Jump to content

Moto Zajednica

Prodajem Suzuki XF 650 Freewind Enduro......... NOVA CENA 1500 evra......

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F

Teskog srca odvajam se od mog ljubimca dosta smo ja i on prosli zajedno :'( a opet srecan sto kupujem novu masinu

Dakle ova masina se prodaje

Suzuki XF 650 freewind (Enduro) godiste 97.presao 50,000 Serviz mu uradjen u Nemackoj komplet(novo ulje filteri)

Nove gume,nov lanac i lancanici,nov akumulator(u avgustu2009 kupljen u Srbiji ima garancija)Uz motor idu drzaci kofera.Motor nije imao nikad udesa i padova!!!Jako mali potrosac 5L na 100km

Motor je moj licno i nalazi se u Omoljici kod Pancevai.Motor je zvanicno stranac posto ga ja vozim na nemacke table kad sam dole u Srbijii. Tako mi je isplativije  ;D

Ima sve papire posto sam ja vlasnik, tako da nije problem oko uvoza i carine.Sve sto vas zanima u vezi motora  pitajte ja sam tu.

Motor mozete videti i eventualno probati u Omoljici ;D Obavzno se prvo javiti meni ovde pa cemo se dogovoriti za dalji kontakt sa necakom kod koga je trenutno motor.

Zamene me ne zanimaju samo kes

Nova cena i zadnja ..................1500 Evra

Evo novih slika sa nosacima torbi, nosaci su Givi ima i copy od sedista Bagster pa kad preracunate koliko to kosta shvaticete za koju lovu dobijate dobar motor!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

motor je kao lutka a torbe su mnogo dobre,bas sam neki dan pozajmljivao od brata iste takve,mnogo su prakticne a i mogu na sve motore. Jedino ti je cena pojaka za stranca

Nema nekih uslova sve se moze odraditi bez problema.

500 evra sve te izadje na nase table Garantujem ne vise!!Moze biti samo manje ;)

motor je kao lutka a torbe su mnogo dobre,bas sam neki dan pozajmljivao od brata iste takve,mnogo su prakticne a i mogu na sve motore. Jedino ti je cena pojaka za stranca

Vise nije pojaka ;D  cena je sad realna da nemoze realnije da bude.Resio sam da ga prodam zato je cena 1500 evrica a sad izgleda bolje nego pre sto se da videti iz prilozenog.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja