Wolflord 15 Napisano Septembar 3, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Konacno mi je stigla kaciga iz Kanade! Zeljno sam je iscekivao oko 2 meseca ;D Burazer je resio da me malo casti pa mi je kupio kacigu koju sam izabrao Rec je o Scorpion EXO 400 Scarhead. Prvi utisci su bili "wooow" Kaciga jako lepo izgleda, matirana sa lepim grafikama na njoj. Prilicno je kvalitetno uradjena, plastike za ventilaciju su dobrog kvaliteta, nema fuseraja ni na jednom delu ili bar ja nisam otkrio nikakav fus. Za sada sam je samo jednom nosio i super mi pase Kupljena je sa dva vizira. Jedan standardni providni i jedan "ogledalo" vizir. Za neko bolje ocenjivanje nisam nesto strucan jer sam nosio neku krs kacigu pa mi je posle nje ovaj Scorpion kao avion! Prava kaciga brale Ako nesto bitnije zapazim napisacu Evo nekih specifikacija sa sajta # Advanced Polycarbonate Composite Engineered Shell: Quiet, aero-tuned design for wind-tunnel tested comfort. EPS-lined chin bar for additional protection. # SpeedShift quick-change shield system (patent pending): Easy, secure tool-less face shield changes in ten seconds or less. # EverClear no-fog face shield: Optically-correct shield with state-of-the art fog-free technology and anti-scratch hardened coating. # KwikWick moisture-wicking helmet liner and cheek pads: Breathable, easily removable and washable. # Ventilation system: Adjustable, indexed front and rear vents with aero-tuned rear spoiler reduce lift, create vacuum and maximize airflow through helmet. # Breath-deflector: Enhanced fog-free performance. # Custom liner and cheek pad kits: Available in hot colors and wild patterns. # Snell/DOT Certified. Slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Septembar 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Baš leeepa kaciga! Čestitam druže! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Septembar 3, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je stvarno lepa...Da te isto tako lepo i sluzi,i da je drugom zamenis zbog starosti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 3, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Prava street kaciga, super izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan cestitamo lepa kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 3, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari na cestitkama! :) Prava street kaciga, super izgleda Jos da vozim neki street motor... bice i to jednog dana, ili bar nesto slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam video naziv teme i da si je ti postavio pomislio sam da si uzeo nov motor i baš se obradovao, a onda videh da je u pitanju ''samo'' kaciga. Ipak svaka čast i kaciga je extra, a sad reci bratu da se otvori i za neke evriće jer ti ne ide ta kaciga uz motor :D U zdravlju je nosio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Prelepa kaciga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan neka je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 4, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au, stvarno je lepa! Sa srećom da je nosiš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam video naziv teme i da si je ti postavio pomislio sam da si uzeo nov motor i baš se obradovao, a onda videh da je u pitanju ''samo'' kaciga. Ipak svaka čast i kaciga je extra, a sad reci bratu da se otvori i za neke evriće jer ti ne ide ta kaciga uz motor :D U zdravlju je nosio! Znam da ne ide uz moj motor ali nisam mogao da joj odolim ;D Jos jednom hvala svima na cestitkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna grafika, bas mi se dopada. Da nikad ne dodjes u situaciju da je izgrebes. Bravo za burazera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 4, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za burazera. Šta bravo? Sad lepo da se otvori i za motor koji ide uz takvu kacigu ;D ;D ;D Onda će biti bravo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan mloogo lepa,da te isto tako i sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Nesto bas ne volim shandarene kacige,ali ova mi se svidja.Lepo je kad se nesto kupi novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Motori u Kanadi su jeftini, nek' ti pošalje neko street motorče da se vozaš sa tom lepom cigom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan E za novi motor ce se tesko otvori ;D ;D Bice mi sladji motor kad ga sam kupim Mislim, nije da bih se bunio ali ipak bi bilo previse... ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Skroz luda kaciga :o . Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 5, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Fantastična je,čestitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Septembar 5, 2009 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast. Nek ti je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu kako je lepa...vala da je nosis uvek, ali da je ne iskoristis nikad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nisam ljubitelj sarenih ali ova tvoja je bas super, cesitam Wolfe, a sto se tice da ne ide uz motor pa kaciga i ne trba da ide uz motor nego na glavu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 8, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom hvala Necu se vise zahvaljivati obecavam :D Pa dobro, mislili smo da nije u cruiser, coper fazonu kaciga ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...