jamana 43 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Puno je kume,nemoj da plasis ljude.Ti ces se otvoriti pet somica ako imas a ostali kao i prosle godine koliko ko moze i voljan je da odvoji.Ne zaboravi da medju nama,na zalost ima i ljudi koji nisu zaposleni i nemaju skoro nikakve prihode. Naravno da su dobrodosli i oni koji ne mogu ni sto dinusa da odvoje,ucesce se ne naplacuje.Ovo je moj licni stav i kao i prosle godine predlazem da neka okvirna cifra bude 1000 dinara a ko moze vise ili manje nemam nista protiv. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Pretece me Makins. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd sad malo o sponzorima. Ovako ako je recimo jedan paketić 200 din, nama bi i sponzor koji bi dao 20 paketića dobro došao a njima bi to bio trošak od 4000, svaki sponzor koji da više... extra! Probaćemo na neki način da napravimo "neku reklamu" za sponzore ali to nemojte u startu čvrsto obećavati, imamo i tu ideja ali neka to ostane otvoreno da nebi bilo da ste posle slagali ljude. Dakle svaki vid sponzorstva nam odgovara, kroz lovu, kroz poklone, kroz neku robu koja bi koristila nekoj od ustanova, dakle bilo kako. Da ne bi kojim slučajem kontaktirali iste organizacije sa više strana predlažem da ovde napravimo spisak onih koji će kontaktirati neku od organizacija. 1. Fashion kafe - Dalmatino 2. Minakva - Oljans Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14326 Napisano Octobar 15, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan 60 dana x 83.3 din = 5000 83.3 din=0.82L benzina, toliko svi mi potrosimo svaki dan dok nam se motori zagreju. treba videti koliko dece ima tamo gde bi se paketici nosili, ako svako dete treba da dobije paketic od 500 din, onda jbs paketic, sta da bude u njemu? cokolada kosta 250 din a igracka od 250 din ne vredi ni 100. za neke stvari ne postoje jeftine ulaznice, ili se radi ili ne, druga mogucnost je moljakanje sponzora pa cemo nositi njihove bilborde na ledjima a sto se mene tice oni koji ne ulete kintu ne moraju ni da idu. to je kicenje tudjim perjem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14326 Napisano Octobar 15, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ovako ako je recimo jedan paketić 200 din ;D ;D ;D ;D kesica za paketic 50 din i rad kompresora da se ubaci vazduh u istu 150 din. da ga meni neko donese sutnuo bi ga u 00 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan 60 dana x 83.3 din = 5000 83.3 din=0.82L benzina, toliko svi mi potrosimo svaki dan dok nam se motori zagreju. treba videti koliko dece ima tamo gde bi se paketici nosili, ako svako dete treba da dobije paketic od 500 din, onda jbs paketic, sta da bude u njemu? cokolada kosta 250 din a igracka od 250 din ne vredi ni 100. za neke stvari ne postoje jeftine ulaznice, ili se radi ili ne, druga mogucnost je moljakanje sponzora pa cemo nositi njihove bilborde na ledjima a sto se mene tice oni koji ne ulete kintu ne moraju ni da idu. to je kicenje tudjim perjem. Radikalni stavovi su uvek oštrica svake akcije. Sviđa mi se sve osim zadnje rečenice. DAKLE ZAISTA SU SVI DOBRO DOŠLI!!! Sa parama ili bez. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 15, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan . Duleduka 2. Makins 3. Dalmatino 4. Žabac 5. Jamana 6. Čičak 7. Swa 8. Dzoks (neopravdano preskocen) 9.Jevta 10.Tićma 11.Momcha 12.Malonja 13.Gaga-Malonjin sin 14. lencuge 15. drumskalisica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 15, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan . Duleduka 2. Makins 3. Dalmatino 4. Žabac 5. Jamana 6. Čičak 7. Swa 8. Dzoks (neopravdano preskocen) 9.Jevta 10.Tićma 11.Momcha 12.Malonja 13.Gaga-Malonjin sin 14. lencuge 15. drumskalisica 16. Gio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 60 dana x 83.3 din = 5000 83.3 din=0.82L benzina, toliko svi mi potrosimo svaki dan dok nam se motori zagreju. treba videti koliko dece ima tamo gde bi se paketici nosili, ako svako dete treba da dobije paketic od 500 din, onda jbs paketic, sta da bude u njemu? cokolada kosta 250 din a igracka od 250 din ne vredi ni 100. za neke stvari ne postoje jeftine ulaznice, ili se radi ili ne, druga mogucnost je moljakanje sponzora pa cemo nositi njihove bilborde na ledjima a sto se mene tice oni koji ne ulete kintu ne moraju ni da idu. to je kicenje tudjim perjem. Jasan mi je tvoj stav, ali na žalost nije primenjiv za sve. Činjernica je da se deca obraduju i motorima, osim paketićima govori u prilog tome da nas treba biti što više, a to, opet, povlači da moramo biti tolerantni prema svima koji će doći motorima. Na kraju krajeva, moje je mišljenje da je u tim uslovima i sam dolazak motorom jako lep gest. A slažem se u potpunosti da paketići nebi smeli biti ''jako male vrednosti''. Bolje manje pravih paketića nego mnogo siromašnih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Makins već to pomenuo,ne treba se opterećivati paketićima.Bolje je da ih pitamo šta im stvarno treba jer su oni zatrpani slatkišima i igračkama,više im se ni ne obraduju.Naročito u vreme praznika.Znam to jer radim u sličnoj ustanovi a radio sam i u zavodu u Veterniku.Njima je najviše potrebna pažnja i topao ljudski kontakt kojeg kog svoje kuće nažalost nemaju.Bolje da se posvetimo nekom problemu ako ga imaju (možda im curi krov,nemaju nešto od bele tehnike,kompjuteri......) nego da ih zatrpamo slatkišima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Octobar 16, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan 60 dana x 83.3 din = 5000 83.3 din=0.82L benzina, toliko svi mi potrosimo svaki dan dok nam se motori zagreju. treba videti koliko dece ima tamo gde bi se paketici nosili, ako svako dete treba da dobije paketic od 500 din, onda jbs paketic, sta da bude u njemu? cokolada kosta 250 din a igracka od 250 din ne vredi ni 100. za neke stvari ne postoje jeftine ulaznice, ili se radi ili ne, druga mogucnost je moljakanje sponzora pa cemo nositi njihove bilborde na ledjima a sto se mene tice oni koji ne ulete kintu ne moraju ni da idu. to je kicenje tudjim perjem. Daj bre, na koju foru ja da skupim 5000 dinara kad tolko mesecno dobijem??? Mozda mogu da pomognem na drugi nacin osim na novcani... kakva je to glupost "a sto se mene tice oni koji ne ulete kintu ne moraju ni da idu. to je kicenje tudjim perjem". Ko da cu da pojedem te tvoje pare... Pretvaras ovu humanitarnu stvar u "ko ce vise para da prilozi"... Covece, pa ako je minimalna "ulaznica" 5000 dinara, pa bice vas 3je u "koloni" pa se vi vozikajte.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan 1. Duleduka 2. Makins 3. Dalmatino 4. Žabac 5. Jamana 6. Čičak 7. Swa 8. Dzoks (neopravdano preskocen) 9.Jevta 10.Tićma 11.Momcha 12.Malonja 13.Gaga-Malonjin sin 14. lencuge 15. drumskalisica 16. Gio 17.Mrva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Makins već to pomenuo,ne treba se opterećivati paketićima.Bolje je da ih pitamo šta im stvarno treba jer su oni zatrpani slatkišima i igračkama,više im se ni ne obraduju.Naročito u vreme praznika.Znam to jer radim u sličnoj ustanovi a radio sam i u zavodu u Veterniku.Njima je najviše potrebna pažnja i topao ljudski kontakt kojeg kog svoje kuće nažalost nemaju.Bolje da se posvetimo nekom problemu ako ga imaju (možda im curi krov,nemaju nešto od bele tehnike,kompjuteri......) nego da ih zatrpamo slatkišima. Tacno tako. Mozda suziti broj ustanova i stvarno videti sta im nedostaje tamo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14326 Napisano Octobar 16, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Daj bre, na koju foru ja da skupim 5000 dinara kad tolko mesecno dobijem??? vise radi zezam se, morao sam malo da iscimam ljude, naravno da nije uslov da se da 5K, moze i malje. nije sramota nemati. medjutim svi mi sto vozimo motore daleko vise izbacimo kroz auspuh nego tih par K dinara. za sada na 4um-u samo boklic ima squter na struju pa bi njemu i poverovao da ga hobi ne kosta "ko prva ljubav" sve ostale verovatno pumpadzije znaju po imenima. posto me je ova kao i predhodne sezone kostala par K, ali eura, bio bi me blam da se u ovakvoj akciji pojavim sa jednom crvenom. cisto da ne bude zabune, nisam bogat i nisam dobio novac, vec radim 10h svaki dan, 6 dana u nedelji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče svega gore napisanog, samo polako i opušteno. E sad ono zbog čega sam zapravo i krenuo. Bili smo na razgovoru sa Vilijem i posle duge debate i žučne rasprave... da ne kenjam ;D ;D ;D Dakle bili smo i sve se dogovorili, sve je prošlo kao što smo i očekivali, zapravo prošlo je i bolje, odavno nismo negde tako toplo primljeni a kako nam je bilo govori i to da smo kod Vilija u servisu proveli oko 4 sata uz piće i razgovor o koječemu. a večeras idemo na druženje u klub kako bi se upoznali i sa ostatkom ekipe. Sad ono što se tiče same akcije. Bili su prijatno iznenađeni našim idejama i organizacijom, spremni su da sa nama idu do ustanova koje se nisu poklapala sa njihovom maršutom i insistiraju da u medijima navedu naše učešće u svemu kao i srdstva i šta već budemo mi skupili.Na naše opaske da mi ne želimo da se spominjemo u svemu tome niti da se navodimo kao neki učesnici, rečeno nam je da tako nešto ne dolazi u obzir jer im ne pada na pamet da neko kaže da su Otpisani skupili ili uradili nešto za šta smo mi zaslužni. To ko smo to "mi" ostaje da se još ovde dogovorimo a nadam se da će mo "mi" biti "bajkeri sa BJB-a" ili ti "BJB". Da vam približim atmosveru u kojoj su tekli razgovori navešću vam i to da je Vili obećao da će se zapljunuti u "Okupljanja-Vojvodina" i da će od sad redovno da svrati u crkvu na molitvu. ;D Takođe smo dogovarali zajednički odlazak na pecanje kao i večarašnje druženje kod njih, da nam stoji na raspolaganju kad god nam treba bilo šta na strugu da se napravi kao i to da će nas Otpisani u buduće uvek podržati kada budemo organizovali neku akciju(uskršnja akcija, davanje krvi...) E toliko, nemogu vam preneti šta smo sve "prevrnuli" za četiri sata razgovora ali opet da steknete uvid kako je to teklo. Uzgred Vili vozi Afriku... šta mislite dali smo se našli?!?!?!?! ;D ;D ;D ; Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Još da kažem i to da su sada BJB i Otpisani na korak bliže jedni prema drugima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan NA pecanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Okvirno je razgovarano o mestima koje mislimo posetiti. Ideja je da se paketići nose u Dečiju bolnicu, neko od odeljenja doma u Veterniku, a u dečijem selu da se organizuje vožnja klinaca. Na sva mesta bi išli svi zajedno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Hm,ako sam dobro shvatio u decije selo dolazimo samo na voznju bez paketica? Nije li to malo bzv? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije konačno, ali je mišljenje da u to doba u dečijem selu ima toliko donatora i paketića da klincima puno vise znaci vožnja i puno motora nego sami paketići. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 16, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Opet mi nekako loshe zvuchi praznih shaka.. Koliko god ih motori i voznja usrecili.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije konačno, ali je mišljenje da u to doba u dečijem selu ima toliko donatora i paketića da klincima puno vise znaci vožnja i puno motora nego sami paketići. Deci bez roditelja dodje deda mraz na motoru bez paketica,to jednostavno nece ici! ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ovo je ipak samo radna verzija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Dosad se nisam oglasio ali pratim temu, kao što znate ja u Temerinu sam aktivan u organizaciji Moto Deda mrazova i tako nemogu efikasno da učestvujem na dva mesta ali ako mogu pridružiću se vožnji i naravno ako to ne bude titlovan ka kićenje tuđim perjem. Pozdrav drugari. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Octobar 17, 2009 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine propustih (ali koliko sam video i čuo, bolje da je tako i bilo). 2 i po meseca je dosta vremena, ali zbog želje da doprinesem stavljam se na spisak odma. 1. Duleduka 2. Makins 3. Dalmatino 4. Žabac 5. Jamana 6. Čičak 7. Swa 8. Dzoks (neopravdano preskocen) 9. Jevta 10. Tićma 11. Momcha 12. Malonja 13. Gaga-Malonjin sin 14. lencuge 15. drumskalisica 16. Gio 17. Mrva 18. Trigger Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...