Routasydan 0 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 95 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Vozač motocikla Ivan Ž. (34) danas je naleteo na saobraćajnog policajaca na dužnosti Miodraga B. (29) i lakše ga povredio, saopštila je lokalna policija. Do incidenta je došlo jer se vozač motocikla nije zaustavio na znak saobraćajnog policajca koji je regulisao saobraćaj u blizini dve škole. Protiv Ivana Ž. biće preduzete odgovarajuće zakonske mere, navodi Policijska uprava u Kruševcu. http://www.blic.rs/hronika.php?id=111994 Nije neko sa BJB? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan misliš da takvih ima ovde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan misliš da takvih ima ovde? jel mislis na pandura ili bajkera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 0 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 95 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @Gruja: Mislim da nema, to jest nadam se da nema .... ne mogu da garantujem za sve ove hiljade ljudi da niko ne bi se usudio da uradi ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 22, 2009 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan A mozda sam to bio ja ... ali sam dao lazne podatke da bih izbegao banovanje sa BJB foruma zbog takvog postupka ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ok taj momak mora biti kaznjen ali mislim da i policajac ne sme proci nekaznjeno takodje jer sta ce on na sred ulice? aj da kazemo da je tako regulisao saobrcaj da bi bio uocljiviji ali niko nece od celog kolovoza bas u pandura motorom namerno da udari jer ce i sebe i svoj motor da polupa tako da je pandur iskocio ispred njega e pa i neka ga je zgazio ja bi ga jos i suspendovao zbog te gluposti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 0 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 95 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako, mozda se i ona glupaca sto je oborila policajca na motoru pre neki dan u 27. marta tako branila..... ne znamo tacni sta se sve desilo a nadam se da cemo saznati, mozda momak zaista nije kriv nista.... novinari imaju i te kako obicaj da stavljaju ovakve nslove ne proverivsi tacno cinjenicno stanje. Ne treba nikoga unapred osudjivati dok istraga ne pokaze sta je zaista bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako, mozda se i ona glupaca sto je oborila policajca na motoru pre neki dan u 27. marta tako branila..... ne znamo tacni sta se sve desilo a nadam se da cemo saznati, mozda momak zaista nije kriv nista.... novinari imaju i te kako obicaj da stavljaju ovakve nslove ne proverivsi tacno cinjenicno stanje. Ne treba nikoga unapred osudjivati dok istraga ne pokaze sta je zaista bilo A istraga (od strane policije u koji je upleten policajac) ce da bude nepristrasna jel da? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan ok taj momak mora biti kaznjen ali mislim da i policajac ne sme proci nekaznjeno takodje jer sta ce on na sred ulice? aj da kazemo da je tako regulisao saobrcaj da bi bio uocljiviji ali niko nece od celog kolovoza bas u pandura motorom namerno da udari jer ce i sebe i svoj motor da polupa tako da je pandur iskocio ispred njega e pa i neka ga je zgazio ja bi ga jos i suspendovao zbog te gluposti [/q Do incidenta je došlo jer se vozač motocikla nije zaustavio na znak saobraćajnog policajca koji je regulisao saobraćaj u blizini dve škole. nadam se si ovo pročitao, i da znaš koliko se vozi pored škole, a da je dečko poštovao brzinu zaustavio bi se i samim spuštanjem nogu.... ne verujem da ovo piše iskusan bajker, nadam se da si prevideo mesto dešavanja....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 0 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 95 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan A istraga tuzilastva? Nije da branim pandura, ali seti se onog slucaja gde je kod sajma lik kolima zveknuo policajca i bezao i posle se kao branio nije ga video jer je menjao CD u kolima, a posle se pojavio u drustvu vrhunskog advokata. Isti slucaj i sa likom koji je Golfom udario policajca cini mi se na Crvenom Krstu.... nije ni njima lako, jbg. Ima i medju njima fer momaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan izvini bruce willis-u ali ja nisam rekao da je ok to sto je biker uradio (namerno ga zgazio ili isao brzo pored skole) samo kazem da ih na kursu sigurno nisu ucili da iskacu pred vozila pokusavajuci svojim telom da ih zaustave, niti je to neko od njih ikada trazio, niti to smeju da urade (niti bi bilo ko normalan to uradio-suspenzija pa na procenu kod doktora) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan izvini bruce willis-u ali ja nisam rekao da je ok to sto je biker uradio (namerno ga zgazio ili isao brzo pored skole) samo kazem da ih na kursu sigurno nisu ucili da iskacu pred vozila pokusavajuci svojim telom da ih zaustave, niti je to neko od njih ikada trazio, niti to smeju da urade (niti bi bilo ko normalan to uradio-suspenzija pa na procenu kod doktora) Slažem se, a ako je bila ne prilagodjena vožnja,,,,,tako bi udario i dete iz te iste škole, nadam se da se slažeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan izvini bruce willis-u ali ja nisam rekao da je ok to sto je biker uradio (namerno ga zgazio ili isao brzo pored skole) samo kazem da ih na kursu sigurno nisu ucili da iskacu pred vozila pokusavajuci svojim telom da ih zaustave, niti je to neko od njih ikada trazio, niti to smeju da urade (niti bi bilo ko normalan to uradio-suspenzija pa na procenu kod doktora) Slažem se, a ako je bila ne prilagodjena vožnja,,,,,tako bi udario i dete iz te iste škole, nadam se da se slažeš ne svako dete gleda da pobegne od motora a policajac da skoci pod tockove tako da su manje sanse da zgazi dete ali ok razmisljas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu ti panduri da shvate da nece neko da im stane, a pogotovo nece neki motoristi koji djavo onda skace? a vala ako je skocio ispred da ga zaustavi trebo je vala da ga izlomi posteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan ok, nadam se da si u pravu,i da je policajac kamikaza čekao u zasedi, i ako je neko trebao da bude udaren bolje on nego neko dete, jer on i jeste tu zbog njih......ovog meseca traje akcija "1 policajac jedna škola" koju ja maksimalno podržavam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 22, 2009 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta je vozio taj Ivan Z. ali pored te skole nije mogao brzo da vozi jer su letos postavili toliko visoke "lezece policajce" da i ja sa Transalpom moram skroz da usporim da bi presao preko njih , a kolima sam prosao samo jednom i od tad izbegavam tu ulicu , jbg 22 god. stara Omega sa trulim podom koji struze o "lezeceg" , ako jos jednom predjem ispascu kroz patos ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan A mozda sam to bio ja ... ali sam dao lazne podatke da bih izbegao banovanje sa BJB foruma zbog takvog postupka ... ;D taj sto je udario policajca sad lezi u podrumu krusevackog supa,nema kompijuter i internet a i bole ga verovatno sve koske sto od sudara sa pandurom ,sto od sudara sa pendrecima znaci nisi ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan A mozda sam to bio ja ... ali sam dao lazne podatke da bih izbegao banovanje sa BJB foruma zbog takvog postupka ... ;D taj sto je udario policajca sad lezi u podrumu krusevackog supa,nema kompijuter i internet a i bole ga verovatno sve koske sto od sudara sa pandurom ,sto od sudara sa pendrecima znaci nisi ti ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan e da su takvi panduri i kod nas da svojim tjelom stite djecu ;D akcija slicna vasima,ali nasi pandurii sjede u birtiji i cekaju :o ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan e da su takvi panduri i kod nas da svojim tjelom stite djecu ;D akcija slicna vasima,ali nasi pandurii sjede u birtiji i cekaju :o ;D ;D ;D E ovde su maksimalno korektni, stvarno stoje pored svake škole i njihova sama pojava deluje "edukativno"na potencijalne trkače....kojih na žalost ima .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lenmi 4 Napisano Septembar 23, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan nisam cuo za ovu vest ali mogu reci bas mi je drago sto je udario pandura , jbg ne znam kako je prosao vozac ali valjda ce se panduri opametiti da ne iskacu na put , jer sam ja imao nekolko situacije da pri nekoj vecoj brzini policajac izleti na sred puta i zaustavlja a ja pokusavam da ga eskiviram , e sad jebi ga neko ne stane a neko se zakuca u pandura ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoklasik 8 Napisano Septembar 23, 2009 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo da li bi policajac isto tako skocio i pred dzip za koji mu se ucini da nece da mu stane? Ovako, racuna, motociklistu moze i da zaustavi obaranjem ako ga uhvati za ruku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2312 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1184 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 100% spiderman pandur! Niko, koliko god da divlja ne bi se namerno zalepio u policijca, jer je svestan da ce pasti, izlomiti se, razbiti motor i da ce ga odmah privesti. Nego na "Rambo" filmovima pored zabranjeno za ispod 18 godina, treba stajati i zabranjeno za policajce, mnogo gledaju te filmove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu ti panduri da shvate da nece neko da im stane, a pogotovo nece neki motoristi koji djavo onda skace? a vala ako je skocio ispred da ga zaustavi trebo je vala da ga izlomi posteno +1 nije prvi ni poslednji koji se pravi pametan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1976 Napisano Septembar 24, 2009 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo da li bi policajac isto tako skocio i pred dzip za koji mu se ucini da nece da mu stane? A onaj što je ''izaš'o na kolovozu i skočio na haubi'' ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...