vlilis 72 Napisano Octobar 16, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan ...ja bih ti dao motor da probas tek kad bi izbrojao ceo iznos u evricima. Da, to tako ide, ali pre toga, ja koliko sam čitao đuntu, on čovek ima tripove oko vizira i tih stvari, pa će mu onda verovatno smetati i jedan cilindar, hoću da kažem da ga je majka, izgleda, rodila za TA. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Octobar 16, 2010 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja nisam klinac pa sad da odvrnem gas pa na točak, a nit znam nit smem. Ja odlično znam nužnost privikavanja na točkove. A da imam trip vibracija, imam, u godinama sam, šta ću kad sam okasneo sa motorom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Octobar 16, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zaista ništa loše mislio, nego jednostavno to nije sprava za konformiste. Ako voliš pank s kraja sedamdesetih ok, ali ako su ti bliže srcu devojke iz Ipaneme onda ne vredi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Octobar 16, 2010 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zaista ništa loše mislio, nego jednostavno to nije sprava za konformiste. Ako voliš pank s kraja sedamdesetih ok, ali ako su ti bliže srcu devojke iz Ipaneme onda ne vredi. Дефинитивно! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Octobar 16, 2010 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nit sam Vas shvatio ko uvredljive nit je moj post u tom tonu, nego samo navedoh ozbiljnost adekvatnu mojim mnogobrojnim godinama. A Pank, pa nikad ga nisam voleo, Rok da, a sad ipak Jazziram pa devojka iz Ipamene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katancic 1 Napisano Octobar 18, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan KTM 690 smc moj sledeci motor:DDD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Octobar 28, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Takodje KTM 690sm neostvaren san, siguran sam da je moj sledeći motor,brutalan,sirov,neukrotiv. Iako sam ga samo jednom na kratko probao odlepio sam momentalno. ....I da slušam Pank sa kraja sedamdesetih,služio sam armiju u spec jedinicama jer sam tako hteo,bavim se ronjenjem pomalo alpnizmom itd,jednostavno taj motor sam ja i što bi rekli na reklamnim sloganima za neki deo garderobe u ženskim časopisima (Joy) itd....Ovo moraš imati!!! B) odzvanja i odzvanja neprekidnim nizom nema mi pomoći Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...