daco 11 Napisano Januar 10, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan kako je opisao moj prijatelj vili iz n.sada djavolja varos je jedna pustara puna straha sa oko 200 kamenih kipova koi se uzdizu visoko ka nebu,noci se kipovi pomeraju (zbog rakije)a ptice nadaleko obilaze taj kraj,postoje temelji prastare crke to je ujedno jedino sigurno mjesto gdje se moze prespavari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 10, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Daco kad planiras da ides ? Kakav je prilaz za motor (jbg kad ne vozim enduro , pa moram da pitam ) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Januar 10, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Daco kad planiras da ides ? Kakav je prilaz za motor (jbg kad ne vozim enduro ' date=' pa moram da pitam ) ?[/quote']planiram nekad sredinom leta,ali mogu u svakom momentu,priaz je prilicno neprohodan ali B.M.W mog prijateja vilija je uspjeo da stigne do najvise tacke,nisam ni je enduro ali cu pokusati,druze kad si spreman javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Januar 10, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam planirao slicno sa drugom Mikijem, samo da iskopam neku masinu,a i imam tone rodbine dole. e sad, zadnji put kad sam bio dole, predeo mi je izgledao pristupacan samo za prasnjave endurace. ko zna, mozda se Selja zaleteo do dole pa stigo asfalt u svakom slucaju pozdravljam, i nadam se da ce biti dobra voznjica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 10, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan noci se kipovi pomeraju (zbog rakije) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Ovo mi je osvjezilo dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Januar 10, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A gde je to? : :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Januar 10, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan A gde je to? : :misli:jug srbije planina radan,prolom banja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Januar 10, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zasto da ne? Ja sam za. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Januar 10, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Zasto da ne? Ja sam za.drago mi je da imas volju ali predhodno baci pogled na net stranice o djavoljoj varosi,noci nije nimalo prijatno,ali ja idem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 11, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan cek, sto nije prijatno, el hladno? Ili ima vukova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 12, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan el su u sumi?el su u bunaru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Januar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan dobro,vazi!ali daj reci kada,koliko dugo i kakvi su uslovi na putu?!pa,prichamo dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Octobar 31, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da ne otvaram novu temu kad vec postoji. Evo plana puta. Polazak iz Beograda 2.11. najkasnije u 8h. Mladenovac, Topola, Kragujevac, Trstenik, Krusevac, Kursumlija, Djavolja varos, rucak i nazad. Nesto preko 600km. U Bg do 17h, znaci malo brzi tempo. Ako ima neko zainteresovan... Pozdrav Mrdjan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Octobar 31, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam pre dve nedelje,98% puta je asfaltirano,i moguce je cak da je do danas i zavrsen kompletan asfalt do tamo.Proveo sam se strava,samo sto sam stigao sa kuma,naisli su tri autobusa punih prelepe piletine,bog poziveo ESKURZIJE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 31, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.djavoljavaros.com/ Ja sam hteo da idem na nekoliko dana da slikam , ali kolima zbog gomile opreme. Milsim da je jedan dan kratak za obilazak Djavolje Varoshi, ma kako "brz" tempo bio. :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Octobar 31, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da ne otvaram novu temu kad vec postoji. Evo plana puta. Polazak iz Beograda 2.11. najkasnije u 8h. Mladenovac, Topola, Kragujevac, Trstenik, Krusevac, Kursumlija, Djavolja varos, rucak i nazad. Nesto preko 600km. U Bg do 17h, znaci malo brzi tempo. Ako ima neko zainteresovan... Pozdrav Mrdjan Ja sam za samo mi reci jel nije problem taj put za R motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Octobar 31, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam tamo u martu, i proveo se sjajno. Put je dosta dobar, pazite na jake bocne vetrove u Merosini pa sve do Djavolje varosi. Nije lose da se obidje i Prolom banja, posto je tu u blizini. Motorima se ne moze ici do vrha, jer ne dozvoljavaju, ali postoji veliki uredjen parking isprad samog ulaza, pa zatim na noge lagane oko 900m. Srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Octobar 31, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan PROFILER-u do Razbojne je dobar put a juznije nisam isao ali po odgovorima sto sam nasao po forumu je OK. Nedelja ce biti savrsena za voznju. Cela ruta SUNCE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Octobar 31, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan PROFILER-u do Razbojne je dobar put a juznije nisam isao ali po odgovorima sto sam nasao po forumu je OK. Nedelja ce biti savrsena za voznju. Cela ruta SUNCE! Eeto ja sam za. Prvo sam mislio da idem sa ekipom do pescare ali mi je to u sustini malo kratka relacija. Kao sto rekoh ja sam za ovu Djavolju varijantu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Octobar 31, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan kilometri mi odgovaraju ali mi se ne slaze polazak i povratak prekratko je,kad bi se krenulo nekad sutra u subotu negdje uz put odspavalo pa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rene 0 Napisano Novembar 1, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da ne otvaram novu temu kad vec postoji. Evo plana puta. Polazak iz Beograda 2.11. najkasnije u 8h. Mladenovac, Topola, Kragujevac, Trstenik, Krusevac, Kursumlija, Djavolja varos, rucak i nazad. Nesto preko 600km. U Bg do 17h, znaci malo brzi tempo. Ako ima neko zainteresovan... Pozdrav Mrdjan U nedelju idemo do Studenice, preko Topole, Gornjeg Milanovca, Cacka i Kraljeva. Krece se u 8am sa Banjice. Ako se dogovorite za ovaj put mogli bi zajedno do Topole pa onda svako svojim putem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Novembar 1, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju idemo do Studenice, preko Topole, Gornjeg Milanovca, Cacka i Kraljeva. Krece se u 8am sa Banjice. Ako se dogovorite za ovaj put mogli bi zajedno do Topole pa onda svako svojim putem. Dogovoreno. Ja sam na NIS-ovoj benziskoj pumpi, Banjica avalski put u 7.45h! Vidimo se kilometri mi odgovaraju ali mi se ne slaze polazak i povratak prekratko je,kad bi se krenulo nekad sutra u subotu negdje uz put odspavalo pa... uslovi ne dozvoljavaju drugacije. danas nestabilno Eeto ja sam za. Prvo sam mislio da idem sa ekipom do pescare ali mi je to u sustini malo kratka relacija. Kao sto rekoh ja sam za ovu Djavolju varijantu izgleda da nema dovoljno hrabrih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Novembar 1, 2008 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da ne otvaram novu temu kad vec postoji. Evo plana puta. Polazak iz Beograda 2.11. najkasnije u 8h. Mladenovac, Topola, Kragujevac, Trstenik, Krusevac, Kursumlija, Djavolja varos, rucak i nazad. Nesto preko 600km. U Bg do 17h, znaci malo brzi tempo. Ako ima neko zainteresovan... Pozdrav Mrdjan U nedelju idemo do Studenice, preko Topole, Gornjeg Milanovca, Cacka i Kraljeva. Krece se u 8am sa Banjice. Ako se dogovorite za ovaj put mogli bi zajedno do Topole pa onda svako svojim putem. Posto ne mogu sa vama do Studenice, javite se kad prolazite kroz Kraljevo, bilo u odlasku ili povratku da popijemo pice na gradskoj terasi! 063466403 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 1, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Jako lep komad ture, ostavi mob. za svaki slucaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Novembar 1, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju idemo do Studenice, preko Topole, Gornjeg Milanovca, Cacka i Kraljeva. Krece se u 8am sa Banjice. Ako se dogovorite za ovaj put mogli bi zajedno do Topole pa onda svako svojim putem. Dogovoreno. Ja sam na NIS-ovoj benziskoj pumpi, Banjica avalski put u 7.45h! Vidimo se Eeto ja sam za. Prvo sam mislio da idem sa ekipom do pescare ali mi je to u sustini malo kratka relacija. Kao sto rekoh ja sam za ovu Djavolju varijantu izgleda da nema dovoljno hrabrih sad sam se malo zbunio :-[, jel idemo u u tu Djavolju varos ili ne i kakav je plan ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...