Iron_Floyd 408 Napisano Mart 2, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Uspešno završen test i sa termosenzorom.. radi sve po proračunu U sredu kad stignem u ZR (tamo mi radionica) pravim prvi prototip metalne kutijice, a usput ću još da vidim šta ću da uzmem od kablova i utičnica. Bilo je baš baš dosta cimanja oko svega, ali eto, isplivao sam sa elektronikom Obavestiću vas o radovima ovde.. i za sve što želite da pitate pustite mi PP 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2514 Napisano Mart 2, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, pratim temu i radove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 2, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan fenomenalno... jedva čekam slike kompleta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Mart 12, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se javljao duže vreme, naime, testirao sam podmazivač malo duže i video sam da ipak opcija za detektovanje kiše nije najbolja, pa sam pravio drugačije, jednostavnije, ali mnoogo bolje rešenje. Ovih dana opet pravim pločicu... sad kad sam već tako blizu, dok ne uradim do perfekcije, neću se smiriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano April 14, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Da se oglasim svima koji sa nestrpljenjem cekaju da zavrsim... Elektronika je zavrsena, sve je ok, radi perfektno.. jedino se ove nedelje otelo pravljenje kutijice... radio se burazerov motor, i jos dosta toga, i jednostavno nije stiglo na red. Ali bice valjda gotovo uskoro nadam se. Eto tako da znate, javljam se jos sta sam uradio, i zao mi je sto se ovo oteglilo... jedina dobra stvar je valjda to sto nisam odustao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano April 15, 2013 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan hoće li biti dostupna neka šema za samogradnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano April 15, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ..................cekam.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano April 27, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Za sve oni koji sa nestrpljenjem čekaju, a medju njima sam i ja... samo da se izvinim što sam rekao da ću do početka sezone završiti, a to se očito još nije desilo... Nisam odustao, nego su me obaveze pritisle što na fakultetu što ove pobaveze koje dođu sa toplim vremenom i jednostavno, nešto mora da pretrpi... Sve je u radionici na stolu, čeka sklapanje već dve nedelje i počelo je više da me nervira jer nikako da budem slobodan od fakulteta da to završim na miru.. Juče kad sam našao vremena da odradim kutijicu... tata je nekom pozajmio masku od aparata za zavarivanje.. i tako.. vačito nešto... Takve stvari volim da radim sa uživanjem a ne na brzinu... Sad idu kolokvijumi.. imam nekoliko projekata za fakultet da završim (oduzimaju vreme i volju za životom samo tako..) Eto, molim vas za razumevanje biće sve... U principu, sve je gotovo, samo čeka sklapanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 241 Napisano April 27, 2013 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako nista drugo nadamo se da ce bar do kraja sezone biti gotovo, da imamo zimus cime da se zanimamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano April 27, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan lele be drugari koliko se mucite umesto da uzmete krpu,navlazite benzinom malo, obrisete lanac podmazete uljem and ride Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 27, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan lele be drugari koliko se mucite umesto da uzmete krpu,navlazite benzinom malo, obrisete lanac podmazete uljem and ride Petrolej kolega ili sprej za ciscenje zbog gumica! Muce se zato sto hoce sve na ENTER da bude,ko na kompu,ali kad imaju volje, ako!Mislim da ce se svi posle vratiti dobroj staroj krpici i spreju za podmazivanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano April 27, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan vazi salimo se malo.da ne ofujemo temu.ma malko benzina na krpu obrise prljavstinu,ne dodje do gumica ni u ludilu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano April 27, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan A moze li uljanim razredjivacem da se pere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 27, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Za uljani ne znam kako se ponasa prema gumicama na lancu,da ih ne razj,,e!Ja petrolejem operem ,ili wurth za pranje kocnica sprej ,ako je mnogo prljav i posle neki silikonski sprej koji se pretvori u gel kad se osusi,posle pola sata i toliko od mene!I to mozda tri puta u sezoni,jer me iskreno mrzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano April 28, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan niposto ne peri tim sredstvom za kocnice.ono odmascuje,i to dobro,pa kad ono zadje u osovinice lanca...predpostavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 28, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja sam zardjao vec i ko me pita!Znam da skroz odmasti ,ali lakse je.Posle mazanjem (prskanjem)sa sprejevima se valjda podmazu i osovinice,jer treba bar pola sata da se "gelira"sprej za lance,pa predpostavljam i da prodre i do osovinica nesto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano April 28, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan aj jos ovo pa da ne skrecemo ljudima sa teme .koliko ja shvatam taj sklop u lancu,fabrika kad ga pravi,podmaze osovinice i stavi gumice-o ringove kao zaptivke.i to je podmazano,i vise se ne podmazuje. mi vozaci podmazujemo spolja valjcice na osovinicama jer oni dolaze u kontakt sa zupcima lancanika.ulje,a ni sprej za mazanje,nece doci do osovinica jer su zaptivene,nego ce spolja podmazati lanac.ali zato vd40,sprej za kocnice i tako ta sredstva koja su napravljena da odmaste i da prodru svuda,mogu da dodju do osovinice,i da je odmaste,a mi da ih podmazemo ne mozemo.ostaju nepodmazane,isprane. toliko i izvinte za off ,vise se ne oglasavam,ovo je ipak tema o podmazivacima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 28, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Necu ni ja vise da offujem,hvala kolega,pricacemo o ovom u nekoj drugoj temi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jul 11, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan axel sgrasso je keva za odmashchivanje, chetkicom za zube malo ishchetkash sranja iz lanca, isperesh vodom (koristim flashu vode sa rupicom na chepu) i podmazhesh.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jul 11, 2013 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ja prenesem utiske o podmazivacu lanca. Montirao sam ga odmah nakon kupovine TA (koji je imao nov DID zlatni lanac) i evo vec 15.000km lanac nisam dotegao nijednom. Pre sam koristio akvarijumski ventil kao kontrolu kapljanja, pa sam od zime presao na prostu elektroniku. Potenciometrom na kormanu kontrolisem na koliko sekundi da kaplje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 241 Napisano Jul 11, 2013 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ja prenesem utiske o podmazivacu lanca. Montirao sam ga odmah nakon kupovine TA (koji je imao nov DID zlatni lanac) i evo vec 15.000km lanac nisam dotegao nijednom. Pre sam koristio akvarijumski ventil kao kontrolu kapljanja, pa sam od zime presao na prostu elektroniku. Potenciometrom na kormanu kontrolisem na koliko sekundi da kaplje Uuu, pa to ti je usavrsena verzija, oces da nam otkrijes kako si napravio elektroniku nama koji koristimo slavinice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Jul 11, 2013 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima ta elektronika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Jul 11, 2013 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Jul 11, 2013 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam! Jel to znaci da ima nesto novo po pitanju spasavanja podataka sa laptopa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Jul 12, 2013 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan stigao komp kući, naravno ne radi , sad ću da napadnem HDD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...