ilijausce87 0 Napisano Novembar 6, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan neverovatno sta covek radi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan neverovatno sta covek radi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biće nešto od mene-a? sledeća je SHINYA NAKANO-replica....čim stignem -postaviću slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam da uradim TIGRA na haubi od MAZDE...pa sam napravio jednu probu na starom rezervaru.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 34 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan a joj pogledaj mu brke ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan SHINYA NAKANO replica....za KAWU ZX6R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 456 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 8910 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 111213 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Kiro-nemam slike sklopljene HORNET jer je iz Austrije-mušterija nikako da mi pošalje da vidim kako izgleda sklopljena.....Pokušao sam da STRŠLJENOVI budu što "opasniji"...ne znam kako si ti zamislio da budu ose -postavi ovde par slika tih tvojih da vidim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Novembar 19, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan vrh ;D ;D ;D uradi meni nešto free da te reklamiram xixixix Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 34 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan moja omiljena boja-ROYAL BLUE (kad bih mogao da nagovorim sve mušterije-sve bi bilo plavo) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 19, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan moja omiljena boja-ROYAL BLUE (kad bih mogao da nagovorim sve mušterije-sve bi bilo plavo) Hehe...pa stavi sliku svoga motora,da vide ljudi kako to dobro izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan moja omiljena boja-ROYAL BLUE (kad bih mogao da nagovorim sve mušterije-sve bi bilo plavo) Hehe...pa stavi sliku svoga motora,da vide ljudi kako to dobro izgleda. zar već nisam ???prvo ove malo atraktivnije ..pa će i on doć na red...kad ideš za TZ treba mi folije...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 19, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan moja omiljena boja-ROYAL BLUE (kad bih mogao da nagovorim sve mušterije-sve bi bilo plavo) Hehe...pa stavi sliku svoga motora,da vide ljudi kako to dobro izgleda. zar već nisam ???prvo ove malo atraktivnije ..pa će i on doć na red...kad ideš za TZ treba mi folije...? Eee...jbg, bio sam u utorak sluzbeno,ali mogao sam i to za tebe zavrsiti. Javicu ti kada opet podjem, jer meni za cas ispadne prilika da skoknem do Tuzle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Joooooj, kako dobro izgleda!!! Ovo nije ona fabrička plava sa Horneta? Ovaj tvoj stršljen mi se svidja, evo ga još jedan koji bi došao u obzir... Braco, stvarno si umetnik, nemam reči! :smajli koji se klanja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuuuuuu ...boja sick and perv, prednja honda nalepnica isto, zadnja preupadljiva ...sto se tice strsljena na blatobranima, vrh, samo bih ja 70% manju, i ne centralno ...sto se tice zadnjeg blatobrana, najvisa tacka bi mi isla u spic, ne ovako obla, i nikako plava boja, nego primer crna... ...naravno sve je ovo stvar ukusa... A tebi Braco...svaka cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 21, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan braco imas zlatne ruke,svaka cast :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 21, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Novembar 23, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Braco! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 23, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Braco! Hvala kolega (imam spori internet pa jedva uspevam da postavim i svoje radove na forum-a kamo li da gledam tudje...pravo mučenje..ali kažu do NOVE G da će biti ADSL...tada ću gledati i tvoje i sve druge radove pa će biti i komentara ) Evo friško ofarbano-još da se lakuje i bači na MAZDU.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan lakovano i bačeno na mazdu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Novembar 27, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sad te policajac nesmije zaustaviti bez komada mesa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan fico bolji ! fico bolji! ;D god job! nego.... da nemas pripremu za rossi repliku radim sebi yamahu,a mrzi me da radim vektore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...