Jump to content

Moto Zajednica

KAWASAKI ZZR 600 - moze lock,delete

Recommended Posts

• U prolazu, 14 postova

prelep motor i rado bih menjao moja auto za njega ali se neuklapa finansijka konstrukcja doplate jer vise cenim auto a radi se o Citroen Xari.

U svakom slucaju srecno sa prodajom

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 4 postova

poz

Nisam fun kawe,ali ako  se nevaram zzzzzr je iz kule,a ako je taj onda je retko dobar primerak!!

Zima je i tesko se odicem mojeg boxera ,ai neverujem da cemo se naci ali evo ponuda pa da ti donese srecu ako nista drugo :D

Alfa R 33 3 serije 91 godiste 1,5 IE  box (nije onaj sa 4 karbur..)  100bhp na 900 kila barem je tako tutti i janni deklariso :))

ima atestiran plin godinu dana reg,alu felne,cent alarn muzzka ..  a ima i da se malo pogleda oko limarije  :D

pozzz

• U prolazu, 11 postova

zamena za OPEL VEKTRA KARAVAN  98 god u odlicnom stanju , motor 2.0 DTI , 1995 kubika. regitracija oko 22000 din.

cenim je 4000 eura . moj tel je 064/000-49-40 pa ako si zainteresovan zovi ...........

• U prolazu, 13 postova
  • Motocikl: GSX1300R

poz

Nisam fun kawe,ali ako  se nevaram zzzzzr je iz kule,a ako je taj onda je retko dobar primerak!!

Zima je i tesko se odicem mojeg boxera ,ai neverujem da cemo se naci ali evo ponuda pa da ti donese srecu ako nista drugo :D

Alfa R 33 3 serije 91 godiste 1,5 IE   box (nije onaj sa 4 karbur..)  100bhp na 900 kila barem je tako tutti i janni deklariso :))

ima atestiran plin godinu dana reg,alu felne,cent alarn muzzka ..  a ima i da se malo pogleda oko limarije  :D

pozzz

Zdravo,ne varas se motor je dosao iz Kule,zamena za auto nije vise aktuelna(posto sam kupio),ali interesuje me zamena za ZX-9(ne stariji od 96.),ili

GSXR 750-1100(od 93 pa na dalje,uz vasu ili moju doplatu/max.500 eur/...a za kes cena motora je 2500.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja