Zemunac 3 Napisano Octobar 5, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Zimske rukavice, nove, M broj, za manju šaku osobe 177-184cm/60-70kg...15e... Protektori su za rolere ali se mogu koristiti za motor,,,jači i kbalitetniji od onih klasičnih. Za kolena, laktove i šake, s'tim što se za šake mora izvući plastičan deo i može služiti kao termo zaštita ako nemate duge rukavice a može i ispod čarapa ako nemate čizme! Nisam ih koristio, opet iz istog razloga te mi preostaje da na moju mršavost koristim samo lone i jaknu sa ugrađenim protektorima! Platio 1500d + 300d p.e. a prodajem za 1500d! Može i zamena za neku kornjaču, zimske rukavice veći broj ili sl... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Octobar 5, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena torbica,povuci je iz ponude. Doda 063/ 318-284 pozovi ili ostavi br tel. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 7, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena torbica.. Dođavola! Kad ne pratim oglase na vreme... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 7, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga interesuju protektori može za bicikl, rollere, skejtbord a može i za motor osim onog dela za šake... Na kraju ako nekome treba i za klinca jer imaju dugačke zatezače.... Eh, Jager, da sam znao ostavio bih ti je jer sam nepromišljeno kupio a na fotkama sa Tare video da mi ne stoje , ni torbica, ni štitnici zbog mršavosti! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 7, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A pa sad ništa, ko mi kriv kada ne pratim oglase redovno A par stvari sam kupio ovde na forumu samo zahvaljujući brzoj reakciji U svakom slučaju važi ona narodna "Ko pre devojci - njemu alimentacija" ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 8, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Protektori su za rolere, bicikl ili skejt...15e! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 9, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodao si rukavice Verujem da će mojoj lepšoj polovini taman da pasuju... Ostatak na PP ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...