vlada185 56 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam hteo da ti preporucim da skines ralicu ili da je nekako modifikujes. Al reko gotov je projekat pa da na kvarim i ubacujem ti crva u glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ralicu sam stavio samo da bi stitila karter koji je ovako bas izlozen, ali mi je bila toliko odbojna da sam morao da je skinem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast komso pa kad budete put naveo put Bara javi se na jednu voznju ili sad na moto skup u Sutomoru da vidim tu opaku masinu ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Avgust 27, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro, treba prvo da zavrsim neke detalje, jedina bitna estetska promena je sto sam skinuo ralicu i ofarbao masinu. Sad sam trenutno u BG pa dok sam tu oticu u Boban Sajle da mi naprave nova kociona creva, a kad se vrnem u H.Novi onda cu da trazim gume i da provjerim mogu li da ubudzim prednju viljusku od ZXR-a ;D Misliš da ustanoviš kako da ubudžiš viljušku od zxr-a?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan @ Ludiserviser U Sutomore ove godine nemogu jer imam ispite, al cu put Bara vjerovatno ici krajem septembra. Jesi li se dogovorio sta sa onim momkom za motor? @ tockrank Tako nesto, od toga kako zavisi i da li mogu, jer bih ubudzio svoj tocak posto je taj od ZXR-a nestao u akciji ;D A i nekako su mi ljepse felne na GPZ-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirko VT 4 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Despotovac-Plazane Motocikl: Honda vt750c RC29 Prijavi odgovor kao problematičan ??? :prvo sam mislio neko smaranje,ali kad sam procitao... :o Uhuu! Extra,orginalan naslov! Svaka ti cast. Super izgleda. Mozda mrzis tomos,ali apn... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Avgust 28, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam ga ali se nismo jos dogovorili sve ali hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...