mitri 1847 Napisano Avgust 22, 2009 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan U Krusevcu je februara ove godine pocela sa radom ova prodavnica moto opreme . Informacije na sajtu : www.mcg.rs Nedavno sam kod njih pazario Pirelli gume , a takodje i sprej za lanac ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Milane imaju li sta od pantalona i obuce.Treba da dodjem do Sase pa bih svratio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 24, 2009 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ima opreme , nisam bas detaljno zagledao ali ima Held i jos ponesto ... javi se kad dolazis , moj broj je 063 689 375 ... a nagovori i Miljana da podje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Hvala javicu se. Miljan je svetski putnik po skupovima,nezna da liima vremena... Vidim ds sad jases TA,ako je tako sa srecom da te sluzi. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Decembar 30, 2009 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Adresa: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 22, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Adresa: adresa : ul. Dostojevskog br. 9 to je ona nova ulica koja prolazi izmedju Ekonomske skole i buvljaka , na jednom kraju ulice je hotel DABI a na drugom salon namestaja FORMA IDEALE ... a Moto Centar Gajic je na sredini te ulice ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13674 Napisano Februar 10, 2010 Ne silazi, 7611 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupih Dunlop GT301 od njih, preko telefona Devojka koja se javila je super, cak sam zvao dva puta i cimao je da mi proveri dimenzije i model guma. Bez pardona ucinjeno. Narucio sam u petak, u ponedeljak sam je dobio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 2, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Moto Centar Gajić iz Kruševca organizuje 4. aprila promotivnu trku na novoj moto kros stazi koja se nalazi u selu Globare kod Kruševca. Pozivaju se svi ljubitelji moto krosa, vozači ATV-a i svi ljubitelji motocikala da dođu na otvaranje nove staze. Promotivna vožnja će se voziti od 11h do 16h. Za više informacija: Moto Centar Gajić 064/00-8-00-51 037/493-349 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 861 Napisano Jul 13, 2011 Zainteresovan, 299 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan sve pohvale za moto centar gajic! jako korektni ljudi i otvoreni za svaki dogovor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Septembar 21, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan da li su Gajici krenuli opet Louis da rade? imao sam jako lepu saradnju sa njima pocetkom godine, a onda su imali onaj problem sa carinom gde su im konfiskovali robu. znam da je nakon toga dostava isla traljavo. zanima me da li je sada sve ok ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Novembar 28, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan pre koji dan sam zvao moto centar Gajic, rade ponovo dostavu robe iz Louisa porucio sam bocne kofere i jos neke sitnice, pa javljam za dve nedelje da li je sve ok. do sada sam vec mislim 4-5 puta porucivao robu preko njih i ni jednu zamerku nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Decembar 7, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan samo da potvrdim da mi je roba stigla. sve sem nekog meraca pritiska u gumama, to nisu mogli da nadju, bilo na popustu, pa valjda nestalo. znaci sve kao sto je i dogovoreno. porucio sam 25. novembra, roba sad stigla, dakle 7. decembra. ja zadovoljan, nasao sam povoljno bocne kofere, i uzeo jos neke jeftine rukavice i grejace za kolena, i jos kojesta. preporuka od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 18, 2011 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Saradjivali smo nekoliko puta, uzimali su neke plastike od mene, mogu samo reci retko korektni i prijatni ljudi, svaka preporuka sa moje strane za njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17440 Napisano Decembar 18, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3711 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Naručio sam preko njih tokom ove godine nekoliko stvari. Ništa od toga nisam dobio. Zvao sam telefonom veoma često i ništa! Možda su imali nekih problema sa uvozom, ali je u mom slučaju situacija takva kakva jeste. inače sam bio naručio gumice ventila za TA, podkape, "termo" podkape, pojaseve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Decembar 18, 2011 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi iz Gajica su fenomenalni!!! Svaki put kad sam nesto porucio stiglo mi je u roku od 7-15 dana, cak sam menjao proizvode koji mi nisu odgovarali!!! Sve pohvale!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki Garfield 5 Napisano Januar 18, 2012 U prolazu, 37 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Imam ih... Prijavi odgovor kao problematičan MCG je super. Mozete poruciti svasta, a i stvari i Louis-a! Ko jos to radi osim MCG-a MCG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mlekadžija 8 Napisano Maj 25, 2012 IT on Yamaha, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6-SA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...