Popsy 2907 Napisano Octobar 31, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... u kratkim crtama... odem danas do guevare izpazarim yuasu yb12al-a i sav sretan da je namestim... malo se ##bem oko konektora (nisu vertikalni nego horiyontalni srafovi) ... sav sretan kontakt... de mi je neutral...nema, migavci nema sirena nema... struja nema... i pomislim nije valjda... kad ono jeste... akumulator je prazan, treba da se sipa kiselina ili koji moj @#$ tako da bi bio izuzetno zahvalan ako bi me neko uputio na radnju koja to radi.... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 31, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam odneo akumulaciju ali za auto na reparaciju i kada ga je čika majstor priključio na opterečenje jedna čelija je počela da 'vri'. Kada se to desi nema mesta reparaciji. Znači jedna čelija u spoju i baca se akumulator...tako mi je objasnio majstor za akukukulele! Za forumaše, (preko veze od 30e) mogu srediti dolazak tamnoputih koji nose crknute akumulacije, normalno besplatno jer odakle njima a i da imaju, opet, odakle im!!! Ja to, drugarski.... Za Popsija pride 20e jer taj ima gengele na bacanje čim je kupio ST koji se posle nekog vremena baca! ;D ;D :D :D :D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 31, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kako to mislis , njima platis da oni odnesu i prodaju u gvozdje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 31, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nego meni platiš da ih pošaljem a njih možeš častiti za pivo! Pa zar to nije pošteno...pa reci je si li čuo za nešto slično? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... u kratkim crtama... odem danas do guevare izpazarim yuasu yb12al-a i sav sretan da je namestim... malo se ##bem oko konektora (nisu vertikalni nego horiyontalni srafovi) ... sav sretan kontakt... de mi je neutral...nema, migavci nema sirena nema... struja nema... i pomislim nije valjda... kad ono jeste... akumulator je prazan, treba da se sipa kiselina ili koji moj @#$ tako da bi bio izuzetno zahvalan ako bi me neko uputio na radnju koja to radi.... > pa uz akumulator treba i tecnost/gel da se dobije, ako je imas samo sipas u svaku celiju do crte, a ako nemas tecnost onda imas samo plasticnu kutiju sa malo olova . Koliko sam video gotovo svi akumulatori ne treba da se formiraju vec odmah po sipanju kiseline imaju napon kakav treba, a ako ti treba punjac mogu ti pozajmim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 31, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma sve je ok, jedino sto ja ne znam da akumulatori za motor dolaze klot prazni i da treba da se pune kiselinom/strujom... u ponedeljak cu da odskakucem do firme koja se time bavi... stim sto sam to mogao i danas al aj sad kud volovi tud i kanap Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 1, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Uz akumulator bi trebalo da se dobije odvojeno kiselina. BANER tako pakuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 1, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Popsy ono sto ocemo da kazemo je da nema potrebe da ides negde da bi ti napunili akumulator, vec je sve za punjenje trebalo da dobijes uz njega. Ako si kupio akumulator bez tenosti ili gela zajebali su te, jer se to vec dugo ne prodaje odvojeno, pa reci koja je firma da se drugi ne bi isto tako prevarili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 1, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pazi sa obzirom kakva ih reputacija prati (da su toliko superiorni u odnosu na fabričke) mogle bi da se naprave nalepnice tipa powered by Joska ne znam kako drugi al ja bi je nalepio, s obzirom da to smatram upgrejdovanjem motora ;D E pa ako neko treba da nalepi ovakvu nalepnicu na svoj motor, onda sam to definitivno JA! Powered by Joska na mojoj Africi (trenutno): - Motogadget - Regler - Nightbreaker sijalice u farovima, nova instalacija za to + releji - Novi pokazivači rezerve goriva - 12V priključak za punjač GPS-a i telefona - Biper na migavcima - Sređen automat za 4 migavca - Alarm Nadam se da nisam ništa zaboravio, a planiramo još svašta: LED stop svetlo, LED migavce.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 1, 2009 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan @jager Pusti ti te price... Priznaj da si se navukao na domacu kuhinju! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 1, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A pa nije da NIJE ... jučerašnji pasulj je bio u najmanju ruku BOŽANSTVEN Podatak nema veze sa reglerima, ali je suva činjenica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 2, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Priznaj Jager...suva činjenica sas čorbast suljpa volem sas rebarca suva!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 2, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Priznajem Al' izofovasmo čoveku temu samo tako ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 3, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kad je rana u pitanju, slobodno mi offujte svaku temu... inače smrznutih prstiju da objavim "Ponovo radi bioskop" novi acc, je napunjen, ubačen na oluji kategorije 4 i posle malo duže verglanja je upaljen motorin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6122 Napisano Novembar 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan kad je rana u pitanju, slobodno mi offujte svaku temu... inače smrznutih prstiju da objavim "Ponovo radi bioskop" novi acc, je napunjen, ubačen na oluji kategorije 4 i posle malo duže verglanja je upaljen motorin A zasto je duze verglao kad tenera pali ko mina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan kad je rana u pitanju, slobodno mi offujte svaku temu... inače smrznutih prstiju da objavim "Ponovo radi bioskop" novi acc, je napunjen, ubačen na oluji kategorije 4 i posle malo duže verglanja je upaljen motorin A zasto je duze verglao kad tenera pali ko mina? zaaalijepilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 3, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nemam pojma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6122 Napisano Novembar 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, postoji tema " Koliko ste presli km ovo leto" ti slobodno napisi koliko si gurao ove sezone :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 3, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :P :P :P prešao nekih 400km gurao pa bar jedno 2km... za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 3, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dugo je verglao jer nema goriva ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 3, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Važno da "radi bioskop" Lepa vest... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 5, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa lepo smo mu govorili da Tenere troše 10l a on ne veruje. Kako da pali bez goriva, na šibicu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam i ja pitanje u vezi reglera, da ne otvaram novu temu. Zimsko paljenje posle dva meseca, akumulator napunjen, trebalo bi da je dobar. Posle malo dužeg verglanja, da napuni karburatore, motor pali. Sve radi kako treba, ali far mi nešto čudno menja jačinu. Stavim instrument, na leru 14,7V( sa svetlima i bez), a sa dodavanjem gasa napon pada do 13,5V pa i manje. Promena se i primeti na jačini svetla, a ima i nekog treptanja. Sad se nešto sećam, čini mi se da sam to primetio još jesenas. Čini mi se da je vreme da i ja upoznam Jošku i ugradim čuveni regler? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...