kica_kingbg 38 Napisano Mart 21, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ga ima ladnog, pa mnogo ;D ;D ;D Ja malo čit'o literaturu... • nagyfröccs (big spritzer): 2 dl wine + 1 dl soda water • hosszú lépés (long step): 1 dl wine + 2 dl soda water • kisfröccs (small spritzer/short step): 1 dl wine + 1 dl soda water • továbbá házmester (janitor): 3 dl wine + 2 dl soda water • viceházmester: 2 dl wine + 3 dl soda water • lakófröccs (resident): 1 dl wine + 4 dl soda water • polgármester (mayor): 6 dl wine + 4 dl soda water • maflás (clinker)5 dl wine + 5dl soda water • Krúdy-fröccs: 1 dl wine + 9 dl soda water • Forditott hosszúlépés (inverted long step): 2 dl soda water + 1 dl wine • Fordítottja a Vicehazmester (inverted vicehazmester): 2 dl wine + 3 dl soda water • Haziur/Tömbházmester/Bivalycsok (landlord/large janitor/buffalo kiss): 4 dl wine + 1 dl soda water • Csattos: 1 litre wine + 1/2 litre soda water • Lampas (lamplighter): 1 1/2 litre wine + 1/2 litre soda water • SÓHER (skint) - 9 dl soda water + 1 dl wine for flavour • KASS v. TISZA fröccs: red wine with champagne • KISVADÁSZ (small hunter): 1 dl red wine + 1 dl cola • NAGYVADÁSZ (large hunter): 2 dl red wine + 1 dl cola Lampaš je moj favorit... Izvinjavam se što sam offovao temu, ali malo recepata za vrućinu nije naodmet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 23, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Taman posla risto, nisi ništa offovao. Naprotiv, obogatio si temu važnim informacijama za nas koji nismo sa tog govornog područja i omogućio nam široku lepezu izbora tokom, koliko vidim, u najavi dobrog provoda u Grossen Bechkereku ;D ;D ;D ;D Veruj mi, znanja nikad dosta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan zainteresovan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 2, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo je lepo vreme... mogao bi opet neki kurs bezbedne vožnje za nas koji smo hteli u NS, ali je na žalost bilo otkazano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 2, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, jel' nije problem da se umesto u NS odrzi kurs sada u ZR? Ukoliko to ne bi bio problem, verujem da bi se u organizacionom smislu dosta olaksalo jer je u toku priprema za ZR verziju kursa. Naravno, valjalo bi se ovde i malo izjasniti oko toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano April 2, 2010 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče može.Samo recite kada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 283 Napisano April 2, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan u ZR je sve spremno,a i Novosađanima nije daleko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 2, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Može ZR. Meni je govoto ista kilometraža kao do NS. A uostalom, kada je kilometraža predstavljala problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano April 2, 2010 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan nije problem, prijava za mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 468 Napisano April 2, 2010 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano April 6, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan da li ce uskoro kurs i u beogradu? mozda je glupo da mi iz bg pravimo guzvu ljudima iz zr? ili nije? pratim temu. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 6, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Svi detalji o kursevima će biti poznati za par dana kad sa zrenjanincima dogovorimo sve što treba. Nastojimo svim silama da već tokom aprila uglavimo i kurs bezbedne vožnje i redarski kurs "nebezbedne" vožnje (što je neka vrsta prioriteta), dve redarske vožnje i ostavimo dovoljno prostora za redovnu BJB vožnju 24. aprila. Jeste gusto ali sam siguran da ćemo uspeti ako ne sve, onda najveći deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano April 6, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...moraćemo da "zipujemo" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 6, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan ...moraćemo da "zipujemo" ;D More i ovo je već zipovano ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan ondak ZIP na kvadrat ili ti na drugi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedj@j 4 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da li ce uskoro kurs i u beogradu? mozda je glupo da mi iz bg pravimo guzvu ljudima iz zr? ili nije? pratim temu. pozdrav Uze mi rec sa tastature pratim temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 10, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Za kurs će biti okačeni termini kad ih dogovorimo jer nas isto čeka i u Zrenjaninu pa ćeš tu naći i način kako da se prijaviš. Na žalost, nemamo motor na kome bi vežbao a i najbolje bi bilo da vežbaš na onom motoru koji ćeš posle i voziti. To naravno ne znači da ne možeš doći na kurs bez motora i odslušati teroiju a za praksu ćeš ipak morati da se snađeš nekako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan nisam prisustvovala kursu u zrenjaninu a po fotkama i komentarima vidim da je bilo odlicno. S nestrpljenjem ocekujem reprizu u beogradu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano April 27, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan nisam prisustvovala kursu u zrenjaninu a po fotkama i komentarima vidim da je bilo odlicno. S nestrpljenjem ocekujem reprizu u beogradu.... Sumnjam da ce ovde biti bolji gulas, bolje opet u Zrenjaninu? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 27, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ili da nekako doteramo Zrenjanice vamo p.s. od svega imamo kotlić (komada više) i materijal ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prpa_zr 1 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Ili da nekako doteramo Zrenjanice vamo p.s. od svega imamo kotlić (komada više) i materijal ;D za Zrenjanince nije problem, ja bih došao ali pod uslovom da ovaj put Arakis dođe na red za gulaš ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano April 28, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala moj dobri druže...vidim i tebi je krivo što je Popsi pojeo i moje sledovanje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 28, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala moj dobri druže...vidim i tebi je krivo što je Popsi pojeo i moje sledovanje ;D Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisam ja, niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisam ja... to su me nepravedno optižili... ja sumnjam na bakice koje su se motale oko kazana... one su 100% ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...