Jump to content

Moto Zajednica

KUM Petar

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu KUM Petar

  • Rođendan 24.09.1977.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

KUM Petar's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Aha, jel imaš možda neki kontakt ili ime da ga lakše nađem?
  2. Pa jel imaš nekog pametnog majstora da predložiš?
  3. Pozdrav svima, Napraavio sam početničku grešku i pijan pustio drugaru motor ako u fazonu ja neću da vozim pijan . Naravno kreten je seo na njega i zaleteo se je i polomijo masku prednju. Bilo kako bilo motor je Heksagon 180 zelene boje link: http://bit.ly/LD1k4f i evo obijam noge i pretražujem internet već danima i ne mogu da nađem prednju masku. Moje pitanje je da li neko od vas zna nekoga ko bi taj deo imao ili zna nekoga na koga mogu da se obrnem HVALA PUUUNO!!!
  4. Pozdrav svima, Napraavio sam početničku grešku i pijan pustio drugaru motor ako u fazonu ja neću da vozim pijan . Naravno kreten je seo na njega i zaleteo se je i polomijo masku prednju. Bilo kako bilo motor je Heksagon 180 zelene boje link: http://bit.ly/LD1k4f i evo obijam noge i pretražujem internet već danima i ne mogu da nađem prednju masku. Moje pitanje je da li neko od vas zna nekoga ko bi taj deo imao ili zna nekoga na koga mogu da se obrnem HVALA PUUUNO!!!
  5. Bravo !!! Vidim da ste se proveli ko carevi. Mogu samo da vam zavidim. Genijalne plaže, priroda wauuu. dobra je ona slika sa talasima gde zakarus vidno u nirvani viri iz talasa
  6. Evo ovako, biću iskren. Ja ne vozim moto. Nemam vozačku niti za auto a kamoli za motor.Iz smirenog života u Ljubljani sam za vikend došao do Zakarusa koji me već neko vreme nagovara da kupim neki enduro. I eto ovaj vikend je bila odlična prilika da vidim malo to o čemu on toliko priča. Šta reći osim KUPUJEM MOTOR:) Ja ne znam da li je svaki put ovako samo meni je ovo bilo totalno dobro. Ajde domaćini prijatni ljudi, društvo što se kaže za orden, adrenalin za sledećih 20 godina, alkohola za sledećih 30 (to malo preterujem) ma sve u svemu bruka.Imam slike i neke sljimke samo moram još da dođem do Ljubljane pa da jih dam na comp.
  7. Zravo ljudi, ja samo da vam kažem da nisam znako kako da promenim ime na forumu pa sam napravio novi profi ZUN = KUM Petar. Pošto sam za vikend opalio jednu manju turu ( cca 600 km po Srbiji i Bosni) i upoznao fenomenalne bajkere sa ovog foruma sam rešio da promenim ime sa ZUN na novo koje su mi ljudi zakačili. Znači od sada sam KUM Petar inače trenutno živim u Sloveniji i planiram da kupim neki enduro.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja