lioness 0 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima na dobrodoslici i bolje vas nasla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Avgust 30, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Lioness, cek,cek, jel to bese ona mala drzavica koja se granicila sa kraljevstvom Arturovim i odakle bese njegova draga Ginevra?? Vitezovi,konji ,motori,drugarstvo,hrabrost,mlada princeza na konju,tj. motoru ;D, nesto mi je tu poznato ili je bar analogija u pitanju ?? U svakom slucaju,dobro dosla u nas svet a da li ces postati "vitez" tako sto ces voziti svoga konja ili ces naci konja,pardon viteza sa kojim ces se voziti --videcemo !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lioness 0 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lioness, cek,cek, jel to bese ona mala drzavica koja se granicila sa kraljevstvom Arturovim i odakle bese njegova draga Ginevra?? Vitezovi,konji ,motori,drugarstvo,hrabrost,mlada princeza na konju,tj. motoru ;D, nesto mi je tu poznato ili je bar analogija u pitanju ?? U svakom slucaju,dobro dosla u nas svet a da li ces postati "vitez" tako sto ces voziti svoga konja ili ces naci konja,pardon viteza sa kojim ces se voziti --videcemo !! Verujem i znam da slicnih prica ima... Vecina devojaka (čast pojedincima ) prvo upozna svet motora sa zadnjeg sedista, pa tek onda, ako joj se sve to svidi predje na prvo a mozda ni tad... Sve zavisi... Tako da, eto ti analogije ;D ;D ;D A lioness ima neko drugo znacenje Znam da vitez nije vitez ako nema svog konja, al ja cu raditi na tome! I bolje vas nasla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 31, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima na dobrodoslici i bolje vas nasla A moja (neuspešna) bračna ponuda?!? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima na dobrodoslici i bolje vas nasla A moja (neuspešna) bračna ponuda?!? ;D Ja sam prvi! ...Ta da čekaš u red,malo,znaš!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 31, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dooooobro, Blajbingeru... ja ću da sačekam da se razvede od tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lioness 0 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma neću ja još da se udajem!!! Tako da se ponude do daljnjeg ne razmatraju ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 1, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Ma neću ja još da se udajem!!! Tako da se ponude do daljnjeg ne razmatraju ;D ;D ;D Oćeš,oćeš!...Samo još ne znaš! ;D I kuvana si,i pečena,čim si ovdi! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Septembar 1, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan E smorili ste s tim bracnim ponudama... :-\ :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 1, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mi to, da je "nafatamo" dok je još friška ovde... ;D Posle, kad počne da kapira onda je već kasno ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Septembar 1, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ooo, shkolska dobro-dosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla i brzo kupila motorce, a sto se tice udaje Blaju sam kum pa mi je jeftinije da navijam za druge kandidate!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 1, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... Blaju sam kum pa mi je jeftinije da navijam za druge kandidate!! ZA MENE!!! ZA MENE!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lioness 0 Napisano Septembar 2, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ooo, shkolska dobro-dosla. Hvala školski ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Slavice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lioness 0 Napisano Septembar 2, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla i brzo kupila motorce Hvala Već sam krenula u potragu za prvim motorčetom samo za mene ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 5, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lioness 0 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav. Pozdrav Hvala, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijelnk 1 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Knezevac Motocikl: Bmw F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!!i veruj neces se pokajati samo napred....nikad nije kasno!!!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lioness 0 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podrsci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELBOYBGD 0 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...