Dule Bajkom 1 Napisano Avgust 22, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da mi kaže da li postoji centralni štender za Yamahu Super Tenere 750 ('90)? I, naravno, ako postoji kako mogu da dođem do jednog komada...? Rekao bih da je mnogo korisniji od bočnog koji ja imam... Pozdrav i hvala svima Dule Bajkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Avgust 22, 2009 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Postoji i prodavao ga je jedan član foruma. Pretraži forum naći ćeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Avgust 22, 2009 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam samo za ovo: http://www.bikelift.net/en/product/260/CENTER-STAND-24.asp a mislim da uvozi : http://www.motooprema.eu/kontakt Ukratko, uslov je da ti je supalj "pivot" - tj. da osovina zadnje viljuske ima rupu (ili preciznije otvor - navodim ovo zbog toga sto je rupa ono sto ima dno a otvor je ono sto je razbuseno skroz). Od precnika te rupe zavisi izbor sipke koja ce nositi motor (proizvodjac nudi nekoliko dimenzija) Medjutim, ja mislim da je taj stender namenjen za R-ove, pa bi (ukoliko ga imaju na zalihama) bilo dobro da to isprobas (zbog visine tvog motora, sirine itd.). (I, potsecanje, sve ima smisla ako je osovina zadnje vile suplja!) Mik 064/3295-208 (ako te jos nesto zanima a mislis da sam propustio) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Avgust 22, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga prodavao i prodao budzašta...30 evra čini mi se...možeš naći na Ebayu ali je dranje tipa 70-80 evra pa dok dodje ovamo izadje i na sto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Avgust 22, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora biti suplja osovina zadnje vijuske.Bavim se izradom stendera dosta dugo,a koristim jedan takav i za moj TA.Bitno je samo da postoji mesto,otvor u ramu gde se osloni stender ili drugi nacin- umesto velikih nogara(ako nisu montirane). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5386 Napisano Avgust 22, 2009 Integrisan, 13071 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za motore na kojima serijski nisu postavljeni ili predvidjeni SW-MOTECH pravi stendre. Nisam siguran da nude model za S.Tenere 750 ali bitne su dimenzije a ne ime motora. http://www.mo-tech.de/hauptstaender/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Avgust 22, 2009 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, to je to! (Tek sam posle ovog shvatio na sta je mislio, a lepo je napisao "umesto bocnog koji imam".) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5386 Napisano Avgust 23, 2009 Integrisan, 13071 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice ovih "padock" stands ili kako se vec kod nas zovu, za mene je najbolji ABBA. Ne samo da se lako postavlja nego ti omogucava da skines zadnji amortizer a uz odredejeni nastavak i celu zadnju viljusku. Naravno nisam ga kupio nego sam sa drugarom izvario jedan plagijat. www.abbastands.co.uk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1059 Napisano Avgust 24, 2009 Ol' dirty bastard, 644 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan ima Elvis stender na ST.prodaje ga za 2000eu :o ...u kompletu sa Yamahom ;D msm da ispod 60 eu neces naci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Avgust 26, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga prodavao i prodao budzašta...30 evra čini mi se...možeš naći na Ebayu ali je dranje tipa 70-80 evra pa dok dodje ovamo izadje i na sto... Ja kad tražim nešto, onda to tako obično biva... Ispred nosa mi izmakne! Verovatno je to ''neko'' tako udesio da ti prodaš budzašto, jer sam se u tom trenutku ja baš spremao da ''okačim'' oglas na BJB...! ;D Al' nije da ti manje zaradiš, nego da ja skuplje platim... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Avgust 26, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan ima Elvis stender na ST.prodaje ga za 2000eu :o ...u kompletu sa Yamahom ;D msm da ispod 60 eu neces naci. Ha, ha, ha..., svaka ti čast! E, vala, baš si me nasmejao...! ;D ;D ;D ;D ;D Da, da..., uz simboličnu cenu od 2.000 ''jevreja'' ide i gratis SuperTenera...! ;D ;D ;D Dobro, de, i ta cena od 60 € je recimo prihvatljiva, ali mi reci da li znaš gde i kako mogu da dođem do jednog komada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Avgust 26, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan ima Elvis stender na ST.prodaje ga za 2000eu :o ...u kompletu sa Yamahom ;D msm da ispod 60 eu neces naci. Nego, kaži ti meni gde ja mogu da nađem i ove bočne štitnike - kraš-barove? I njih bi rado da vidim na svom motoru? Prošli put kad sam pao sa motora nisam ih imao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1059 Napisano Avgust 27, 2009 Ol' dirty bastard, 644 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Msm da je ovaj na ST sam pravio(bar),pitacu ga dal' je raspolozen da stanca jos i koliko bi kostao komad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 19, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan i sta bi... i ja sam zainteresovan za centralni stender (jedna od stvari koja me je rastuzila kad sam video da je skinuta sa STa) el ima neko da ih pravi ili sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1059 Napisano Octobar 20, 2009 Ol' dirty bastard, 644 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Popsi,'el si ti bio pre neki dan u Zajecaru da vidis Super Teneru?? Bio Neki lik iz BG...sa foruma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 20, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan aha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 20, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan ima Elvis stender na ST.prodaje ga za 2000eu :o ...u kompletu sa Yamahom ;D msm da ispod 60 eu neces naci. Nego, kaži ti meni gde ja mogu da nađem i ove bočne štitnike - kraš-barove? I njih bi rado da vidim na svom motoru? Prošli put kad sam pao sa motora nisam ih imao... Javi se Scubi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 25, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad već postoji ovaj topik da ga iskoristimo kolko je moguće ;D ;D ;D Pošto sam već sa nekim ponosnim vlasnicima ST došao do zaključka da na internetu niko ništa ne piše o STima (svi se vozikaju) pa u duhu stim je vrlo teško naći informacije npr. za centralni štender okačiću ovde slike štendera koji sam kupio, ako nekome može da pomogne ukoliko bude želeo da ga pravi... Ovako se kači. Napomena: Mesto koje je isplanirano za kačenje centralnog štendera je po mom mišljenju slabašno, a kao takvo se potvrdilo kada sam slučajno seo na motor dok je bio na centralnom i ulubio lim koji ga drži... :-\ Kod dr.Scube i Kuma sam uradio "reparaciju" tj. zavarili su mi novi flah (pločicu nosač) i ušice... Sutra ću videti da ponovo slikam i premerim centralni da bi ljudi imali bolju sliku šta i kako... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 27, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Obećao sam da ću još slikati centralni štender da se bolje vidi, al sam se setio danas na Ušću a pošto nisam imao metar na par slika je kutija cigara radi poređenja... [imghttp://cdn.bjbikers.com/images/imported/EU/c7lq5_dsc01742i.jpg[/img]http:// Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 28, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre kiše danas sa metrom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Novembar 28, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1473 Napisano Novembar 28, 2009 Drug član, 1985 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan ? Ja bi trebao sutra da pravim ovakav centralni stender pa sam zamolio Popsija da mi slika kako bi mi bilo lakse za dimenzije. Nemam nikakve mere nego radim samo po ovim slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Novembar 28, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam izgleda mi se zaglupeo komp pa čak posle više "osvežavanja" stranice nije mi otvorio Popsijev post...otud onaj "?" Sad tek vidim metar i štender Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1473 Napisano Novembar 29, 2009 Drug član, 1985 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Poceo sam i ja (citaj moj drugar) da pravim centralni stender za moju ST. Evo nekih slika. Nismo zavrsili, ne zurimo se nigde. Slika 1: Morali smo da nabijemo cev u cev da bi unutrasnji precnik bio isti kao i precnik onih usica koje vec postoje na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1473 Napisano Novembar 29, 2009 Drug član, 1985 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Slika 2 Onda taj mali deo zavarite na cev. Valjda je 3/8 debljina cevi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...