dzimika 0 Napisano Octobar 4, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodajem gore pomenutu gumu 130/80/17 u solidnom stanju, moze da izdrzi sigurno par hiljada km cena 20e, saljem gde treba i ako treba sutra slike stavljam 066/503-5337 ili na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, interesuje me guma ako je u ok stanju moja je dotrajala, a nova mi se baš ne kupuje, daj neku sliku pa da pazarim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 5, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje i mene ajde stavi neku sliku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Octobar 5, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se svima, nisam danas stigao da slikam jer sam malo ucio zbog danasnjeg ispita, sutra sam kuci i u garazi pa je slikam i postavljam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Octobar 6, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo slika, nije nova ali je dobra i kao sto rekoh moze sigurno da izdrzi par hiljada, dovoljno da se premosti do nove gume na prolece Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Octobar 7, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan interesenti koji ima ako zele mogu je pogledati od petka, posto sam sutra u NS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Octobar 10, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...