stuntjunkie 13 Napisano Octobar 12, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha xt660r 2006god prvi vlasnik kupljena kod rodica 18500km redovno servisirana odlicno stanje cena:4300e telefon: 060/0215820 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ti si vlasnik? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Vidi od opreme ima kick start i turbo kompresor ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan skupo ,nemas nista od opreme ,ja dajem moj za 4000e pa niko ni da nazove :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Octobar 13, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam ja vlasnik...to je od strica motor a ovo za turbo i kick start je greska Naravno a traze za x '04 4600e.....kriza je,nista se ne prodaje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Uopste nije skupo, mnogo starije rite se prodaju za 1000e manje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da traze koliko hoce ,nitko nista ne prodaje ,sve neka zamena ,,kazem dajem moj za 4000e 2005 god sve u full-u plus oko 1200e opreme na njemu pa nitko da donese pare ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Octobar 14, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan nas xt kao da je iz fabrike izasao....a tvoj nema ni nalepnice fabricke,trosi vise,presao vise...... tako da molim te nemoj da spamujes po temi ako neces da kupis motor Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan izvini u pravu si ,znam da nalepnice mnogo znace ,ja seljak potrosio pare na arrow izduv komplet ,k&n*2 ,givi 70l original ,prednji tocak 19c .. i tako ,izvini jos jednom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan jeste lep primerak , al to ga nece prodati , ortak je je uzeo krajem avgusta 2007 za malo manje para i sa izduvima kofer i td ... nije kriza uopshte srecno sa prodajom ... ako ti nije frka bolje chekaj prolece bice bolje cene a i necesh se nervirati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Neće,drugari,ovde u skorije vreme biti bolje cene. Još par godina,najmanje. Ne slušajte političare-optimiste,lažu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MURICAMALA 0 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan e moj stuntjunkie!! prodajes olupinu i jos te nije sramota da trazis toliko para gde ide ovaj svet... cist bezobrazluk ovo bre treba da se off-uje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije moj .....imas gore telefon pa se raspitaj ako te nesto zanima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Novembar 7, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan zanimljiv oglas :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jesic 9 Napisano Decembar 22, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad nije tvoj, što ga "prodaješ"!? Ovo je deo foruma za forumaše i njihove stvari! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_91 0 Napisano Decembar 22, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan izvini u pravu si ,znam da nalepnice mnogo znace ,ja seljak potrosio pare na arrow izduv komplet ,k&n*2 ,givi 70l original ,prednji tocak 19c .. i tako ,izvini jos jednom ja cim vidim xt bez naljepnica pretpostavim da je farban ali ne mogu reci sa sigurnoscu jer ga nisam vidio. a sto si mu mijenjao prednji tocak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Decembar 23, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad nije tvoj, što ga "prodaješ"!? Ovo je deo foruma za forumaše i njihove stvari! ako te bas zanima motor je od burazera....i mnogo vas je davalo oglase za prijatelji i rodjake,tako da ako hocete obrisite oglas,ja neznam sta tebe tu treba da zanima ako neces da kupis motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Decembar 24, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan au al se drkate svi redom, shta vam je ljudi!?!?!? ja ushao da pogledam oglas, kad ono totalni haos... nemoj te, nije dobro za zdravlje!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E pa sad,jel od srica ili burazera? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Decembar 24, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan E pa sad,jel od srica ili burazera? brat od strica ga vozi,a registrovan je na strica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja sombor 6 Napisano Decembar 24, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan a strina ga pere ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li ti muzicar? Ne, nisam muzicar. Nisi? Jesam. A jesi! Pa jesam. A jesi, a? A ne, kazem nisam. Samo tetki da odnesem lek, pa ću... ;D Salu na stranu, ovaj motor je za sada jedna od mojih pustih zelja... Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Decembar 25, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan slobodno pozovite i proveravajte ako mislite da je neka muljotina...motor je kupljen u rodicu,okrenete jedan broj i uverite se ko ne veruje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja sombor 6 Napisano Decembar 25, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan svi ti verujemo,jel prodajes yzf 250? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Mart 28, 2010 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas407502/yamaha_xt660r/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...