matija_gsxr 0 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan reportaza sa jucerasnjeg doceka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saghmeister 143 Napisano Januar 22, 2010 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao Ljubitelji Dakar Rellya stvarno veliko hvala na podrsci tokom celog takmicenja ja se nadam da cemo se negde videti da Vam ispricam najinteresantnije detalje trke Dakar 2010! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Januar 22, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Cao Ljubitelji Dakar Rellya stvarno veliko hvala na podrsci tokom celog takmicenja ja se nadam da cemo se negde videti da Vam ispricam najinteresantnije detalje trke Dakar 2010! Obavezno KRALJU!!! SVAKA CAST I HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18599 Napisano Januar 22, 2010 Integrisan, 8480 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da si ti nama ziv i zdrav i da vozis jos mnogo godina! Kao sto sam vec jednom napisao - slediti svoj san je najveci uspeh pod kapom nebeskom! A uz put i nacin na koji si predstavio jednu malu Srbiju je za duboki, duboki naklon. Tako se reprezentuje svoja zemlja. Mislim da predstavljam misljenje svih odavde ako kazem - ponosimo se svi tebom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Gabore, jos jednom da Ti cestitam na ogromnom uspehu, zelim Ti brzi oporavak, puno zdravlja i uspeha u Novoj godini i predstojecoj moto sezoni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 22, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Gaboru, bilo bi lepo kao prosle godine da se organizuje jedan susret BJB zaljubljenika u moto sport na kom bi se ispricali i iz prve ruke culi kako je bilo na ovogodisnjem reliju! Sta kazete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Januar 22, 2010 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao Ljubitelji Dakar Rellya stvarno veliko hvala na podrsci tokom celog takmicenja ja se nadam da cemo se negde videti da Vam ispricam najinteresantnije detalje trke Dakar 2010! Čekao sam trenutak da se vratiš da bih ti čestitao na snazi da izdržiš i završiš Dakar i još jedanput ispuniš svoj san. Svaka čast Gabore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 22, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i sa moje strane. Svaka cast na podvigu i zelim ti jos vise srece sledeci put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HILL 20 Napisano Januar 23, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda XRV 650 Paprika Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje, da li ce i ove godine biti organizovan docek, kao i prosle? Da li zna neko nesto o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=47384.20;topicseen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Januar 24, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Gaboru sve čestitke za podvig i uspeh! Koliko je bilo iščekivanja čekajući svaki tvoj prolazak kroz check point na zvaničnoj prezentaciji i sreće nakon toga. Mnogima si ulepšao dane i ne postoje reči za to kao ni za izraz poštovanja za ono što si uradio. Bravo šampione, i da znaš da imaš najbolje navijače u Srbiji, navijače velikog srca koji se za razliku od drugih ne biju i ubijaju međusobno. Trebaće vremena da sve to neko uvidi i da imaš još veću podršku za svaki tvoj naredni izazov i podvig. Hvala na lepim trenutcima. P.S. Gabore, Gabore, koliko prodaješ ovo tvoje izrabljeno i polovno magare? ;D Godište znam ali ne znam tačnu kilometražu. Jaooo...morao bih da ga farbam posle, sve si ga izgrebao. ;D Moram ti oboriti cenu zbog toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Januar 24, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je neka specijalna emisija(ili redovna) ali video sam u programskoj šemi RTS 2, nedelja 24.01.2010. od 17:00 - Srbija na Dakar reliju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Richard Saghmeister 0 Napisano Januar 24, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledajte sad za pola sata RTS2 bice reportaza o Dakar Rellyu 2010 u 17h na RTS2.PEDA MILINKOVIC CE VODITI PROGRAM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan SVE POHVALE ZA GABORA :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonja 16 Napisano Januar 24, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pohvale za Gabora a i za mehanicara Marka Kopunovica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li negde da se skine video? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6545 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 3045 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan treba da ima na RTS sajtu, video feed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4320 Napisano Januar 24, 2010 motoras, 2484 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Kralj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Januar 24, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna reportaza ali malo kratka... Verujem da su za 15tak dana relija mogli da snime mnogo vise, ne kudim, ali gladni smo informacija i snimaka iz Argentine i Chilea... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis JR 1 Napisano Januar 27, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gabor je kralj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 28, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan EXLUZIVNO! Sve slike sa Dakara 2010 (~2Gb) koje je slikao Marko Kopunović, Saghmeisterov serviser, možete videti online (i downloadovati) na adresi http://www.wildmangulice.org/dakar2010 Danas sam bio kod Gabora kući da mu konačno i lično čestitam na još jednom završenom Dakaru! Svaka čast Gabore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoSearching 1 Napisano Januar 29, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd - Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke i od mene. I ako se nisam javljala pratila sam svaku etapu, iz opravdanih razloga se nisam oglasavala! Hvala Gabore za velicanstveno ucesce na Dakar-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Gabor Sagmajster: Na Dakar reliju smrt je dolazila po mene http://www.blic.rs/Intervju/174587/Na-Dakar-reliju--smrt-je-dolazila-po-mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Odlichan intervju. Hvala za link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 18, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Gabore, jos jednom cestitke na uspehu! . http://www.blic.rs/Intervju/174587/Na-Dakar-reliju--smrt-je-dolazila-po-mene . .....zaista bi bilo steta da ovu skracenu autobiografiju ljudi ne procitaju. Razmisljam da bi bilo zgodno da uz racun na EuroPetrolu kupci dobiju pravu informaciju o tebi u nekom stampanom obliku. I sponzori bi bili zadovoljni jer bi taj flajer isao iz ruke u ruku. Ipak ima drazi i u staromodnom parcetu papira... A ako budes inspirisan mogao bi mozda i neku knjigicu napisati... . P.S. Hvala Vladas na linku ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...