acim 766 Napisano Octobar 1, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaže da više nema novih motora sa okruglim farom? Evo ga glanc novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi se svidja, rado bih ga posedovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 2, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste lep, osim ove maske, ali naked je kao lutka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan kao da je iz pocetka 80-ih.....ne znam sta je vama ovde lepo?! uporedis x11 i ovo.....i onda mi neko kaze da je ovo lepo. Mislim ovi motori jesu zanimljivi ali kad su stvarno stari 30godina. A ne da kupis nov motor koji izgleda kao da je star 30godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22639 Napisano Octobar 2, 2009 Integrisan, 9693 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kada neko spomene motor upravo ovako ga zamisljam! Bez suvisnih plastika koje skrivaju leoptu masine. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 2, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Maska je bulja na kvadrat ali je zato mono sedište vrh vrhova...a i bela mu bolje stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan e ovo je totalni respect! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Octobar 2, 2009 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Vec postoji CB 750. Cemu povecavati kubikazu? Sta ce dobiti time? Lep je svakako kao i svi CB modeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 2, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Vec postoji CB 750. Cemu povecavati kubikazu? Sta ce dobiti time? Lep je svakako kao i svi CB modeli. Ako se nevaram CB 750 se (osim u Japanu) ne prodaje od 2003 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Octobar 2, 2009 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Moje pitanje je zasto povecati snagu i kubikazu kad je 750 sasvim dovoljno ovom modelu? 1100 nije nista brzi i nema neke bolje osobine, osim mozda ekoloskih, a ovo je ipak golac i neke velike brzine nisu bas prijatne... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 2, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Moje pitanje je zasto povecati snagu i kubikazu kad je 750 sasvim dovoljno ovom modelu? 1100 nije nista brzi i nema neke bolje osobine, osim mozda ekoloskih, a ovo je ipak golac i neke velike brzine nisu bas prijatne... Svaka roba ima svoga kupca. Čemu onda triumph rocket od 2300ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano Octobar 2, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kakva reciklaza!!! Honda je definitivno resila da iskopa sve "alate" iz podruma i da ih opet ubaci u prizvodnju.Koliko li ih kosta ova sprava??? Tipujem 1000$ max.Bas me zanima koju ce cenu da opale Mada isto tako moram da priznam da mi se dopada ona bela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Octobar 5, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Predivnoooooooooooo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 23, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=IRXe8kas2Sc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 23, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sa (ružnom) maskom i (prelepim) sedištem... Iz daleka se vidi da je italijanse proizvodnje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ko stvarno voli motore, ne moze da ne voli ovo! U poredjenju sa ovim, oni "transformersi" izgledaju nakazno! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan da li se zna okvirna cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano Novembar 5, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Bela je najlepsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Bela je najlepsa I meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Meni se crvena mnooogo vise svidja... Sa sve levkastim ispufima. ;D Mada, kad bi razmisljao o novom/starom motoru, kupio bi Ducati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano Novembar 6, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sve ne znas sta valja.Jedan GT 1000,pa jos touring Sav ovaj hrom zahteva puno paznje.Verujem da bi vise love otislo na kozmetiku i tretmane nego na mehaniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Motor je za moj ukus ODVRATAN. IMAM CB 900 2007 god. i neuporedivo je lepsi. Pogledajte i cb 1300-pedivan motor. Ne znam sta se desava sa hondom,prave sve gore i gore motore,bar po izgledu a i po perfomansama se nisu bas usrecili u odnosu na suzuki,yamahu i kawu.Videcemo sta ce uraditi sa novim vfr 1200f i t.(verovatno ce cena biti da se smrznes) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jednog videa sa Visordowna: http://www.youtube.com/watch?v=3Dn19VbH_98&feature=player_embedded 2010 Honda CB1100 specs: Length: 86.8" Width: 32.9" Height: 44.5" Wheelbase: 58.7" Ground Clearance: 4.9" Seat Height: 30" Weight: 535lbs (wet) Consumption: 63.5mpg Turning Radius: 106" Engine Type: 4-cylinder, air-cooled, 4-stroke, DOHC Displacement: 1,140cc Bore x Stroke: 73.5 x 67.2mm Compression Ratio: 9.5:1 Power: 87bhp Torque: 68lb/ft Tank Capacity: 4.2 gallons (US) Gearbox: 5-speed Rake: 27 degrees Trail: 114mm Front Tire: 110/80-18 Rear Tire: 140/70-18 Frame: Steel Double Cradle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Savrseno,napravio neko opet motor,umesto tih plastikanera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...