bmw 1857 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1695 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan upozorio bih na akcije moto opreme u inostranstvu, pošto su cene stvarno povoljne..... pogotovu ovaj link: www.fc-moto.de a ova jakna je vrh (kopija BMW jakne).. http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ViewObjectID=3941738 ova ista jakna kod nas u Sloveniji sada na sniženju košta 330,00 eura, a u redovnoj prodaji košta 380,00 eura...... koliko vidim na njihovom sajtu ne šalju u Srbiju, ali zato šalju u Rumunjsku i Bugarsku, pa ako nekoga znate tamo....evo opreme za male pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 6, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Prokomentarisaću samo deo o protektorima tj. gladijatorima. Pre neki dan sam kupio na sniženju sa 70 na 50e gladijator koji se na slici može uporediti sa onim koji nosi Rakela a on ne nosi bilo šta! Preskupi su jer će me ovaj zaštititi isto kao i ti od 150e! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan odlican je sajt, letos sam kupila preko njih svoju kacigu Uvex enduro belu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5050 Napisano Novembar 6, 2009 Ne silazi, 5610 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovu Revit Off-track jaknu kupljenu bas u Ljubljani. Sve preporuke za jaknu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Novembar 7, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan odlican je sajt, letos sam kupila preko njih svoju kacigu Uvex enduro belu... odavno sam video ovaj site a takodje sam video revit opremu po onim cenama,stvarno bez komentara... ima samo mali problem, da li neko donosi ovu robu u srbiju po narudzbini (tacnije voleo bi da znam dal ce Djed Mraz i kod mene ove godine;D) ...??? poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Prokomentarisaću samo deo o protektorima tj. gladijatorima. Pre neki dan sam kupio na sniženju sa 70 na 50e gladijator koji se na slici može uporediti sa onim koji nosi Rakela a on ne nosi bilo šta! Preskupi su jer će me ovaj zaštititi isto kao i ti od 150e! Zanima i mene gladijator - pogotovo po toj ceni.. Gde si kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ko donosi ove stvar u Srbijui. Zaista je jeftino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ko donosi ove stvari u Srbiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 196 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 1167 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ovo i mene zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 531 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 671 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ima li odgovora..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan a ova jakna je vrh (kopija BMW jakne).. http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ViewObjectID=3941738 Има само једну али превелику ману....нема пропелер на рукаву ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam se raspitivala jos pocetkom godine, niko ovde ne uvozi robu s ovog sajta... meni je kupio drugar koji zivi u Italiji, a posle je poslao meni... tako da je najbolje ako imate nekog u Evropama, da vam naruci i kupi opremu tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sta treba.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan sta treba.. evo ovo npr.: http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-Devil-Jacket/SubProducts/34311-3094247-3&ChangeAction=SelectSubProduct za detalje me mozes obavestiti na pp ili ovde...hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan sta bi...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan A, da li je ova mozda bolja? http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-Ride-Jacket/SubProducts/Revit-Ride-Jacket-1-0001 ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan imam revit jaknu i ne bih vam je bas preporucio, lepo izgleda i ima gotivna resenja ali ne dihtuje bas najbolje, a drugar koji je kupio kad i ja je vratio u radnju iz istog razloga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sta bi...? poslao sam ti pp, a gosa ti napisao isto sto i ja..Kozne jakne su im extra, mislim na REVIT a textilne i nisu neke,lepse su na slikama. Kozne su jako kratke,cak je prednji deo iznad kajsa( da to bude neki orjentir ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan sta bi...? poslao sam ti pp, a gosa ti napisao isto sto i ja..Kozne jakne su im extra, mislim na REVIT a textilne i nisu neke,lepse su na slikama. Kozne su jako kratke,cak je prednji deo iznad kajsa( da to bude neki orjentir ) 1.izvini ali nema ga pp ??? 2.ineresuje me ova zato sto vec koristim jaknu navedenog proizvodjaca... daj malo da prodiskutujemo ,mada nije to tema,kako mislis ne dihtuje...produvava jel to? gde ste kupovali/vracali? aj ako te ne mrzi napisi par redova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam komplet jaknu i pantalone, iz nekog razloga, cim malo duze( preko pola sata ) vozim po kisi, mokar mi je stomak i isod stomaka, citaj gace, sta god radio, nisam uspeo da resim taj problem, u stvari jesam, kupio sam novi komplet, a revit nosim po gradu i na kratkim relacijama, tako da ako mi se i skvase gace, blizu sam kuce pa i nije tako strasno ;D jakna i pantralone su kupljeni u engleskoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan jakna je bas off-track, a pantalone su dakar, sto je i njihova preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ok...hvala...zato kazem nikad nije lose cuti drugo misljenje. cini mi se da je bas neko na forumu hvalio bas te pomenute modele i bas po kisi... no dobro.ja nisam primetio da moja nesto propusta ali je bas i nisam testirao po pravoj kisi...moguce. pozdravljam te! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan upravo videh i ovu temu ...goretex jakna i pantalone Ima dosta slicnih modela drugih proizvodjaca. Ja sam kupio Revit Off track jaknu i Dakar pantalone. 2 postave, jedna termo i druga vodonepropusna, testirano. Stavljaju se odvojeno jedna od druge. Postoji dovoljno luftera za toplo vreme. Jakna se prikacinje za pantalone zipom u krug ili samo pozadi.....Za sada sam prezadovoljan. na to sam mislio u prethodnom postu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan kisna membrana ne ide preko pantalona ni ujednoj kombinaciji, sa zipom i bez, ako hoces, dodji na usce pa cu da ti pokazem o cemu se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan drug je kupio onaj model, repliku bmw-ove jakne i imao je isti problem kao i ja plus njemu su i depovi propustili vodu tako da su mu u platili i telefon kada im je vratio jaknu i pantalone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...