nikolanixy 174 Napisano Avgust 16, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan a bolesno dobro bravo brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Avgust 16, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Niiiiiice . Jel se placa tolko lakiranje!!! A felne su prelepe.Stvarno nema nista lepse nego kad posle tolikog cimanja i smirglanja i svega ostalog vidis zavrsni proizvod, ucini da sav umor nestane, a preplavite neki neopisiv uzitak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Avgust 16, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, nego sto vecina motorasa slika te lobanje , smrt, i te strasne prizore?! Da ispadnu strasni, opasni il? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Avgust 16, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, nego sto vecina motorasa slika te lobanje , smrt, i te strasne prizore?! Da ispadnu strasni, opasni il? Jok-da potroše nekoliko hundred oero hehe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Avgust 16, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kod tebe kosta bojenje kacige, srednje komplikovano savana izlazak sunca i lavica na nekom panju... nijanse boja kao na ovoj o model kacige je taj xr 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Avgust 16, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kod tebe kosta bojenje kacige, srednje komplikovano savana izlazak sunca i lavica na nekom panju... nijanse boja kao na ovoj o model kacige je taj xr 1000 ne znam-trebaš mi prvo naslikati to što želiš da bih ti mogao reći cenu ,kakav dizajn hoćeš...osmisli il nadji na internetu ideju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Avgust 17, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan zadnji blatobran-sutra senčenje i lakovanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Avgust 18, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Niiiiiice . Jel se placa tolko lakiranje!!! A felne su prelepe.Stvarno nema nista lepse nego kad posle tolikog cimanja i smirglanja i svega ostalog vidis zavrsni proizvod, ucini da sav umor nestane, a preplavite neki neopisiv uzitak. Zbog toga i radim 14 sati dnevno-jedva čekam da vidim kako će izgledati kad završim.To me drži,pokreće,svaki put nešto novo,novi izazov . Mušterija iz Frankfurta-inače ruskinja je oduševljena kako izgleda ovo što sam uradio i naručila je po jedan zlatni zub na svakom delu...pa sam dodao -nije loše 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 19, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro jesi ti živ .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Avgust 20, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro jesi ti živ .. Preživio sam-15dana po 12 sati dnevno...evo rezultata-friško Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Avgust 20, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan moram da pohvalim to što si imao tri čiste da se setiš da su i fotografije proizvoda važne. namestio si pozadinu i malo si se potrudio oko mesta fotografisanja da bi izbegao refleksije. ono što imam da ti savetujem je da napraviš nešto ovako : http://www.digital-p...sive-light-tent ... naravno, biraš veličinu "kutije" u skladu sa veličinom predmeta koji fotografišeš. ... ili se otvoriš pa kupiš nešto ovakvo: grehota je da se ovoliki trud ne prikaže u najboljem svetlu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 18, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan moram da pohvalim to što si imao tri čiste da se setiš da su i fotografije proizvoda važne. namestio si pozadinu i malo si se potrudio oko mesta fotografisanja da bi izbegao refleksije. ono što imam da ti savetujem je da napraviš nešto ovako : http://www.digital-p...sive-light-tent ... naravno, biraš veličinu "kutije" u skladu sa veličinom predmeta koji fotografišeš. ... ili se otvoriš pa kupiš nešto ovakvo: grehota je da se ovoliki trud ne prikaže u najboljem svetlu. Hvala na savetima-možda dodju bolja vremena pa uradim nešto na tu temu. Za sada slikamo ovako -na suncu amaterski... Evo jedan rezervar od GSX-R za FAJTERA ubio se Inače je na prodaju-ko ga kupi ima popusta na farbanje ostalih delova u istom fazonu-LABRNJE I KOSAČ obavezno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Septembar 18, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan extra rad...stvarno Nadam se da je finansijski opravdano Reci mi da li neko uopste trazi da se uradi pravi pinstripe ili to samo ja umisljam. Skoro sam uradio jedan motor i ubi se oko linija boja me zezala. Radim sa mackovim cetkicama, samo sto kod nas nema da se kupe oneshot boje, u eksperementisanju pokazale mi su se kao neke poliuretanske kao resenje samo to nije to...tesko se rade krugovi i neke komplikovanije skice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan extra rad...stvarno Nadam se da je finansijski opravdano Reci mi da li neko uopste trazi da se uradi pravi pinstripe ili to samo ja umisljam. Skoro sam uradio jedan motor i ubi se oko linija boja me zezala. Radim sa mackovim cetkicama, samo sto kod nas nema da se kupe oneshot boje, u eksperementisanju pokazale mi su se kao neke poliuretanske kao resenje samo to nije to...tesko se rade krugovi i neke komplikovanije skice.. Pinestripig je stari način izvlačenja linija četkcom-posebne izrade i kvaliteta. To je prevazidjeno pojavom AIRBRUSHEVA i raznih pomagala kao što su fine trake za šablone i CUTING MAŠINA...ko bi se zajebavao sa četkicom kad možeš u KORELU odraditi sve i izrezati šablone -pa AIRBRUSHOM špricati....Osim toga te linije povučene četkicom ostavljaju puno deblji trag... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Septembar 19, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan imam ja i kater i ploter/kater i ceo firmopisacki atelje Braco , ali bih opet te linije samo rukom radio Znash uostalom da nisu svi "s cetkicom" u vinkli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Septembar 28, 2011 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Braco može li stari nolan n 84 da postane ovakav? http://www.limundo.com/originalslika-4970300.jpg http://www.limundo.com/originalslika-4970300.jpg http://sportservis.name/wsw/UserFiles/Image/vaterpolo/reprezentacija/2011/sangaj/srbija-jes-AP.jpg Koja lova bi bila u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Braco može li stari nolan n 84 da postane ovakav? http://www.limundo.com/originalslika-4970300.jpg http://www.limundo.com/originalslika-4970300.jpg http://sportservis.name/wsw/UserFiles/Image/vaterpolo/reprezentacija/2011/sangaj/srbija-jes-AP.jpg Koja lova bi bila u pitanju? Naravno da može,najlakše ti je da kupiš tu kapicu i navučeš preko kacige...Pošalji slike na meil da vidim u kakvom ti je stanju kaciga pa ti odgovorim koliko novaca...evo ti edna NOLAN N84 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/32679-airbrush-farbanje-braco-bjeljina/page__st__100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 16, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Vaterpolo kaciga...gotova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 16, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja kol`ko vidim to je tek poceto?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 16, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan royal blue-pearl + white satin pearl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 16, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moram doci do tebe da vidim sta imas od uzoraka plavih metalik-perla boja,jer mi je vrijeme farbati TDM-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 16, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Samo jednu Plavu koristim-ovu na slikama Nešto ne mogu da postavim slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Octobar 16, 2011 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan royal blue-pearl + white satin pearl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 16, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan ova ti je plava -100eura po litru-u STANDOXu. Po meni- najlepša plava koja postoji na našem tržištu...Inače je to originalna boja za SUZUKI k7-8 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 16, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da me nešto zeza-evo konačan izgled Mušterija je-nadam se zadovoljna... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...