Jump to content

Moto Zajednica

opet negativni komentari u novinama b-92

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 115 postova

aj ja cu opet...

pa gde vi zivite?

kazem, 80, 90% ljudi koje znam ne staje policiji

osim ako im nije dosadno i imaju sve papire i opremu...

na zadnjaka dize svako ko ume i moze.

naravno gde su ok uslovi cist i dobar put, mislim ipak malo zdravog razuma....

zna se ko kenja oko toga, onaj ko ima prdavac od motora i ne moze, ili je penzioner pa mu chuka strada od glasnog zvuka, ili je jedan od svetaca sa foruma koji sve voze po knjizici.

naravno ima magaraca jedan juce debil na terazijama pod punim gasom kroz raskrsnicu kod meka sa suvozacem na zadnjaka kroz puno crveno svetlo !@@??!!! 

A koji je problem dici na zadnji? Jel to velika nauka, umetnost, znanje? Stariji sam i ne pripadam nikome, a ponajmanje svetcima i urednicima na forumu. Elem, predlazem da izadjemo na magistralu i uporedimo kako ko vozi zadnji, uzecu motor od prijatelja.

Drugo, ne radi se o zadnjem. Radi se o glumi urbanih samuraja. O potrebi za eksponiranjem(dobar deo). Ako iskljucimo iz te price bezbednost, mnogo puta sam bio svedok dogadjajima koji su ispod granice loseg ukusa(citaj seljoberisanje).

I na kraju, ako zelimo da budemo uredjeno drustvo, a pojedinac ne prihvata pravila istog onda je individua van zakona. To je izbor svakoga od nas. U tom slucaju prvi sam za to da nas marsovci jure i obaraju(nemanje tablice, skrivanje iste i bezanje od policije). Tad je bezanje originalno, a ne gluma baje!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3087 postova

Ето јутрос око петнаест до седам и на РТС беше репортажица о мотоцоиклистима који ноћу сумануто возе по БГ-у. Стали са камером и снимали по Новом БГ-у. Екипу на R-овима снимали из далека, а снимили како полиција зауставља неког бају на "метросексулано" фарбаној Африци. У репортажи ни са ким од мотоциклиста ни реч нису разменили.

• Drug član, 2143 postova

Ето јутрос око петнаест до седам и на РТС беше репортажица о мотоцоиклистима који ноћу сумануто возе по БГ-у. Стали са камером и снимали по Новом БГ-у. Екипу на R-овима снимали из далека, а снимили како полиција зауставља неког бају на "метросексулано" фарбаној Африци. У репортажи ни са ким од мотоциклиста ни реч нису разменили.

Motociklisti nocu sumanuto voze - to je potpuno tacno, pitaj nekog iz Jurija Gagarina, Vojislava Ilica, cak i moju malenkost posto sam blizu Bulevara Kralja Aleksandra Karadjordjevica - imam pacijenta koji divlja svaku noc izmedju 1-2 sata posle ponoci.

"Baja na metroseksualno ofarbanoj Africi"  :o :o :o :o :o  je nas clan Hacky, jedan izuzetno fin i kulturan momak, koji lepo vozi i normalan je ucesnik u saibracaju, a zaustavljen je na Uscu.

;)

• U prolazu, 66 postova
  • Motocikl: KTM Duke 2

I na kraju, ako zelimo da budemo uredjeno drustvo, a pojedinac ne prihvata pravila istog onda je individua van zakona. To je izbor svakoga od nas. U tom slucaju prvi sam za to da nas marsovci jure i obaraju(nemanje tablice, skrivanje iste i bezanje od policije). Tad je bezanje originalno, a ne gluma baje!

Ovo je vec sira tema ali jeste vezano za ovu pricu. Ako si gledao Zeitgeist (a ako nisi pogledaj oba dela mada svako ko razmislja to zna poodavno) sve se svodi na to da je uredjeno drustvo iluzija i da se zakoni sprovode parcijalno ili selektivno zavisno od individue na koju se primenjuju. U tom slucaju neko ko je za sve ili nista (kao ja na primer :)) bira anarhiju kao jedini "fer" oblik uredjenja. Sa druge strane, poenta je da sve ovo i jeste anarhija samo upakovana od strane utovarivača širokih narodnih masa. Naravno, u svakom žitu ima kukolja s tim što je pri ovoj analogiji kukolj ispravni političar, pop vernik (znači ne u golfu V i sl.), pošteni inspektor i sl.

A možeš iz drugog gledišta da rezonuješ da je sve ovo i dalje robovlasnički sistem samo emancipovaniji, prefinjeniji.

Žao mi je što vas mračim ali jbg tako je.

• Zainteresovan, 632 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally

Izasao sam na televizor!

Hacky, daj da ti vidimo tu metroseksualnu Africu.  ;D

Nije metroseksualna nego je samo malcice ljubicasta  ;D. A ja nisam baja nego obican bezmudni jazavac koji staje policiji jer ne ume da dize na zadnji i vozi svoj prdavac ko penzioner. Baje su ovi drugi  ;)  :D

A ko ne zna kako izgleda nemetroseksualnanegosamomaloljubicasta Africa:

08062009005.jpg

• Drug član, 1826 postova

Hvala Hacky, kao sto sam i ocekivao, Africa ti i nije metro, vise je nekako... gay.  ;D Salim se, lepa je.  ;)

Sto se tice pandura, nema ti druge nego da naucis da divljas.  ::)

• Drug član, 1193 postova

Metrosexualna i gey Afrika ! ! ! Pa fibra lepo si me nasmejao... ;D ;D ;D

ja pomislio nagazili chejtana on se sada vozi izmedju 01 i 01,30.

dal divlja ne znam ,ali sigurno brzo vozi, jer zuri u toplo porodicno gnezdo

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Hvala Hacky, kao sto sam i ocekivao, Africa ti i nije metro, vise je nekako... gay.  ;D Salim se, lepa je.  ;)

Sto se tice pandura, nema ti druge nego da naucis da divljas.  ::)

Ne hulite, najlepsa je ta Afrika  ;)

• Drug član, 3087 postova

Nije metroseksualna nego je samo malcice ljubicasta  ;D. A ja nisam baja nego obican bezmudni jazavac koji staje policiji jer ne ume da dize na zadnji i vozi svoj prdavac ko penzioner. Baje su ovi drugi  ;)  :D

О малог ли света... Каква год да је Африка, изазвала ми је позорност колико и фотка јарконаранџастог Леопард тенка. Што кажу: What's wrong with this picture?".

Оно, на снимку су ми у очи су ми упале и беле патике и чарапе... ;D

Него, тема су медији у којима је реч мотоциклиста по правилу иде уз негативну конотацију. Настрадаће недужни од лудака у афекту.

• Svrati ponekad, 115 postova

Ovo je vec sira tema ali jeste vezano za ovu pricu. Ako si gledao Zeitgeist (a ako nisi pogledaj oba dela mada svako ko razmislja to zna poodavno) sve se svodi na to da je uredjeno drustvo iluzija i da se zakoni sprovode parcijalno ili selektivno zavisno od individue na koju se primenjuju. U tom slucaju neko ko je za sve ili nista (kao ja na primer :)) bira anarhiju kao jedini "fer" oblik uredjenja. Sa druge strane, poenta je da sve ovo i jeste anarhija samo upakovana od strane utovarivača širokih narodnih masa. Naravno, u svakom žitu ima kukolja s tim što je pri ovoj analogiji kukolj ispravni političar, pop vernik (znači ne u golfu V i sl.), pošteni inspektor i sl.

A možeš iz drugog gledišta da rezonuješ da je sve ovo i dalje robovlasnički sistem samo emancipovaniji, prefinjeniji.

Žao mi je što vas mračim ali jbg tako je.

Nisam brate gledao taj film. A i da jesam, malo sam stariji da bi mi film bio obrazovno stivo u socioloskom smislu. Mislim da je u svemu potrebno naci pravu meru. Priznajem, jos uvek tragam.

Verovati u iskljucivo crno-beli svet i pravila igre je najblaze receno neiskusno. Iz tog rezona ne mogu se sloziti sa anarhijom, pre sam malo desno.

Nemam nista protiv bilo cijih ubedjenja, al u tom slucaju zar nije licemerno i pi*kasto kukati na ovom forumu, ako te ista zabole u smislu represalije policije, medija... i na kraju odnosa drustva prema tebi?

Anarhija je malo kompleksnija filozofija, al da ne ulazimo u to, vec da recimo prihvatim tvoje netacno tumacenje, dal to podrazumeva da je i drugoj strani dozvoljeno sve? Recimo, kad nemas tablu i ne moze policija da te stigne, otvori vatru? ;)

• Drug član, 1826 postova

Nisam brate gledao taj film. A i da jesam, malo sam stariji da bi mi film bio obrazovno stivo u socioloskom smislu. Mislim da je u svemu potrebno naci pravu meru. Priznajem, jos uvek tragam.

Joksa druze, siguran sam da nisi previse star da bi pogledao oba dokumentarca. Kao sto je receno, ko razmislja vec mu je dosta toga jasno, ali svako ima ponesto da nauci. Ja bih Zeitgeist uveo u skole pod obavezno. Meni je bilo veoma interesantno cuti gomilu detalje vezanih za religije kao i nacin funkcionisanja bankarskog sistema. Toplo preporucujem!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja