lioness 0 Napisano Avgust 27, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Veče... Do pre godinu dana skoro ništa nisam znala o motorima i bajkerima, a i ono malo što sam znala nije mi se svidelo, ustvari bolje rečeno bila sam ravnodušna... A onda... Imala sam priliku i čast da upoznam jednog od vas! I da bar iz drugog reda (sa zadnjeg sedišta ;D ;D ;D) zakoračim u taj, za mene sada već čudesan, svet motora! Potpuno me je oborilo sa nogu: bajkerska sloboda, druželjubivost, solidarnost, brzina... (i mogla bih tako da nabrajam do sutra) Iako još uvek nemam motor i nisam stalni suvozač, nadam se da ćemo se lepo družiti (koliko je to moguće, zbog nedostatka istog ;D) i da ćete mi kada za to dođe vreme pomoći u odabiru motora! Za sada sam vlasnik jednog četvorotočkaša, ali koji sa ponosom nosi mali teget znak BJB-a Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Avgust 27, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan dobro nam dosla! jos samo ime da nam kazes i upala si u sektu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lioness 0 Napisano Avgust 27, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobro nam dosla! jos samo ime da nam kazes i upala si u sektu Ups, ime, pa na to sam potpuno zaboravila Slavica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 27, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Avgust 27, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D dobro dosla lioness ! ..ajd sad polako, prvo A, pa 125 ccm, pa 250 ccm, pa 500...pa tako redom! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blueeyes33 0 Napisano Avgust 27, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla buduca bajkerko! Iste su nam zelje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19016 Napisano Avgust 28, 2009 Integrisan, 8515 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Avgust 28, 2009 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla S-lavice. Uvek mi je drago kad cujem da se neko ko je bio ravnodusan, navuce na motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla..... poznajem jednu slicnu pricu jedne devojke koja se tako pojavila na forumu sa zeljom.... i pronasla decka i sada se srecno zabavljaju....nedavno smo isli na more zajedno nije da ti zelim isto, zelim ti i vise. Pozdrav.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan dobro nam došla,i u potpunosti se slažem sa tobom,naš svet motorista je zaista čudesan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla u najlepsu SEKTU na svetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 28, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla Lavice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 28, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama došla! I nek si se, vala, navukla na motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lioness 0 Napisano Avgust 29, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam drugari na dobrodošlici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velociped 0 Napisano Avgust 29, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Eh, a sigurno si bila kul devojka, hehe dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Hej SLavičak, Čistim,usisavam,perem,peglam...Porubljujem farmerke ručno... Menjam sijalice,a tek gumice u slavinama... Kuvam gulaše,pasuljčine,bolonjeze,milaneze,karbonare,takose,buritose... Pečem paprike,pravim ajvar,kiselim kupus,motam sarme i mrsne i posne! Dobro došla...Udaj se za mene! ;D P.S. Eto!...Pa nek’ kažu posle dušmani da su bajkeri šljam i ološ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 29, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hej SLavičak, Čistim,usisavam,perem,peglam...Porubljujem farmerke ručno... Menjam sijalice,a tek gumice u slavinama... Kuvam gulaše,pasuljčine,bolonjeze,milaneze,karbonare,takose,buritose... Pečem paprike,pravim ajvar,kiselim kupus,motam sarme i mrsne i posne! Dobro došla...Udaj se za mene! ;D P.S. Eto!...Pa nek’ kažu posle dušmani da su bajkeri šljam i ološ! Boga mi, ovo je ozbiljna Bracna ponuda. ;D ;D ;D P.S. Slavice razmisli ozbiljno. :o ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Avgust 29, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Lavica Slavica - sviđa mi se. Velkam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lioness 0 Napisano Avgust 29, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hej SLavičak, Čistim,usisavam,perem,peglam...Porubljujem farmerke ručno... Menjam sijalice,a tek gumice u slavinama... Kuvam gulaše,pasuljčine,bolonjeze,milaneze,karbonare,takose,buritose... Pečem paprike,pravim ajvar,kiselim kupus,motam sarme i mrsne i posne! Dobro došla...Udaj se za mene! ;D P.S. Eto!...Pa nek’ kažu posle dušmani da su bajkeri šljam i ološ! Boga mi, ovo je ozbiljna Bracna ponuda. ;D ;D ;D P.S. Slavice razmisli ozbiljno. :o ;D ;D ;D Hm, hm, stvarno ozbiljna ponuda :o Šteta što ne planiram još da se udajem ;D ;D ;D Al kad budem, o ovoj vredi razmisliti ;D Moram prvo motor da pazarim ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 29, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lavice, udaj se za mene! Odmah, sad! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...