Biker Boy 2948 Napisano Avgust 31, 2009 Braveheart, 721 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan ma ko im jebe mater moze samo da nam se sagnu .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ma ko im jebe mater moze samo da nam se sagnu .... kakav primitivac?! ja bih ipak preskocio to saginjanje za onog bradatog i sl. a zadrzao se na izvesnim damama i gospodzama iz te kuce... kako bi iz pravog ugla sagledali taj nas,pa rekao bih,narastajuci problem... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4620 Napisano Avgust 31, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... kako bi iz pravog ugla sagledali taj nas,pa rekao bih,narastajuci problem... ;D ;D Lijepo si ti to umetaforio, ...samo sto je, realno gledajuci, to "narastajuci" zajebancija, a narastajuci realnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 4 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Meljak Prijavi odgovor kao problematičan Lancia, ja samo pokusavam da po zdravo seljackom rezonu saberem argumente i dodjem do rezultata. Mozes me smatrati pesimistom, nebitno je (bar meni). Mnogo je bitnije da se po osnovu sustine slazemo. Ne mislim da se ne treba boriti, nezavisno od ishoda. Ponizenje je ostati klecati, a ne pasti posle udarca. Al nisam za demagosku "borbu" na ovom sajtu pisanjem saopstenja i zalopojki i time stvaranjem miljea za formiranje nekog sektaskog izopstavanja od ostatka sveta. Tu cenu ce placati neki novi decaci. Primera radi, pozdravljam pokusaje Sube i drugih forumasa da se "provuku" na B92, jer tekma je tamo po pitanju ove stvari, a ne ovde. Ovde smo svi, bar u ovom slucaju, na istoj strani. Tako da saopstenja nemaju smisla. Kazem, malo toga u sadasnjoj situaciji moze da se uradi po osnovu medija. Al jako puno medju nama, ovaj forum ima snagu. U pravu si, glupi komentari se ponavljaju. Meni licno to ne smeta, al mi smeta zagovaranje nekih tehnika i akcija koje mogu imati sustinske posledice. Od skrivanja tablice i nenosenja iste, preko bezanja od policije i likovanja pojedinaca kad policajac izvuce deblji kraj pa do "peglanja" tastaturom ostatka sveta. Napominjem da nisam ni policajac, ni casna sestra. Predlazem da procitas temu koja se odnosi na zgazenu zenu. To mi je najsvezije u pamcenju. Onome ko je ucesnik u nesreci u dosta velikom broju slucajeva nije bitno "ko je kriv". Najmilijima ostaje samo epilog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ma, mi se zaista slazemo oko sve sustine, ostalo su tehnicki detalji i vidjenja i to je manje bitno za pricu. Naravno da pratim temu o zgazenoj zeni, pratim i policijsku istrgu o tome, zapravo pratim i veci deo dostupnih desavanja u moto-svetu i to sa platforme o kjoj i ovde pisemo. Pisem i ja komentare, koliko vidim, ovde mi nije prosao komentar ali kopiram ih i onda cemo se jednom zakrviti i to verujem u jeku borbe protiv novog Zakona o informisanju gde oni vide gusenje slobode da napisu ono za sta nemaju dokaza, a da pritom uskracuju pravo na misljenje cenzurom koja ima za cilj iskljucivo istomisljenistvo. Sirok je front, bice borbe u svakom slucaju, a ta borba zasigurno nece pogodovati onome ko bude ostao na nemilosrdnom silovanju tastature i kukanju u stilu: - pobise nas, braco, dokle vise itd. Malopre sam saznao da smo vec dobrano blizi jednom konkretnom koraku koji bi mogao da se pocne odvijati od oktobra ako sve bude teklo kako je zamisljeno. Taj projekat bi nam doneo veoma snaznu argumentaciju prema eksternom okruzenju, a dotle na forumu moramo zaista stisavati permanentna kukanja kako nam je uvek neko drugi kriv i da pritom znamo to i pre nego sto se desi nesto....to su dva nacina delovanja u priblizavanju realnijoj liniji koja bi, uz manje ili vece korekcije, mogla da bude nas put ka bezbednijem uzivanju u motociklu. Pricam danas sa momkom koji ima zicu u prstu/ruci jer mu je zena na Uscu pre neke dve nedelje prikljestila prst na rucici tako sto je izlazila iz taksija...ehej??!! Sada je samo bitno shvatiti da on ima zicu u ruci ma koliko ona pogresila, tuzno ali konkretno, nema posle upiranja prstom i kukanja o krivic, vidi sta je sa rukom, tuga jedna...ali nazalost i nasa realnost. Sto se vise sami cuvamo, sigurniji smo, od kukanja i psl=ovanja vajde nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan a kako bi bilo da se 19-tog posle davanja krvi ,provozamo do b-92 i predamo im pismo da mi nismo "rachini drugari", i podelimo im one flajere (ako ih jos ima) o bezbednosti motorciklista. normalno sve kulturno i fino, jel drugacije i ne znamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7907 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 3161 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Aha, moze, samo da im se prvo najavimo i objasnimo im ko smo i sta smo, da nas ne smotaju neki "cuvari" ispred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Aha, moze, samo da im se prvo najavimo i objasnimo im ko smo i sta smo, da nas ne smotaju neki "cuvari" ispred. pa normalno, samo fino i kulturno lepse je sa kulturom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7907 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 3161 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam pogledao, komentari su pusteni /Zlaja, Isidor.../ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kissellii 1 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Duke 2 Prijavi odgovor kao problematičan Hocete da nosite flajere tv stanici koja je: 1. krajem 90-tih imala verziju sajta na srpskom, engleskom i albanskom - upitio sam im mailom pitanje zasto nemaju i verzije na slovackom, romskom i sl....nikad nisu odgovorili 2. ostavio sam 3 puta do sada komentare na odredjene vesti, primerene ali iz mog ugla - nijedan nije prosao money talks i sve ostalo je zanošenje......tog bradatog sam godinama prezreo cak i vise od vlasnika stanice stink Inače, ko oće da divlja nek divlja. Ja lično skidam kapu svakom ko je u stanju da izvoza na zadnjem, zabode na prednji, zalegne ko lud u krivini i sl....prvo je njegova glava u torbi i najbolji to uglavnom rade kad ima uslova (uglavnom....).... a klinci ko klinci nekad preteraju pa bilo to na motoru, u kolima ili na bajsu.... Ja npr imam bucan auspuh i garantujem da 99% vozaca kad prodjem kraj njih misle da divljam....cak i na 6000 obrtaja. Ali meni bitno da me cuju. I nijedan vozac automobila nema percepciju o motoru - ubrzanju, provlacenju i sl. Dok ne probas ne shvatas. Stariji ce uvek da promovisu bezbednost, mladji ce da zavrću (i više da stradaju) i tačka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Septembar 1, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam pogledao, komentari su pusteni /Zlaja, Isidor.../ Ali ostali nisu. Ni moj, ni Scubin... ... i ko zna koliko još sličnih je otišlo u kantu, a nisu uvredljivi komentari ni na koji način. Problem je očigledno to, što prikazuju neko drugo mišljenje... I ja sam za to da se odvozamo do B92. Ali sve fino & kulturno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IOS 1 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za to da se jednom lepom i mirnom vozhnjom odvozamo do B92... mada ne znam shta bi smo dobili time s` obzirom na to da oni vec imaju zacrtanu mapu puta po kojoj rade ... Ali ovo vozhnja u grupi zvuchi lepo, pa me povuklo ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Septembar 1, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Scorpios S obzirom da nas sad već ima više od JEDNOG, ići ćemo u grupi, a na licu mesta pre polaska će nam se pridružiti ko želi A čuj ... moraću na neki način da "ubijem dan" u Beogradu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Septembar 1, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Moj nije prosao. A pozvao sam ih (B92) da naprave reportazu sa statistikama policije o udesima i ucesnicima uz opasku da pored neprilagodjene brzine postoji i oduzimanje prava prvenstva. Predlozio sam da razgovaraju sa ljudima koji motor koriste kao prevozno sredstvo,a svoje slobodno vreme kvalitetno provode uzivajuci na istima i da smo imali dosta godina generalizovanja grupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 4 Napisano Septembar 1, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Meljak Prijavi odgovor kao problematičan Inače, ko oće da divlja nek divlja. Ja lično skidam kapu svakom ko je u stanju da izvoza na zadnjem, zabode na prednji, zalegne ko lud u krivini i sl....prvo je njegova glava u torbi i najbolji to uglavnom rade kad ima uslova (uglavnom....).... a klinci ko klinci nekad preteraju pa bilo to na motoru, u kolima ili na bajsu.... Stariji ce uvek da promovisu bezbednost, mladji ce da zavrću (i više da stradaju) i tačka. A ja skidam kapu svakome ko vozi bar 20 god. Stariji su postali stari zato sto nisu zeleli da umru mladi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za to da se jednom lepom i mirnom vozhnjom odvozamo do B92. pa da im izlepimo zgradu sa odstampanim papirom: MI NISMO RASINI DRUGOVI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 1, 2009 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Kad porastem biću Rašo ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Septembar 1, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Baj d vej, poznaje li iko tog Rašu?!?!? Da nije neka imaginarna ličnost... iz bajke? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4620 Napisano Septembar 2, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rasho kao da je gostovao u Pulsu Asfalta. "Brrte, ja sam mnogo zaheban i ne stajem muriji, jbte, heh" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aj ja cu opet... pa gde vi zivite? kazem, 80, 90% ljudi koje znam ne staje policiji osim ako im nije dosadno i imaju sve papire i opremu... na zadnjaka dize svako ko ume i moze. naravno gde su ok uslovi cist i dobar put, mislim ipak malo zdravog razuma.... zna se ko kenja oko toga, onaj ko ima prdavac od motora i ne moze, ili je penzioner pa mu chuka strada od glasnog zvuka, ili je jedan od svetaca sa foruma koji sve voze po knjizici. naravno ima magaraca jedan juce debil na terazijama pod punim gasom kroz raskrsnicu kod meka sa suvozacem na zadnjaka kroz puno crveno svetlo !@@??!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Septembar 2, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan na zadnjaka dize svako ko ume i moze. naravno gde su ok uslovi cist i dobar put, mislim ipak malo zdravog razuma.... zna se ko kenja oko toga, onaj ko ima prdavac od motora i ne moze, ili je penzioner pa mu chuka strada od glasnog zvuka, ili je jedan od svetaca sa foruma koji sve voze po knjizici. A ako ga, mozda, ne privlaci dizanje na zadnji tocak? Mozda zato ne vozi "R" nego enduro ili coper ili neki putni motor? Bez uvrede, ali mozda postoje ljudi koji nisu probali da voze motor sa rolerima... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa to kazem, penzioneri :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IOS 1 Napisano Septembar 2, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za to da se jednom lepom i mirnom vozhnjom odvozamo do B92. pa da im izlepimo zgradu sa odstampanim papirom: MI NISMO RASINI DRUGOVI Aj Zlajo ti zavrshi to sa plakatama... Jel poznat datum ??? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5180 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1902 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E ne mogu da verujem, ja na primer znam mozda jednog-dvojicu sto ne staju muriji bilo kolima, motorom ili helikopterom, ali sta ces takav je krug ljudi sa kojima se druzim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Septembar 2, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan E ne mogu da verujem, ja na primer znam mozda jednog-dvojicu sto ne staju muriji bilo kolima, motorom ili helikopterom, ali sta ces takav je krug ljudi sa kojima se druzim... +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...