klimbra 13 Napisano Septembar 13, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Ceste su im ljepe.......al krajolik......ne da gubim rjeći. Fascinantan, al sjebali su ga načisto. Brda sa ogromnim ranama, koje su stvorili kamenolomi, fabrike, koje će se za nekoliko godina srušitu same u sebe, zaprljana priroda. Sad mi je jasno, zašto se stanovnici Ohrida boje za svoje jezero.......ako još uvjek imaju ovakvo poštovanje do prirode......onda, đaba što su sve stavili pod UNESCO......što poštuju sve zabrane......al, niko nezna......možda se i kod Albanaca nešto promenilo. Sva stajališta pored puta.......mah, teško bih ih ovako nazvao........prije odlagališta smeća. Prljavo......ima svega......papira, plastike, govana......pa i po koja crkotina se vidi.....u takvom il onakom stanju. Stanem u Elbasanu.....i odmah totalno iznenađenje. Domačin nas tera u ladovinu i pomiće izloženu robu, da smestimo motor sa sunca, da se jadnik odmori. Zajedno sednemo u biffe.....razgovaramo....( Njemački, jer frajer tamo radi ) .....popijemo pivo, limunadu......a kad želim sve ukupno platiti.......NEMA ŠANSI. Još hoće, da svratimo do njegove kuće, pa da nas nahrani....... Išli bi.....al nam se žurilo prema Ulcinju.....tako se pozdravimo.....i teramo dalje Prema Tirani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klimbra 13 Napisano Septembar 13, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Pa i prema Tirani.....ista slika........al tako malo bi trebalo, da srede ovo.....šteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klimbra 13 Napisano Septembar 13, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Samo mali popravak.....moja najmilija je zaboravila, da ono poginulo prasence nije bilo kod Elbasana, nego prema Tirani. Kod Elbasana bila je ofca. Stvarno nevidjeno.....a ja mislio, da Albanci ne jedu svinjetinu........a sad mi je jasno, da imaju više katolika nego muslimana. Večina njih otišla je poslje rata na Kosovo. Put prema Tirani je jako zanimljiv. Okolina se mjenja iz kilometra u kilometar.......a vrućina isto. Malo ispred Tirane, več je stajalo na bordkompjuteru 43 stepeni. A kad smo ušli u grad.....47 stepeni. Saobraćaj u Tirani je u istinu pravi Texas. Naši, koji su prolazili ovuda, su mi rekli, da se manim Tirane, jer ću zalutat......te se mogu spasit samo sa nekim ljubaznim Taxifarerom......al......ko ima osječaj za orientaciju.....taj ne greši. Majke im.......pa kako su mogli lutat po gradu, kad imaš table.....ako je nema.....pa u avtoškoli su nas ućili, kako se vozi dalje. I tako mi lepo za 10 minuta na glavnom putu prema Skadru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klimbra 13 Napisano Septembar 13, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se zbog loše kvalitete slika.........al, morao sam ih sjebat načisto, smanjit sliku i resoluciju, da ih uopšte mogu stavit na stranicu. Znam....sada izgledaju kao, da se neko usrao na njih......al........barem za filling su dobre. Možda, kad naučim neki trik, da to uradim bolje........ajd......sledeće godine, do tada ču fino trenirat!!!! Tak toliko.......originali su u RAV formatu.....i svaka uzima više od 2MB.......i nevjerojatne su kvalitete. Ipak Canon EOS.....i Sigma 18-200 prave ćuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klimbra 13 Napisano Septembar 13, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan ? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Septembar 18, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Nisi još odgovorio da'l tvoja najdraža čita ovu rubriku ;D? Pošto sam te pre par dana vidjela i bio si živ i živahan onda su variante samo dve: il ne čita il je njen način kažnjavanja mnogo suptilan . Pozdrav M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.olja 0 Napisano Septembar 18, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zimbabwe,Former Republic of Ex Yugoslavia Prijavi odgovor kao problematičan još Dobar skroz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...