iksel 191 Napisano Septembar 4, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=ZBpAtJTQwjk&feature=related Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 4, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ^ ahahahahahahhahaah kako je ovo mentolski film, nisam ga gledao sto godina a vidi TA shto se bacaka levo desno jbt moj nije mogao ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 6, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, vidi.... ko bi rekao.... Mada, da onako voziš tako težak motor ipak treba da si majstor No, ovaj majstor je pokazao šta motor može, pa ko voli (i zna) nek' izvoli Lep video u svakom slučaju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xt1200z 0 Napisano Septembar 8, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Hellas-Preveza Prijavi odgovor kao problematičan Evo,ja sam taj Grk sto je receno prethodno.I ovaj je moja lepotica!Ovde u Grckoj kosta 16530 euros(first edition) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pancer 0 Napisano Septembar 8, 2010 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznati da ovako ''uzivo snimljena''izgleda mnogo upechatljiviji i mocnije nego na svim reklamnim fotkama koje sam video do sada. Aj daj nam neki utisak iz prve ruke i neko poredjenje sa recimo GS 1200 BMW ako si imao prilke da ga vozis.POZZ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda mocno, nema sta. Kakve su ono bove sa obe strane motora ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 8, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su ono bove sa obe strane motora ? Rezervoari za ulje! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Septembar 8, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ili plin ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 8, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan koliki vizir jbt motor izgleda bash mocno... voleo bih da ga provozam da vidim kako se ponasha kad krene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Septembar 8, 2010 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda mocno...bas me zanimaju utisci iz prve ruke, citao sam vec utiske test vozaca iz Moto Pulsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 8, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo sada BMW sekta sa kritikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 8, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na stranu zajebancija... stvarno izgleda moćno. Nekako potpuno drugačije nego na reklamnim fotkama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 8, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vam odavno preneo da motor može da se vidi uživo u Plattneru. Jebiga, Yamaha je Yamaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 8, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo sada BMW sekta sa kritikama Nemoj posle da kukas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Septembar 9, 2010 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vam odavno preneo da motor može da se vidi uživo u Plattneru. Jebiga, Yamaha je Yamaha I sada je cena oko 14.500 EUR..... spustili cenu....(pitao kada sam bio u Plattneru prosle nedelje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 107 Napisano Septembar 9, 2010 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo sada BMW sekta sa kritikama Ma sve mi se nesto cini da su se malo ugledali (da ne kazem kopirali ) R1200 GSA... Lepa je, ali BMW je ipak BMW. Legenda za zivota i harizmaticni golijat na dva tocka! Jos kada bih ga imao, sreci nikad kraja! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda mocno, nema sta. Kakve su ono bove sa obe strane motora ? na kraju cemu sluze te "bove" sa strane?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 9, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan na kraju cemu sluze te "bove" sa strane?! Za vožnju po vodi, Yamaha je to, amfibija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 9, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda mocno, nema sta. Kakve su ono bove sa obe strane motora ? na kraju cemu sluze te "bove" sa strane?! Dodatni prtljag. Predpostavljam da je jedna za alat a druga možda za flašu rakije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda mocno, nema sta. Kakve su ono bove sa obe strane motora ? na kraju cemu sluze te "bove" sa strane?! Dodatni prtljag. Predpostavljam da je jedna za alat a druga možda za flašu rakije. Jer nova Tenera, pruza potpuno zadovoljstvo! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugari, ja sam trenutno na Korzici pa necu dugo, jer nemam vremena. Samo cu vam reci da mi je moj domacin, Stefan Peterhansel, dao njegovu Yamahu 1200 da je provozam. Kada se vratim, oko 22.09. napisacu nesto o mojim utiscima. Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Rivali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 13, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Eto, opet je (Yamahu) porede sa top-seller-om... Posle ce neko drugi biti kriv! BTW, ovo je stari model GS-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 13, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Rivali koji rivali,bmw,ova pumpa za vodu i jamahin motorcikl.. de vidis tu rivalstvo... ;D ;D ;D dve razlicite klase, ;D ;D ;D yamaha je za razliku od tog bmw prdala motor bre ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...