woolfika 2 Napisano Januar 13, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kocka mi je rekao da skinem rezervoar i da operem sondu. Ako neko moze da mi kaze gde se tacno nalazi ta sonda i kako da je operem kroz onaj mali otvor? Jedino da sipam benzin i onda da muckam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Januar 13, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan odnesesh kocki pa ti skine on i sredi swe shto treba. Jes' da malo udari po dzepu,al' sigurno je sigurno . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joxxa 0 Napisano Januar 13, 2007 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: zzr600 Prijavi odgovor kao problematičan skines rezervoar i vidi gde idu zice od rezerve znaci imas valjda kljuc17 pa kad osravis njega nalazi se kao cigara stap sa budjomna vrhu ta budja ti je senzor za gorivo ja sam to menjao na r1 sam i mozes sam da to namestis pozdrav by joxa zovi ako zapne 063 207 847 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Januar 15, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan drugari ajde ako neko moze da mi donese tu sondu posto sam zvao rodica i mora da se ceka mesec dana. Ako neko moze da donese nek se javi na pm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 15, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan nisi je valda s*ebo skidajuci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Januar 16, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije radila uopste, pokusao sam da je ocistim, ne vredi, moram drugu dfa kupim. Verovatno je motor vozen na rezervi non stop, pa je dugo vremena bila suva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...