sci 27 Napisano Januar 3, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Znate li neki italijanski sajt za prodaju motora (kao nemacki mobile itd)....dajte linkove, treba da vidimo cene po Italiji za v-max. Hvaala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Januar 3, 2007 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.pfibike.com/prodotti.php evo ti link pa vidi sta se nudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 4, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan www.moto.it www.motosupermarket.it Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Januar 4, 2007 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Samo vodi racuna sa prodavcima sa moto.it-a; od 20 njih koje sam kontaktirao( zbog povoljnih cena) , njih 15 su bili prevaranti, i to prevaranti kakvi su vec ovde na sajtu pominjani, tipa-posaljes mi lovu, kad mi stigne lova, ja ti saljem motor pravo u BG. Cak ima njih koji imaju i svoje sajtove, na kojima nude motore i raznu robu pride, tako da deluju veoooma ubedljivo. Prim.http://www.tonivico.com/ , do koga sam dosao upravo preko moto.it, jer me interesovala Honda Dominator koju je prodavao. Sve mi je delovalo isuvise lepo, jeftino i privlacno, te sam morao da jos malo procunjam po netu i nadjem bar nesto o tom liku,a ono na sta sam naletao mi je malo razbilo iluziju, tako da sam se gospodinu lepo zahvalio :wink: . Samo napred i samo pazljivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Januar 5, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan www.motoduemila.it www.autoscout.it i pazi na ovo sto ti rece novajlija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Januar 5, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi sa onim crnim veci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Januar 5, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan www.motosupermarket.it Ovde sam nasao relativno povoljne motore, malo starijeg godista. Na primer honda hormet 600ccm, 2000 god., 2500e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano Novembar 7, 2017 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan Ima jos jedan italijanski sajt za motocikle Subito.it Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DućaTemerin 66 Napisano Novembar 7, 2017 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Imaju li neki rekordi za budjenje tema? Moze li makar neka medalja ako probudis temu staru 10 godina? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Novembar 7, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan A zasto bi ili rekordi. Covek je napisao korisnu stvar. U cemu je tu problem? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DućaTemerin 66 Napisano Novembar 7, 2017 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze covek ni da se nasali a da ga ne napadnu, kakav smo narod postali.. Inace neko opste pravilo na forumima je da se ne bude stare teme al' ajde da ne pametujem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Novembar 7, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Postoje smajliji koji pokazu da li je sala u pitanju , ovako moze da izgleda ruzno kada nekom clanu a pogotivo ne novom napises treba da dobije medalju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1779 Napisano Novembar 9, 2017 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Imamo jednog člana koji živi u Italiji i oglasio je motor ovde na oglasima,međutim i pored velikog broja potencijalnih kupaca motor je ostalo da proda u Italiji jer kako sam shvatio nije moguće da se izveze polovnjak ili je pak moguće ali da ga vlasnik doveze u Srbiju...U pitanju je Hornet 600-ako te zanima listaj ''prodajem'' pa vidi o čemu se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3289 Napisano Novembar 9, 2017 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iz Italije motor mora da izadje na prikolici, ne moze na tockovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Novembar 9, 2017 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Tako nekako je bilo kad sam ja uvezao 2015 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Novembar 9, 2017 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Kod njih ne postoje tzv col table,pa samim tim ne moze da se privremeno registruje,plati osiguranje i doveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Novembar 15, 2017 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ...postoje , postoje........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Novembar 15, 2017 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, balkanlover70 je napisao: ...postoje , postoje........... Paaaa... Rekao mi covek koji uvozi motore iz Italije. Mozda on "ne zna" da postoje,pa mi tako rece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Novembar 15, 2017 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, balkanlover70 je napisao: ...postoje , postoje........... Možeš li malo pojasniti, i mene ovo interesuje Moj drugar koji živi i radi i Italiji mi tvrdi da na postoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Novembar 20, 2017 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par link-ova na ITA jeziku kako i gde doci do probne tablice i sta je sve potrebno...... http://www.retecivica.bz.it/it/servizi/servizi-categorie.asp?bnsvf_svid=1012201 http://www.dgtnordovest.it/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=430:rilascio-foglio-di-via-e-targa-provvisoria-ai-sensi-dellart-99-cds-&catid=29:veicoli&Itemid=37. http://www.privatimport.it/vende-auto-per-esportazione.html http://www.privatimport.it/esportazione-auto.html mislim da sam bar malo bio od pomoci...... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Novembar 20, 2017 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drugari,ziveo sam i radio duzi period u italiji i stvarno postoje neke probne tablice ali se vise ne secam sta mi je sve trebalo da ih dobijem i da li su vazile van italije ali se secam da su jako skupe,da su od kartona i da sam odustao od njih .naj bolja varijanta je prikolica ili kombi toliko iz mog iskustva.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...