Draza84 336 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro da si ti živ ostao. Aj napiši molim te koju si tačno opremu nosio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Octobar 12, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Brzi,ostavi se vise objasnjenja.Sam snosis posledice.Ko moze da utvrdi koliko si isao?Mozda si imao potres mozga,pa se ne secas nicega.Ima dobrih advokata,a mozda i sudskih vestaka koji ti mogu pomoci u daljem postupku. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=32312.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zx10r 0 Napisano Octobar 12, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro da si ti živ ostao. Aj napiši molim te koju si tačno opremu nosio. kombinezon komplet sa protektorima slajderima i grbom na ledjima probajk rejsing cizme probajk rejsing rukavice probajk rejsing kaciga sark s500 i vinstoper sam imao ispod kombinezona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4615 Napisano Octobar 12, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas li sliku gore navedenog u sadasnjem stanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Octobar 12, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Brzi,ostavi se vise objasnjenja.Sam snosis posledice.Ko moze da utvrdi koliko si isao?Mozda si imao potres mozga,pa se ne secas nicega.Ima dobrih advokata,a mozda i sudskih vestaka koji ti mogu pomoci u daljem postupku. Apsolutno se slažem i podržavam, jer ćeš možda još odavde popiti mardelj ili koju ćušku od puritanaca. Ja vozim ko baba po gradu, pa čak i na magistralnim putevima ali gde ću malo da izduvam motor ako ne na auto putu... Drž se Brzi i sa srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3217 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1213 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Koja gomila debilnih komentara... Brzi - sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Koja gomila debilnih komentara... Brzi - sve najbolje! +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 14, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Koja gomila debilnih komentara... Brzi - sve najbolje! +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3321 Napisano Octobar 14, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koja gomila debilnih komentara... Brzi - sve najbolje! +1 +1 Treci za srecu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Brzi,ostavi se vise objasnjenja.Sam snosis posledice.Ko moze da utvrdi koliko si isao?Mozda si imao potres mozga,pa se ne secas nicega.Ima dobrih advokata,a mozda i sudskih vestaka koji ti mogu pomoci u daljem postupku. Apsolutno se slažem i podržavam, jer ćeš možda još odavde popiti mardelj ili koju ćušku od puritanaca. Ja vozim ko baba po gradu, pa čak i na magistralnim putevima ali gde ću malo da izduvam motor ako ne na auto putu... Drž se Brzi i sa srećom [/quote Druže ja sam imao sudar pre par godina kolima, podleteo sam pod zaustavljen kamion bez ikakve signalizacije.....sreća što sam išao 60km/h,koliko je ograničenje i što sam vozio "sijeru", ali ja sam se iz leve trake vraćao u desnu iza kombija kako sam provireo tako sam se zakucao u njega....Policija i kasnije sudija su bili jednoglasni da sam kriv jer nisam prilagodio vožnju uslovima puta i saobraćaja...i da meni zato služe farovi , da bih mogao da uočim prepreku,bez obzira što sam vozio po ograničenju, kažu da je tako mogla da stoji bilo kakva prepreka,,,,a kad sam pitao što nije upalio neka svetla ili postavio neki trokut pozadi.....vozač kamiona se pravdao da je imao požar na instalaciji i da nije smeo da uključi sklopku za struju....izveo sam veštaka na suđenje ....i na kraju opet bio kriv....dok je vruće traži dobrog veštaka ili advokata, jer po ovome što si opisao bićeš sigurno kriv zakonski...bar da ublažiš malo krivicu....i naravno želim ti brz oporavak.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...