acim 765 Napisano Septembar 12, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Govorka se da će Yamaha prestati sa proizvodnjom modela FZ6, a po tekstu iz francuskog časopisa Moto Journal, zameniće ga model FZ8. Isti taj časopis tvrdi da BMW sprema supersport mašinu. Taj "FZ8" bi trebalo da nosi Yamahin agregat od 750 kubika. U svakom slučaju, izgleda moćno na gornjoj slici, a da li je to tačno, videćemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 12, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan FZ* kao da je sastavljen od nekoliko Yamahi, ali to ne znaci da nije lep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6671 Napisano Septembar 12, 2009 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zbog izuzetnog pada interesovanja za motocikle sa motorima od 1000 ccm,kosooki su resili da "vrate" u zivot pomalo zaboravljenu kategoriju od 750 ccm Eto meni koji vec neko vreme teram 600,prijalo bi nesto jace,a 1000 je previse.A izbor sprava u toj nekoj medju-klasi je prilicno mrsav. Dazbine su sasvim sigurno manje,pa se jedan takav izbor nekako logicno namece. Suzuki sprema GSR,Kawa je vec dobro popularna u ovom segmentu,samo Honda cuti.Cuo sam de se nece cak ni pojaviti u Milanu. Da mnogo ne odvlacim pricu u neki drugi smer,prilicno mi se dopada Yamaha.Bio sam zagrejan za FZ1,ali kad mi rekose da je sprava "preterana" (prakticno gola R1 i koji KS manje) odustadoh. Vec je vidim sa nekim (polu) oklopom.To bi bilo jako interesantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 12, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Off: Kada je sajam u Milanu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6671 Napisano Septembar 12, 2009 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Od 10.-15. Novembra.Na lokaciji Milano-Rho fiera.Vrlo lako se dolazi podzemnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Decembar 9, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo glasine o FZ8, a gde ima dima, ima i vatre ;D A vest je još bolja, ovo u stvari nisu više glasine, Yamaha je zvanično najavila novi model ;D Agregat će imati između 750 i 800 kubika (pretpostavljam da je osnova R7), biće lakši od FZ6, imaće potpuno novi aluminijumski ram, podesivu viljušku, kratak izdiv, izgled sličan FZ6 i FZ1, malu masku, nešto kao na ovoj slici: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Decembar 10, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan sad ima logike sto su izbacili xj6 uh jedva cekam da vidim taj fz8, a ako ce biti laksi i jaci(ovo oce) od fz6 onda ce to biti mnogo zanimljiv motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Decembar 10, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ideja za oba motorcikla. Jedva cekam da vidim nesto vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Decembar 10, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan svidja mi se BMW,lici malo na suzanu.videcemo kako ce da se nosi sa japancima iste klase... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2810 Napisano Decembar 10, 2009 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan svidja mi se BMW,lici malo na suzanu.videcemo kako ce da se nosi sa japancima iste klase... Narocito me interesuje prednja mono viljuska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Decembar 11, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Mene zivo interesuje taj FZ8. Nikada nisam voleo Yamahu, ali mislim da je to na putu da se promeni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano Decembar 11, 2009 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan nema slike sa druge strane :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Decembar 11, 2009 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Mene zivo interesuje taj FZ8. Nikada nisam voleo Yamahu, ali mislim da je to na putu da se promeni... Pametan Momak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Decembar 12, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Neko se dobro pomučio u Photoshopu ;D Ne verujem da će napred imati jednostuku viljušku i samo jedan disk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Neko se dobro pomučio u Photoshopu ;D Ne verujem da će napred imati jednostuku viljušku i samo jedan disk. Slazem se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Decembar 17, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad se ne zna sa Bavarcima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Decembar 17, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a jeste li videli Hondu XLV 1200 na slici gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6671 Napisano Decembar 17, 2009 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Gledam bas ovi' dana lep test BMW-a (1000RR).Moderno nema sta,pun novotarija,bavarski precizno i maksimalno funkcionalno i pominju da ce 600 biti prakticno identican i da su se vec prijavili za Superstock. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Decembar 17, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan trude se da dovuku jedan u Deltu kod nas za sledecu sezonu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Decembar 17, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Gledam bas ovi' dana lep test BMW-a (1000RR).Moderno nema sta,pun novotarija,bavarski precizno i maksimalno funkcionalno i pominju da ce 600 biti prakticno identican i da su se vec prijavili za Superstock. Ako ti nije tesko, postavi link na taj tekst. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1588 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan :o prelep i savrsena kubukaza i 110ks kad bi imao sasvim dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6671 Napisano Decembar 21, 2009 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Gledam bas ovi' dana lep test BMW-a (1000RR).Moderno nema sta,pun novotarija,bavarski precizno i maksimalno funkcionalno i pominju da ce 600 biti prakticno identican i da su se vec prijavili za Superstock. Ako ti nije tesko, postavi link na taj tekst. U pitanju je najnoviji broj magazina Motociclismo.Znaci klasicna stampana verzija,pa ne znam kako to da vam prenesem.Njihova Web stranica obicno prenese sve interesantne stvari po izlasku novog broja (obicno nakon mesec dana).Pa eto probajte tako,krajem ovog ili pocetkom sledeceg meseca.Mislim da ne postoji English verzija,pa malo italijanskog nije na odmet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako Francuski list Motorevue misli da ce izgledati FZ8 kada se bude nasao u prodaji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Decembar 22, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da je vidim... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Decembar 22, 2009 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možda stave i desna klešta na levu stranu. Ne razumem samo šta su čekali sve ove godine sa Japanizacijom firme. Pa i detetu je bilo jasno da ih kolju na vlolumenu i DOVOLJNOM kvalitetu. Jedino se brinem da se zaljubljenici u besmislenost BMW-ovih motora sad ne razočaraju i padnu u depresiju. Ko je sledeći sa rednim 4cilindrom od 1000 kubika i 170kg suve vage? Moto Guzzi? Harley Davidson? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...