scuba 15 Napisano Avgust 25, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoj BMW R65, policajac. Motor je u sasvim solidnom stanju, odrzavan, nove novcate gume od pre 15 dana, zamenjen filter ulja, ulje, plocice, pakne, gumice kocnica, spremljen vetrobran, bocni krauzeri, top case 35lit. nov gel akumulator,registrovan do kraja juna 2010. U svakom slucaju, treba videti. Nema cenjkanja, 2000 evra fixirano. Detalji na PP. Na slikama nisu nove gume, slikano je pre zamene i bez novih retrovizora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 25, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Da ne stoji mozda radnim danom ispred mc-a na Terazijama? Sorry za off! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 25, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoj BMW R65, policajac. Motor je u sasvim solidnom stanju, odrzavan, nove novcate gume od pre 15 dana, zamenjen filter ulja, ulje, plocice, pakne, gumice kocnica, spremljen vetrobran, bocni krauzeri, top case 35lit. nov gel akumulator,registrovan do kraja juna 2010. U svakom slucaju, treba videti. Nema cenjkanja, 2000 evra fixirano. Detalji na PP. Jel moze zamena za V-strom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 25, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Scuba, da ne prelaziš ti to na neki enduro?? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6062 Napisano Avgust 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ništa se ne zna...može i neki Strom da "padne"... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 25, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pa onakva Bembara ima oopravdanje za prodaju samo ako prelazi na neki Enduro ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan A jel može ipak neka licitacija? il' makar recitacJa-pesmica ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 27, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @davidoff nije taj @ostali Alo bre manguparijo, jeste mene našli? Sve je u igri, može zamena za stroma ili drugi enduro ;D ;D ;D ne može pesmica, na žalos a parice bi mi najbolje legle Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Avgust 27, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan A mozda bi neka slicica malo doprinela stvaranju bolje slike o predmetu prodaje. Evo ja sam ga video ali sad bas da se setim kakav je, ne ide mi..., kako je tek onima koji ga nisu ni videli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 27, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala, u pravu si. IspraviJo sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan a koliko moze da razvije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 27, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan A ti kao ne znaš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 311 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan E, video sam taj motor uzivo, cak i upoznao vlasnika jos pre nekoliko meseci, odlicno izgleda. Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan E, video sam taj motor uzivo, cak i upoznao vlasnika jos pre nekoliko meseci, odlicno izgleda. ko izgleda odlicno...........motor ili vlasnik Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6322 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jel to onaj BMW sto kazes da moze da puca, ide na tocak samo tako i koristis ga da spaljujes gume? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 27, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Baš taj. Šta misliš, zašto ima nove gume ;D ;D ;D i prohromske lonce ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6062 Napisano Avgust 28, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Po gradu ne troši više od 6L, razvija oko 160 km/h a registracija je oko 14 000 dinara. BMW je to... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 28, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuu, Rajko! Pa za 6 litara moraš dušu da mu vadiš. U gradu i manje ako si iole normalan :D a 160km/h... tja, šta reći ako neko to očekuje od njega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6062 Napisano Avgust 28, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...misliš: "normalan sa težinom"? ;D ja sa svojih 83 kila sigurno bih potrošio litar manje nego npr. ti, Greca, Neške... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 28, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bez zezanja sad ... Znam i motor i vlasnika. Masina je u tip-top stanju. Koji god zaljubljenik u BMW se odluci na kupovinu, nece se prevariti! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...misliš: "normalan sa težinom"? ;D ja sa svojih 83 kila sigurno bih potrošio litar manje nego npr. ti, Greca, Neške... ;D Mislio je "normalan sa glavom"... ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 28, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima on glavu... i to KAKVU! ;D Kacigu je garantovano nabavljao po specijalnoj porudžbini ;D ;D ;D Jaaaao, sad sam gotov! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Avgust 29, 2009 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedna ispravka, sa 180 Kg zive vage na sebi (vozac + suvozac) i oko 60 Kg opreme malo vise od 170 Km/h. Bar ovaj moj policajac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan kakvo motorce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kad si ga pazario od drugova organa? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...