quasaar 1027 Napisano Octobar 2, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Znaci 10:00 OMV kod Metroa pre lakat krivine... vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 2, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci 10:00 OMV kod Metroa pre lakat krivine... vidimo se Yap, tamo smo u 10! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci 10:00 OMV kod Metroa pre lakat krivine... vidimo se Yap, tamo smo u 10! Cekamo vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6738 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sta, pustila te tasta???????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Sta, pustila te tasta???????? Će da pobegne samo na kratko :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta, pustila te tasta???????? Će da pobegne samo na kratko :D Od OMV-a pa sve do skretanja za blok gde zivi Tasta...sa velikim T... Shejtan je to... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 2, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ček, ček ... zar Shejtan nije rekao da će čekati KOD GROBLJA? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6134 Napisano Octobar 2, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bolje kod groblja, kod pijace je gužva ;D Severiane, ideš li sa nama, da se nađemo na istom mestu oko 9:45? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mi cemo se naci kod muzeja 25.maj oko 10h tako da vas propustamo i mi palimo polako vidimo se u "Ripnju" ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Severnjaci, evo +1 za 10h na OMV pumpi kod metroa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tetkascuba 19 Napisano Octobar 2, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ne zna kako da dodje od Pancevackog mosta do muzeja dvadesetpeti petoga, moze sa mnom u 9:45 sa Bogoslovije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 2, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Eto kad ne gledam koj se sve loguje na sajt. Sa mnom se ide od Bogoslovije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mi cemo se naci kod muzeja 25.maj oko 10h tako da vas propustamo i mi palimo polako vidimo se u "Ripnju" ;D ;D ;D ;D ;D Ko se sve nalazi kod muzeja u 10 ? To mi je 200 m od kuce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mi cemo se naci kod muzeja 25.maj oko 10h tako da vas propustamo i mi palimo polako vidimo se u "Ripnju" ;D ;D ;D ;D ;D Ko se sve nalazi kod muzeja u 10 ? To mi je 200 m od kuce. Sastaju se 2 ekipe. pogledaj na http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34985.msg635684#msg635684 ako ti se sviđa čekamo te! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Octobar 3, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan lepo se provedite! ja ću ipak preskočiti, al se možda učačkam za nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Octobar 3, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se u "Ripnju" ;D ;D ;D ;D ;D OSTAV!!! u Rušnju BRE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 3, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Posto sad krecem, idem kolima. Vidimo se u 10h kod Muzeja. Ako nekom treba prevoz neka se pojavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Octobar 3, 2009 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lep provod vam želim...ja nažalost radim do 15h :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Octobar 3, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Mi cemo se naci kod muzeja 25.maj oko 10h tako da vas propustamo i mi palimo polako vidimo se u "Ripnju" ;D ;D ;D ;D ;D Ko se sve nalazi kod muzeja u 10 ? To mi je 200 m od kuce. +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6134 Napisano Octobar 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro! Bogami trenutno u Bgd 13 stepeni, dobro se obucite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18858 Napisano Octobar 3, 2009 Integrisan, 8496 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolje kod groblja, kod pijace je gužva ;D Severiane, ideš li sa nama, da se nađemo na istom mestu oko 9:45? Isto mesto - 9.45h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6134 Napisano Octobar 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 3, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte kod groblja zbog cika Rajka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Octobar 3, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Forrest Gump 2. Jager 3. Negro 4. Vlajko Opušten 5. quasaar 6. 3OPAH 7. severian 8. Neskebg 9. Zoltan 10. Vlada Afrika 11. ProjectLord??? - pukla sajla od kvacila, razdrndana papucica od menjaca Tužan ne znam dal cu uspeti da popravim do subote Molim? 12.Dzoniboss 13.Djomla 14.lord_oblivion 15.Popsy - najverovatnije... 16. zec +1 17. Dzoks 18. tomerc +1 19. wllada 20. Grof (ali putuje najverovatnije sam, čisto protiv uroka ) 21. Zille-nbg (na 2 ili 4 tocka) 22. viktorijab 23. Natasa & Daki 24. zakarus 25. vulegm 26. Blajbinger 27. _Alexa_ ( novajlija Namigivanje ) 28. Zeljkamp i Daca (verovatno) 29. Rasha + Ceccca 30. Swa 31. Dosja&Floyd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 413 Napisano Octobar 3, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi sada bio dobar trenutak da počne da se pravi spisak za nedelju 1. Vlada#4 2. Sinclair Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...