mitri 1847 Napisano Januar 2, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Sada je zima i nema nekih ozbiljnijih voznji , ali vec mogu da se prave planovi za predstojecu sezonu... , da li neko vec ima neki konkretan plan za neku dobru turu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Januar 2, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mrzi me da pisem detalje, ali u najkracem, dve do tri ture su u planu i obe ce biti realizovane sigurno, uz nekoliko kracih. 1. Severozapadna tura: Hrvatska-Slovenija-Severna Italija-Svajcarska-Austrija-Slovenija-Hrvatska i nazad 2. Severoistocna tura - Madjarska pa ka Istoku, poma nemam kuda i dokle, a nije mi ni bitno. Moguce je da se smeska majcica Rusija. 3. Juzna opcija: via Jug - Makedonija-Grcka-Turska-Bugarska i nazad. Prva tura ce biti verovatno za prvi maj, ustvari skoro sigurno. Druga ili treca slede pocetkom leta, a sta preostane planiram za recimo kasni avgust pocetak septembra. Nisam se bavio gorivom, cenama smestaja i sl jer nemam vremena a i nije bitno - u EU je jedan dan totalnih troskova npr 70-100€, u istocnim zemljama 40-50€ i to je to. Sto se tice viza za vecinu zemalja trebaju pa ko hoce da se prikljuci neka planira i tu zajebanciju, ja na srecu mogu da putujem bez toga. Ko god hoce, neka se prijavljuje i prikljucuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 2, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam 31.12.2006. zavrsio sa predavanjima na faxu i laganeze postajem apsolvent, imacu vremena za sve sto mi u datom trenutku padne na pamet. Dovoljno je da me YOman, Peca ili bilo ko zvrcne, Kvarisa pozove na paprikas ili Pablito postavi temu na forumu, ma svuda idemo! Od planova je tu sigurno odlazak doma u Herceg Novi sa prvim proljecnim suncem. I taj put ce se vjerovatno nastaviti preko Dubrovnika ka Splitu, da bi tamo odradio servis. I jos jedna stvar je sigurna, cim se odradi servis, pripremi motor i oprema - Grobnik here I come! Ako Bog da, ovu turu cemo voziti vise puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Januar 2, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan PA evo ovako za pocetak moje bajkerske karijere planiram dva duza putovanja: 1. Madjarska Balaton,zapadni,i severni deo Madjarske. 2. Hrvatsko primorje sve do Crne Gore i nazad preko Bosne I Hercegovine Ove ostale manje ture ne racunam. Zelim svima da im se planovi ispune. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Januar 2, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan 2. Severoistocna tura - Madjarska pa ka Istoku' date=' poma nemam kuda i dokle, a nije mi ni bitno. Moguce je da se smeska majcica Rusija.[/quote'] jedna od mojih najvecih zhelja mi je da vidim rusiju i josh na motoru voleo bih da idem sa tobom/vama na ovu turu, za kesh bih se snashao jedino je motor problem :cry: svaka chast za plan! dosta fino osmishljeno pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 2, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Za ovu godinu bih voleo da obidjem: 1. Pored Dunava do Kladova, pa na nize, istocna Srbija, do Borskog jezera, pa na zapad do Cuprije gde imam kucu (dane?) 2. Vlasinsko jezero i okolina 3. Tara, vise puta 4. Mozda Rumunija, recimo do Herkulanum banje i okolina 5. Rajac, ako Guliano pristane da mu pravim drustvo U obzir dolaze i Radjevina (najzli?) i jos po neka manja relacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Januar 2, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan svaka chast za plan! dosta fino osmishljeno Hvala za pohvalu, samo stvarno ne bih da u ovom trenutku gusim sa detaljima puta, mislim da nema ni potrebe a ni da ljude previse interesuju detalji. U svakom slucaju, ja idem pa ko hoce da se prikljuci svakako je dobrodosao. Ne bih da se previse detaljise unapred sa planovima jer iskustvo kaze da se prakticno do 7 dana pred put ne zna ko moze a ko ne moze da ide, i kada se tacno krece. Svima koji planiraju da ozbiljnije putuju ove godine, zelim da im se planovi ispune i da im putovanja proteknu sto bezbednije i lepse moguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Januar 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan planiram da odem na sve skupove u srbiji,i ako bog da zelja mi je da odem na neku trku na grobniku..... to i ne mora da bude motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 2, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno na leto djir do CG, od Ade bojane pa do Njivica, i po Srbiji gde se bude stiglo, a za inozemstvo, to otom-potom, nemam nekih ideja gde bih mogao kad smo ko u kavezu sa viznim režimom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Januar 2, 2007 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan "]jedna od mojih najvecih zhelja mi je da vidim rusiju i josh na motoru jedino je motor problem :cry: A sto fali tvome :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 3, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ljeto bugarska more odmor i nazad ))) probably varna zlatni pjasci , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 3, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno na leto djir do CG' date=' od Ade bojane pa do Njivica, i po Srbiji gde se bude stiglo, a za inozemstvo, to otom-potom, nemam nekih ideja gde bih mogao kad smo ko u kavezu sa viznim režimom...[/quote'] Ti si neki golac...a? Sala Cope, mozda se ove godine vidimo na Zanjicu, prosle godine smo bili u isto vreme ali se nismo poznavali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 4, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cela ewropa .. 15 000 km -a .. Under Construction Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Januar 4, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Cim otopli NS, posle Smederevo...to je kod prijatelja. A na leto da se obidje CG. Naravno, ako se stigne i po neki moto-skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Januar 4, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od mojih zelja za ovu godinu je da "pobedim" svoja kola u kilometrazi sa motorom. Naravno, da to bude fair play i da mi auto predje svojih 20k km kao i svake godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Januar 5, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Catalunian Moto GP u 6tom mjesecu. to se vec najozbiljnije razmatra obzirom da je karta vec na vidiku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Januar 5, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Pirin i rila (planine) u bugarskoj, pa do Pomorskog kod Burgasa i dalje do Turske (voleo bih do juzne obale, ali videcu jos od uslova, puteva gostoprimstva Turaka itd). Dodao bih Siriju i Jordan, ako bude moguce oko 1. maja. Perucac i predeli Tare Ada Bojana i uz CG primorje Zanimljivi moto skupovi Itd, itd..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 5, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Prolece 1. - Vikend voznja do Zagreba i nazad Prolece 2. - 6-7 dana Rumunija, Hospitalityclub meeting u Sinai Leto 1 - Madjarska-Ukrajna-Poljska-Ceska-Slovacka-Madjarska Leto 2 - 5-6 dana Rumunija Crno More, Hospitalityclub meeting u Vama Veche Vikendima upoznavanje "svog dvorista". Svaki vikend negde drugde po vojvodini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 5, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Perucac i predeli Tare Mr. sci, obavezno se javi kad budes isao na ovu turu. Em sam blizu, em je i meni omiljena destinacija. Mozemo i kod Kuste na proju +387 65 962 809 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Januar 6, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan "]jedna od mojih najvecih zhelja mi je da vidim rusiju i josh na motoru jedino je motor problem :cry: A sto fali tvome :misli: fali mu josh koji kubik za toliko dugachke ture... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 6, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan "] "]jedna od mojih najvecih zhelja mi je da vidim rusiju i josh na motoru jedino je motor problem :cry: A sto fali tvome :misli: fali mu josh koji kubik za toliko dugachke ture... Boki pogledaj Nikolin sajt da vidis kud je sve bio sa svojim KLE500 :wink: http://www.nmsite.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Januar 6, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Nista nisam posebno plairao sem da ove godine krajem jula pocetkom augusta odem do mora (zelenika/nerceg novi)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Januar 6, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Boki pogledaj Nikolin sajt da vidis kud je sve bio sa svojim KLE500 :wink: http://www.nmsite.com wow :shock: sve pohvale! svaka mu chast ne sumnjam ja da bi neshto falilo motoru, daleko od toga... nego eto, ne znam ni ja... kasnio bih za ovim hiljadarkama ipak mislim da je 400ccm premalo za jednu takvu turu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 6, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan "]kasnio bih za ovim hiljadarkama ipak mislim da je 400ccm premalo za jednu takvu turu... Ko HOÆE, nadje naèin, a ko NEÆE, nadje opravdanje!!! Boli te baš quac što æeš kasniti za 1000-rkama, ti voziš SVOJ motor, oni svoj i TAÈKA. I da nisam èuo ovakvu bruku više... A ja planiram bože zdravlja jednu živu i zdravu bebu na proleæe :oops: pa šta uštinem od puteva uštinem!!! :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Januar 6, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan "]kasnio bih za ovim hiljadarkama ipak mislim da je 400ccm premalo za jednu takvu turu... Ko HOÆE' date=' nadje naèin, a ko NEÆE, nadje opravdanje!!! Boli te baš quac što æeš kasniti za 1000-rkama, ti voziš SVOJ motor, oni svoj i TAÈKA. I da nisam èuo ovakvu bruku više... A ja planiram bože zdravlja jednu živu i zdravu bebu na proleæe :oops: pa šta uštinem od puteva uštinem!!! :?[/quote'] :D pametan nadje nachin a budala izgovor :oops: samo da ti kazhem da imash bolji plan od svih nas!! drzhimo ti palcheve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...