Jump to content

Moto Zajednica

Neosvetljen Yugo kod Bubanj potoka

Recommended Posts

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: Hayabusa

Brzi,ostavi se vise objasnjenja.Sam snosis posledice.Ko moze da utvrdi  koliko si isao?Mozda si imao potres mozga,pa se ne secas nicega.Ima dobrih advokata,a mozda i sudskih vestaka koji ti mogu pomoci u daljem postupku.

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=32312.0

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 5 postova

Dobro da si ti živ ostao. Aj napiši molim te koju si tačno opremu nosio.

kombinezon komplet sa protektorima slajderima i grbom na ledjima probajk rejsing cizme probajk rejsing rukavice probajk rejsing kaciga sark s500 i vinstoper sam imao ispod kombinezona

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Brzi,ostavi se vise objasnjenja.Sam snosis posledice.Ko moze da utvrdi  koliko si isao?Mozda si imao potres mozga,pa se ne secas nicega.Ima dobrih advokata,a mozda i sudskih vestaka koji ti mogu pomoci u daljem postupku.

Apsolutno se slažem i podržavam, jer ćeš možda još odavde popiti mardelj ili koju ćušku od puritanaca. Ja vozim ko baba po gradu, pa čak i na magistralnim putevima ali gde ću malo da izduvam motor ako ne na auto putu... Drž se Brzi i sa srećom

• Svrati ponekad, 331 postova
  • Motocikl: H H-Crni

Apsolutno se slažem i podržavam, jer ćeš možda još odavde popiti mardelj ili koju ćušku od puritanaca. Ja vozim ko baba po gradu, pa čak i na magistralnim putevima ali gde ću malo da izduvam motor ako ne na auto putu... Drž se Brzi i sa srećom

[/quote

Druže ja sam imao sudar pre par godina kolima, podleteo sam pod zaustavljen kamion bez ikakve signalizacije.....sreća što sam išao 60km/h,koliko je ograničenje i što sam vozio "sijeru", ali ja sam se iz leve trake vraćao u desnu iza kombija kako sam provireo tako sam se zakucao u njega....Policija i kasnije sudija su bili jednoglasni da sam kriv jer nisam prilagodio vožnju uslovima puta i saobraćaja...i da meni zato služe farovi , da bih mogao da uočim prepreku,bez obzira što sam vozio po ograničenju, kažu da je tako mogla da stoji bilo kakva prepreka,,,,a kad sam pitao što nije upalio neka svetla ili postavio neki trokut pozadi.....vozač kamiona se pravdao da je imao požar na instalaciji i da nije smeo da uključi sklopku za struju....izveo sam veštaka na suđenje ....i na kraju opet bio kriv....dok je vruće traži dobrog veštaka ili advokata, jer po ovome što si opisao bićeš sigurno kriv zakonski...bar da ublažiš malo krivicu....i naravno želim ti brz oporavak....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja