodaje ovog modela još nije objavljen. Na svu sreću serijski model se ne razlikuje od prototipa prikazanog na slikama prije. Ispod je zvanična fotografija serijskog modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 16, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Odlučeno je da ovaj model ide u serijisku proizvodnju. Po riječima iz Moto Guzzija ovaj model je dizajniran ,,za gospodu koja požele da provedu dan na pisti (gentleman in the mood for a track day) Od opreme da pomenem potpuno podesive Bitubo zadnje amortizere, četvoroklipne Brembo kočnice ili Arrow izduvni sistem (dodatna oprema). Tačan datum prodaje ovog modela još nije objavljen. Na svu sreću serijski model se ne razlikuje od prototipa prikazanog na slikama prije. Ispod je zvanična fotografija serijskog modela. Na pisti sa 49 konja :( :(.... pa rs 125 je raketa za ovo ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 16, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Na pisti sa 49 konja :( :(.... pa rs 125 je raketa za ovo ;D. Ne budi na kraj srca,pa jeste za pistu,ali sa "pilotima" od osam banki. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 16, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda, ali zašto su stavili 750 agregat koji je više nego slabašan, bolje da su stavili 850 ili još bolje 1100 ili 1200 8v. Breva 750 koja ima isti agregat i istu kilažu ide porilično slabo. Takođe su mogli staviti dva diska napred jer ovaj jedan baš i nije za više od 180kg težak motor. Ali bez obzira na to verujem da će biti puno ponosnih vlasnika, ipak je to guzzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan uhhhh čista erotika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Septembar 16, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Na pisti sa 49 konja :( :(.... pa rs 125 je raketa za ovo ;D. Ne budi na kraj srca,pa jeste za pistu,ali sa "pilotima" od osam banki. ;D Jel ovo neka prozivka za nas od 40+ i koji se lože na kafe racere :D Da je lep....ko lutka je, ali 49 konja....baš greota :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Bas zato sto ima malo konja a puno kubika ce trajati duuuuuuugo Lep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Najlepsi motor koji sam video uzivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Octobar 14, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od novih retro motorcikala koji sam odmah pozeleo ...... bezumno .... DA.. Moj drug Danijel Blagojevic je bio vlasnik.... jednog orginalnog V7 .... i sa njim se takmicio u moto klasik sampionatu...... Jedan od retkih takmicara koji se potpuno potrudio da i sa svojom opremem podseti na neka prosla vremena...... Izvinjavam se za kvalitet fotografija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 14, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Video sam pre dve nedelje Clubman Racer u Bulevaru, oduševio sam se, prelep motor... Šteta što je "fake", na primer, onaj "hrom" na rezervoaru nije hrom već je plastika obrađena tako... Al' to se zanemari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...