Jump to content

Moto Zajednica

Cene honde u Sloveniji

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 303 postova
  • Motocikl: Suzuki GSF650S

Po ko zna koji put sam doziveo onaj isti osecaj (ponizavajuci)Koga zanima neka ode na Honda slovenija sajt,i videce da su svi honda motori u sloveniji (sa njihovim pdv-om od 20%) u proseku jeftiniji za 1000€ a neki i preko 2000€ ??? .Nashi trgovci ce vam objasniti da je jen skocio,da oni onda nebi imali zarade i bla,bla bla,sve je to dragi moji klasicna pljacka ,ako slovenac cija je plata u proseku 3 i 4 puta veca od nashe ,moze da kupi za 9190 cb 1300 a u CENTRU S 11130€ pa vi braco izracunajte to je razlika od malo preko 2000€ pa sada neka mi bilo ko objasni iz centra S zashto je to tako,a i nemora ja znam da je to tako zato shto smo prokleto alav narod,i shto je slovencima verovatno stalo da prodaju shto vishe motora(jer u sloveniji upshteno gledano kultura auto -moto sporta je uvek,josh za vreme stare jugoslavije ,mnogo vishe razvijana,pa tamo nije nenormalno da covek koji ima neka njihova prosecna primanja kupi motor da bi sebi pruzio zadovoljstvo putovanja na dva tochka,a kod nas "te motore kupuju i ovako ti mafijashi,koji ni neznaju koliko para imaju" pa zashto onda mi da vodimo racuna o cenama...nego su "ovce za to da se sisaju" bando lopovska,treba vas prezreti u svakom smislu(sada ce tamo neki da se najede G...a znash ti koliko Slovenci godisnje prodaju motora a koliko mi i bla bla,

P.S

Hornet 600 je jeftiniji 1800€ http://www.honda-as.com/motorcycles_content.php?id_kat=4  Pogledajte malo braco bikerska,ja predlazem da se ucini neshto po tom pitanju

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 182 postova
  • Motocikl: Beverly 350

Pozz,

Vidi , jes jeftinije ali kada oduzmesh njihov PDV 20 % a dodash nasu carinu od 5% ili 8% pa 18% PDV pa josh da docerash to odande ...

A i to oduzimanje 20% PDVa te koshta jer mora bice da se vrnesh u radnju po pare ako se nevaram ...

Recimo Hornet kod njih 6,990.00 E a kod nas u CentarS 7100 E ...

Luti ..

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Kako opravdati lopove koji bi da zarade preko noci za ceo svoj zivot. E to su neki trgovci novim motorima u Srbiji kao Cenatr S naprimer. Ne smem ni da napisem za koliko mozete da nabavite novi F 800 GS u Nemackoj, a samo pogledajte koliko je to u Radulovicu. Ipak cemo i mi uskoro u tu prokletu EU, pa cemo onda da vidimo kako ce trgovci da zaradjaju ovoliku marzu kao sada kad im dodje konkurencija koja prodaje motore za 1000-2000 jeftinije. Treba ih bojkotovati sve dok ne dodje neko normalno vreme sa normalnim cenama. A uskoro ce jer se vec vidi svetlo na dnu tunela.

• Drug član, 1193 postova

Kako opravdati lopove koji bi da zarade preko noci za ceo svoj zivot. E to su neki trgovci novim motorima u Srbiji kao Cenatr S naprimer. Ne smem ni da napisem za koliko mozete da nabavite novi F 800 GS u Nemackoj, a samo pogledajte koliko je to u Radulovicu. Ipak cemo i mi uskoro u tu prokletu EU, pa cemo onda da vidimo kako ce trgovci da zaradjaju ovoliku marzu kao sada kad im dodje konkurencija koja prodaje motore za 1000-2000 jeftinije. Treba ih bojkotovati sve dok ne dodje neko normalno vreme sa normalnim cenama. A uskoro ce jer se vec vidi svetlo na dnu tunela.

posto je gs 800 u nemackoj ,daj neki link

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R

Pozdrav

Samo da dodam, dali si mozda primetio da su cene honde iz Slovenije  za modele iz 2008,  cene u Centru S su za modele iz 2009. ;) 

• Zainteresovan, 987 postova
  • Motocikl: R 1250 GS Adventure

Evo link za novi 800 GS, racunaj da ces dobiti najmanje 15 % popusta na iskazanu cenu i racunaj da se vraca 19 % Nemackog PDV-a pri izvozu iz Nemacke, onda dodaj troskove u Srbiji i to ti je cena.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=118254166&__lp=7&scopeId=MB&sortOption.sortBy=specifics.mileage&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelDescription=f800gs&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=〈=de&pageNumber=1

• U prolazu, 54 postova
  • Motocikl: Мønsтеr 620 i.e.

Ja preracunah da ovde izadje sa carinom i porezom 8481evro. Ako dodam i 300 evra prevoz eto ga za oko 8800 u Srbiji.

Daleko ispod Radulovićeve cene.

http://i36.tinypic.com/2j0jlsw.jpg

Skrinšot cenovnika Radulovića.

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Evo link za novi 800 GS, racunaj da ces dobiti najmanje 15 % popusta na iskazanu cenu i racunaj da se vraca 19 % Nemackog PDV-a pri izvozu iz Nemacke, onda dodaj troskove u Srbiji i to ti je cena.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=118254166&__lp=7&scopeId=MB&sortOption.sortBy=specifics.mileage&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelDescription=f800gs&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=〈=de&pageNumber=1

Na koju foru ces dobiti 15% popusta ?

10.250,00 eura na oglasu

odbijes porez to ispadne 8.712,00 eura

i famozni popust na netto cenu to ispadne 7579 eura u Nemackoj

Transportni troskovi 300

Spediter                    80

Carina od 8% na katalosku cenu 600 eura

Srpski PDV na 7579+600 je 1472 eura

znaci u najboljem mogucem slucaju motor u Srbiji izadje 9.7301,00 eura,

a bez famoznog pousta iznosi 10.864,00 eura obrni okreni oko 11.000,00 eura ispadne ovaj primerak kakav kod Radulovica kosta oko 12.000,00 eura.

Tako da bas i nije neka usteda jer ako mi se nesto pokvari na motoru kome da se obratim ? Il da se sutam u dupe i pojedem svoje gace....

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Radulovic kao ovlasceni serviser i zastupnik BMWa morao bi da prizna garanciju makar motor bio kupljen i u Tunguziji

Pa ako se i pokvari ushtedeo si 1000 eura pa nece valjda generalku da mu radish u prvih godinu dana? A i BMW se ne kvari kako reche njihova sekta?  ;D

Ja kad bih kupio motor ishao bi samo na 1 ili 2 servisa sve ostalo je pljachka, samo se kinezi kvare u garantnom roku a ako i neshto crkne japancu opet te jeftinije izadje da sam popravish jer ti u servisu uzimaju ko zna kolko samo malo da pogledaju motor dotegnu lanac i sipaju ulje a sve to mozes sam da uradish...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja