igor.djakovic 0 Napisano Octobar 10, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sombor Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prijatelji motoristi,imam u garazi trenutno ZX9 od druga,naime imamo problem dobro prima gas u mestu,a kad krene vuce slabo.. Da li on ima neko stelovanje paljenja...? Mislim da je mozda problem u prljavom vazdusnom filteru i karburatorima,sutra cu to sve da ocistim.. Dajte mi neku ideju sta jos moze biti ? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan dovod goriva i karburatori ................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Octobar 11, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan filter vazduha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor.djakovic 0 Napisano Octobar 11, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sombor Prijavi odgovor kao problematičan Karburatori danas ocisceni,bilo je vode u njima. Vazdusni filter je cist kao novi. I sve dzaba oped preko 4000rpm neprima dobro gas.. I sporo vraca gas nekako, puca kad se smanji gas,sve mi to nekako lici na paljenje...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lenmi 4 Napisano Octobar 12, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan proveri jel ti radi pumpa za gorivo moguce je da je ona crkla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 12, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Poveri filter goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Octobar 18, 2009 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan siguran sam da su i dalje karburatori u pitanju....skinite ih opet i pregledajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Octobar 18, 2009 Ne silazi, 6515 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sama cinjenica da ste nasli vodu u karburatorima govori da je sprava zapustena i da je u nju sipano svakakvo djubre. Na brzinu necete resiti nista.Ne preostaje vam nista drugo nego da dobro zasucete rukave i lagano redom da prekontrolisete sve Ventile,ako niste do sada imali posla sa time,bolje da ne dirate.Moze da bude problem i tu ali oni od stajanja ne mogu da se rasteluju. Proverite akumulator (napunite ga) i prekontrolisite kleme.Svecice pod obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam imao slichnih problema, a onda sam skinuo glupi filter za gorivo koji sam onako znalachki dodao na put rezerv.-karb.! Kasnio je sa prihvatanjem gasa, sporo se vracao na ler, dodushe nisam ga takvog vozio pa ne znam kakav bi bio u vozhnji... Savet I: proveri filer(e) za gorivo. Ako to ne upali skidaj i chisti karbove, podesi plovke u njima, vrati ih i sipaj gorivo direktno u njih, tako ga startuj i vidi da li ce i dalje da radi isto. Savet II: pogledaj ovu temu, verovatno ce ti trebati... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=32460.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...