zakarus 18 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Uz česte pauze stižemo u naš Beograd... Sviće, ekipa se grli i ljubi kao da je prošla Vijetnam, a ne odmor u Grčkoj... Svima je puno srce, a džepovi i stomaci prazni... Već dva dana posle povratka se kuju planovi za sledeću godinu... Idemo dalje. Nove avanture čekaju! P.S. Izvinjavam se na pisanju putopisa iz više delova, ali stvarno nisam mogao ranije. Mora da se zaradi nešto za te nove avanture Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Septembar 16, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Uzivala sam.Vrlo lep i zanimljiv putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 16, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Osim ove, meni simpaticne ;D HAHAHAHAHA shta bi jovi?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Septembar 16, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan ...sledece godine ne ides bez mene!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paja_ribarac 0 Napisano Septembar 17, 2009 U prolazu, 54 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan lepo putovanje, odlicne slike, puno avanturizma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Septembar 17, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan ...sledece godine ne ides bez mene!!! ;D ...sledece godine se ide u Italiju, ako sam dobro razumeo Lazu. Sta ces ti tamo sa tvojim motorom. Smejace se Italijani sta vozis... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Septembar 17, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan ...sledece godine ne ides bez mene!!! ;D ...sledece godine se ide u Italiju, ako sam dobro razumeo Lazu. Sta ces ti tamo sa tvojim motorom. Smejace se Italijani sta vozis... ;D Uuuu, s'a ti rek'ooo ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano Septembar 17, 2009 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa vi ste imali bas pravu vanturu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 18, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Prava avantura nema šta,čestitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Malo, pomalo i proci ces celu Evropu! Svake godine sve duze i duze...Svaka cast, majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Septembar 19, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan I SREĆAN RODJENDAN SLAVLJENICI (sa zakašnjenjem) :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KUM Petar 0 Napisano Septembar 19, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo !!! Vidim da ste se proveli ko carevi. Mogu samo da vam zavidim. Genijalne plaže, priroda wauuu. dobra je ona slika sa talasima gde zakarus vidno u nirvani viri iz talasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Septembar 20, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan ...sledece godine ne ides bez mene!!! ;D ...sledece godine se ide u Italiju, ako sam dobro razumeo Lazu. Sta ces ti tamo sa tvojim motorom. Smejace se Italijani sta vozis... ;D ...mene ce da docekaju sa zastavicama i cvecem, idem na domaci teren, pazi samo da vas ne izvizde kad se pojavimo!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Septembar 20, 2009 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 20, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan exxxtra, svaka cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan sjajno,sledece god.palimo u italiju i spaniju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Septembar 24, 2009 MK Obrenovac, 563 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo nema sta!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 450 Napisano Septembar 25, 2009 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Prelepe slike. Grcka ostrva su uvek ono pravo za leto. Malo mi zao sto prodadoh svoju KLEmentinu, minula me neka lepa secanja na to mocno a nejako motorce koje uvek stigne tomo gde krenes!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 25, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno,prava avantura.Zelim vam istu ovakvu pricu sledece godine u Italiji ,samo bez menjanja gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Septembar 25, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Super provod!Kad bi moja devojka volela da se vozi na motoru :-\! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...