wulfy 196 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan evo ih prve fotografije Mašina je iz 1098, posjeduje 3 moda (90, 120 ili 150 KS). Ima ABS, kontrolu proklizavanja i Ohlins podesiv u svim paramerima pomoću tipke na upravljaču (ovo vjerovatno S verzija) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Iz godine u godinu ovi italijani pocinju sve vise da mi se svidjaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6756 Napisano Novembar 8, 2009 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da ce doziveti veci uspeh nego njegovi prethodnici. Ducati,kao i mnogi drugi,zeli da stane na put uspehu BMW-ovog GS-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Novembar 8, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Meni samo nije jasno koji će im moj ovi "kljunovi" iznad točka? Inače leeepo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Novembar 8, 2009 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan 25 sati pre zvanicnog predstavljanja 8) Tehnicke specifikacije jos uvek nisu dostupne ali ih ocekujem uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Bajata vjest , pogledaj ovdje http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=44350.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2837 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Bogu hvala da su za staru rugobu nasli zamenu. Ono mi nije bilo jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan ostaci enduro/supermoto klase evo još koja fotografija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan stvarno nestvarno ;D cista 10-ka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Novembar 8, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Standardno italijanski , bezobrazno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Još neki podaci: Mašina je iz 1098, posjeduje 3 moda (90, 120 ili 150 KS). Ima ABS, kontrolu proklizavanja i Ohlins podesiv u svim paramerima pomoću tipke na upravljaču (ovo vjerovatno S verzija) Fin paket ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1411 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh direktno izlazi na bocni kofer ??? . Inace odlicno izgleda bajk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan! Kupio bih samo na osnovu izgleda, ovu tehniku neću ni da čitam! Samo da bude jeftiniji od GS-a, Bože, samo da bude jeftiniji... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6756 Napisano Novembar 8, 2009 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Meni samo nije jasno koji će im moj ovi "kljunovi" iznad točka? Inače leeepo! Dozvoljavam sebi malo teoretisanja. Ocigledno je da su ovo usisnici za Air-box.Stavljajuci ih toliko napred, povecava se,rekao bih,iskoriscenje dolazece struje vazduha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 8, 2009 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh direktno izlazi na bocni kofer ??? . Inace odlicno izgleda bajk. Meni se cini da ima prostora izmedju kofera i motora, pa auspuh duva izmedju... Inace, izgleda fenomenalno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan E sada lici na motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Novembar 8, 2009 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Ja reko da prvo odgledam Gp pa da onda okacim ;D Good one kolega ! Ondak komentarisanje nastavljamo u tvojoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Novembar 8, 2009 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su najavili da ce dobiti novu masinu od 1200 ccm, SBK masina mi nekako nije za ovaj tip motora. Pretpostavljam da cu u narednih par dana dobiti zvanicne podatke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, baš lipo! Baš, baš.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Extra izgleda motor,čista 10-ka.Izduv je fenomenalan,potpuno nov a u duhu Ducati-ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Za proslu Multistradu nisam mogao vjerovati da je Ducati koliko je bila ruzna (bar meni)... A ova sad :o Da ju ne ureknem, prelijepo, skoro savrseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano Novembar 9, 2009 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra. Jos staviti enduro točkove i gume. (u vezi kljuna, zar kljun nije prije BMWa imao suzuki 750 BIG?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIBO 5 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan stiglo... http://www.multistrada.ducati.com/jspmulti/index.jsp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 9, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za ovog prelepog Dukca reci nemam, zanemeo sam. Jebote kako je LEP ! :o Ovo je moj sledeci motor ! (pod uslovom da nije previsok, jer sam malo kratak u noge) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...